تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی برای گرفتن اینترنت وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض راهنمایی برای گرفتن اینترنت وایرلس

سلام من میخوام اینترنت وایرلس 128 نامحدود بگیرم. من در ستاری بلوار فردوس زندگی میکنم.
    یکی از دوستام در سعادت آباد وایرلس 128 نامحدود گرفته یه امتیاز خوبی که این شرکت داره اینه که از ساعت 2صبح تا 8 صبح سرعت دانلودش بالا میره به 200 تا 300 میرسه و روزها 30 تا40
    اگه در این منطقه شرکتی هست که همچین امتیازی داره ممنون میشم که بهم معرفی کنید چون سرعت دانلود خیلی برام مهمه
    ممنون

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

من شهرک اکباتان هستم ... از شرکت پیشگامان سرعت 1 مگ با محدودیت 12 گیگ رو 38 تومان در ماه میگیرم ... البته خوب نامحدود نیست ... اما سرعت دانلودش حدود 250 هست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من شهرک اکباتان هستم ... از شرکت پیشگامان سرعت 1 مگ با محدودیت 12 گیگ رو 38 تومان در ماه میگیرم ... البته خوب نامحدود نیست ... اما سرعت دانلودش حدود 250 هست ...
    ممنون ،اما این شرکتی که گفتین خیلی زیاد میگیره .چون شرکت (شبکه رسانه تهران) در سعادت آباد سرعت 256 نامحدود رو 40 تومان میگیره و سرعت 128 نامحدود 25 تومان به اضافه امتیازه بالا رفتن سرعت دانلود شبانه 200تا300،من دنبال شرکتیم که سرعت دانلودش شبها بالا بره مثل این شرکت اگر همچین شرکتی در بلوار فردوس هست ممنون میشم که بهم معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •