سلام دوستان.من دانشجوي كارشناسي ارشد رياضي دانشكاه باهنرميخونم.اكه سوالي درزمينه هاي معادل
معادلات يا محاسبات يارياضي عمومي دارين ازم ببرسين جواب ميدم.
سلام دوستان.من دانشجوي كارشناسي ارشد رياضي دانشكاه باهنرميخونم.اكه سوالي درزمينه هاي معادل
معادلات يا محاسبات يارياضي عمومي دارين ازم ببرسين جواب ميدم.
آقا بهزاد ظاهرا كسي سوالي نداره منم فوق ليسانس رياضي ام
سلام
من 20 تا معادله دیفرانسیل دارم که حلشو نیاز دارم خیلی هم نیاز دارم اما از بچه های خودمون کسی نمی تونه حلشون کنه ( رشتم عمرانه)
شما نرم افزاری سایتی چیزی که بتونید باهاش اینا رو حل کنید و بهم بدین سراغ دارین ؟
البته مسیر حلش رو هم می خوام هااااااا
همشون مرتبه اول هستن و 3 4 تاشون مرتبه دوم
من توی کارم به یه معادله دیفرانسیل از نوع functional خوردم، نیاز دارم حلشون کنم. (متاسفانه وقت کافی ندارم) واسه همین اگه لطف کنین و یه سری اطلاعات کلی راجع به حل این تیپ معادلات دیفرانسی بگین
مثلا این یه معادله ی سادش هست (مرتبه ی اول):
اونی که من دارم ازین پیچیده تر هست ولی الان دنبال حداقل دو مسیر هستم:
1. کلا برای نوع درجه ی اول یا دوم این تیپ معادلات آیا راه حلهای کلاسیکی هست؟ (مثل ODE)
2. میشه یه جوری این تیپ معادلات رو به فرم های دیگه یا حالت های خاص تحویل کرد؟
امروز کنکور کاردانی به کارشناسی داشتیم یه چندتا از سوالها رو از دوستان میپرسم اگه جواب بدن ممنون میشم.
1-دامنه ی این تابع را تعیین کنید.
2-تابع داده شده در چه محدوده ای معکوس پذیر است و معکوس ان کدام است.
فعلا اینها رو یادم میاد بازم یادم اومد میزارم دمتون گرم ممنون
Last edited by hts1369; 01-08-2011 at 18:15.
اولی که دامنه اش تهی هست چون آرگومان آرک.تان.هایپربولیک بنا به تعریف تابعش (که لگاریتمی هست) باید بین -1 و 1 باشه، و آرگومان این تابع یعنی : یک + رادیکال x هیچوقت نمیتونه در این بازه قرار بگیره ... پس دامنه اش تهی است.
البته این مسئله واسه یه تابع حقیقی برقرار هست. در حالت مختلط همه ی صفحه ی مختلط بجز صفر دامنه اش هست
در دومی باید نگاه کنین به آرگومان داخل قدرمطلق، وقتی داخلش مثبت هست، y=4 میشه و این یعنی معکوس نداره (به تعریف معکوس مراجعه کنید) ولی وقتی داخل قدر مطلق منفی هست، y=4x+4 که یه خط هست (1-1 هست) و معکوس داره که میشه y=1/4 x - 1
حالا کی مثبت میشه ؟ وقتی x>2 باشه.
پس برای x کوچکتر از 2 معکوس پذیر هست و میشه همونی که بالا گفتم
موفق باشید
پی نوشت: صاحب تاپیک به نظر میاد یه پست داده و رفته، اینجا هم داره تبدیل میشه به ریاضیات دبیرستانی/
با سلام
دوستان، این جا، جای پرسش و پاسخ نیست و اتاق مخصوص به خود دارد!! اگر آقا یا خانم behnaz-math بخواهند به سوالات کاربران جواب دهند، سوالات پاسخ داده نشده ی زیادی هست که می توانند به آن ها پاسخ دهند!! اما فعلاً که چنین چیزی از ایشان دیده نشده است!! بنابر این حرف ایشان را زیاد جدی نگیرید.
موفق باشید.
11 مرداد 1390
تاپیک قفل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)