تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: چرا حتی بازیایی با گرافیک متوسط رو کامپیوتر من افت فریم دارن؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

13 چرا حتی بازیایی با گرافیک متوسط رو کامپیوتر من افت فریم دارن؟

سلام به همه دوستان.من چند وقت پیش یه تاپیک زدم و در مورد این که سیستمم کند شده سوالاتی پرسیدم. اول از همه باید بگم این سیستم منه:

و بعد باید بگم این ریتینگی هست که ویندوز انجام داده:

تو اون تاپیک دوستان گفتن گرافیک ضعیفه و توان اجرای بازیای جدید رو با حداکثر گرافیک نداره که خودمم قبول دارم ولی فک نمیکنم خیلی بد باشه. در واقع نظرم اینه که خوبه. تو این ریتینگ هم کاملا مشخصه که گرافیک نسبت به بقیه ضعیفه.
    حالا به این عکس توجه کنید:

این مربوط به بازی های Split Second و Fifa 09 هست.همونطور که میبینید سیستم من باید بتونه این دو بازی رو با حداکثر گرافیک بازی کنه ولی هردو رو با گرافیک متوسط بازی میکنم. این مسئله تو خیلی بازیای دیگه پیش اومده که سیستم من باید میتونسته عالی اجراشون کنه اما مجبور بودم رزولوشن و جزئیاتو بیارم پایین.
    من یازده ماه پیش سیستمو خریدم و اون اویل خیلی از بازیا رو با حداکثر گرافیک و رزولوشن بازی میکردم با این که ویندوزم XP بود و 3گیگ از رم رو فقط استفاده میکرد.
    لطفا منو راهنمایی کنید تا مشکلو پیدا کنم...
    در ضمن در شرایط ارتقاء سیستم نیستم.
    ممنونتون میشم...

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شمااول ازهمه هارد خودتون بایک برنامه دیفرگ کنید مثل defraggler بعدش دیدن بازم به همون صورت بودایک داشت بایددرایورگرافیک خودتونم آپدیت کنید ووارد سایت پایین بشین البته قبلش برنامه java باید روی سیستمتون نصب باشه بعد این سایت نشون میده که چه بازیهایی به سیستم شما میخوره درضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید

لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

شمااول ازهمه هارد خودتون بایک برنامه دیفرگ کنید مثل defraggler بعدش دیدن بازم به همون صورت بودایک داشت بایددرایورگرافیک خودتونم آپدیت کنید ووارد سایت پایین بشین البته قبلش برنامه java باید روی سیستمتون نصب باشه بعد این سایت نشون میده که چه بازیهایی به سیستم شما میخوره درضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید
    هارد رو الان میخوام با همون برنامه ای که گفتید دیفرگ کنم.کارت گرافیک رو تازه آپدیت کردم. برای آپدیت بایوس مین چکار کنم؟از چه سایتی بگیرم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست من شما تو کار عادی سیستمتون هیچ مشکلی ندارید و سرعت سیستمتون عالیه و فقط تو بازی کند هست
    اگه سیستم شما مشکل سخت افزاری داشته باشه حتی تو تنظیمات پایین هم باید سیستمتون بازی رو کند انجام بده
    ولی شما با پایین آوردن تنظیمات گرافیک بازی رو میتونید روون بازی کنید
    در ضمن ویندوز سون حجم بیشتری از سی پی یو و رم رو اشغال میکنه
    درایور گرافیکتون رو باید آپدیت کنید
    گرافیک شما قدرتش در حد 9500 هست حتی شما با این گرافیک هم نمیتونید split second رو آخرین حد بازی کنید
    11 ماه پیش تو چه ریوزلیشنی بازی میکردید حالا تو چه ریوزلیشنی؟
    شما با بازی shift1 هم مشکلی نداشتین و بازی روون بود همین یعنی اینکه سیستم سالم هست
    این گرافیک برای بازی ضعیفه

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

من قبلا بازیارو با رزولوشن 1440*900 بازی میکردم و الان اکثر بازیا با 1024*768.
    آخه من سوالی که دارم در مورد اون ریتینگ هم هست. بهتون تو اون تاپیک گفتم که حتی FlatOut UC (دقت کنید که Fallout رو نمیگم) که بازی سال 2008 هست تیک نیزنه.درسته که گرافیک بازی بازیای جدید مناسب نیست ولی آخه فیفا 09 و فلت اوت که جدید نیستن.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

Split/Second
    System Requirements Lab Analysis
    Congratulations, your system passes the Recommended requirements! You should have a great experience running this product.
    این نتیجه سایت
    http://www.systemrequirementslab.com هست.توجه کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من قبلا بازیارو با رزولوشن 1440*900 بازی میکردم و الان اکثر بازیا با 1024*768.
    آخه من سوالی که دارم در مورد اون ریتینگ هم هست. بهتون تو اون تاپیک گفتم که حتی FlatOut UC (دقت کنید که Fallout رو نمیگم) که بازی سال 2008 هست تیک نیزنه.درسته که گرافیک بازی بازیای جدید مناسب نیست ولی آخه فیفا 09 و فلت اوت که جدید نیستن.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

Split/Second
    System Requirements Lab Analysis
    Congratulations, your system passes the Recommended requirements! You should have a great experience running this product.
    این نتیجه سایت
    http://www.systemrequirementslab.com هست.توجه کنید.
    من نظرم اینه که شما برید یک گرافیکی مثلا 4670 از یه جایی قرض بگیرید و با اون یکم بازی کنید تا بهتون ثابت بشه که گرافیکتون ضعیفه اگه با اون گرافیک هم مشکل داشت اونموقع باید به سخت افزار سیستم شک کنید

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

یعنی اینقد ضعیفه که flatout رو تیک بزنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یعنی اینقد ضعیفه که flatout رو تیک بزنه؟
    ضشما با تست کردن با یه گرافیک نسبتا قویتر میتونید راحت مشکل سیستمتون رو پیدا کنید لازم نیست الان همه ی قطعه هارو تست کنید
    ممکنه بازیش ایراد داشته باشه بعضی بازی ها با سئون مشکل دارند ولی تو xp روونند
    مثلا همین بازی که عشقه منه gears of war
    تو xp روونه ولی تو سون تیک داره و باید یک کرک براش بگیری تا درست بشه

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

ضشما با تست کردن با یه گرافیک نسبتا قویتر میتونید راحت مشکل سیستمتون رو پیدا کنید لازم نیست الان همه ی قطعه هارو تست کنید
    آخه من از کجا این گرافیکو قرض بگیرم.اگرم گیر بیارم خودم که یاد ندارم نصبش کنم...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آخه من از کجا این گرافیکو قرض بگیرم.اگرم گیر بیارم خودم که یاد ندارم نصبش کنم...
    اگه بتونید ویندوزتون رو پاک کنید و xp بریزید هم میشه فهمید ببینید با اون xp هم همین مشکل رو داره یا نه
    بعد دوباره سون نصب کنید و دوباره امتحان کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •