تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: Back Track

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض Back Track

سلام از همه دوستان درخواست دارم اگه مطلبی برای یادگیری و بالا رفتن سطح علمی دوستان نسبت به توزیع بک ترک اینجا بزارند تا همه بتوانیم از اون استفاده کنیم!!!!
    از مدیر محترم که البته شاید دل خوشی از دست من نداشته باشه خواهش میکنم این تاپیک رو مهم کنند چون سوالات پراکنده نسبت به این توزیع میپرسند پس بهتره که یه تاپیک مخصوص اینکار داشته باشنیم.
    Last edited by mahfa2236; 05-07-2011 at 21:37.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست عزیزم،
    شما خیلی به توزیع بک ترک علاقه داری فکر کنم
    این تاپیک رو خود شما باز کردی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حالا دوباره فقط اینبار نام تاپیک انگلیسی هست! اگر نام تاپیک براتون مهم هست بگید براتون عوض کنیم، نیاز به باز کردن تاپیک جدید نیست.
    ضمن اینکه بک ترک تاپیک هم داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد مهم شدن هم تاپیک زمانی مهم میشه که به اندازه ی کافی درش بحث و گفتگو انجام بشه در اون صورت تاپیک مهم میشه. انشالا اگر تاپیک بک ترک هم رونق گرفت مهم خواهد شد. همین الانش تعداد تاپیک های مهم زیاد هست و تاپیکی مانند mandriva هم اون بالا اضافی هست.

این تاپیک هم به دلیل تکراری بودن بسته میشه. در یکی از دو تاپیک بالا ادامه بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •