با سلام خدمت اساتید گرامی
لطف کنید یه سیستم قدرتمند فقط کیس برای گیم تا یک و نیم میلیون معرفی کنید
خواهشآ قطعات آینده نگر باشن و بر مبنای nvidia
قابلیت sli داشته باشه
اگه لازمه اینو هم مد نظر قرار بدید که مانیتورم asus ml238h هستش
با سلام خدمت اساتید گرامی
لطف کنید یه سیستم قدرتمند فقط کیس برای گیم تا یک و نیم میلیون معرفی کنید
خواهشآ قطعات آینده نگر باشن و بر مبنای nvidia
قابلیت sli داشته باشه
اگه لازمه اینو هم مد نظر قرار بدید که مانیتورم asus ml238h هستش
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i5 2500K=260
M.B:Asus P8Z68-V=280
RAM:Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=140
VGA:EVGA GTX570 HD 1280Mb=460
HDD:2 X Samsung F3 500Gb (HD502HJ) RAID0=95
DVD RW:HP 1270i=30
Power:Green GP885B=155
Case:Green Falcon=95
All:1515
قابلیت اورکلاک و همچنین SLI رو هم در آینده دارید...
Last edited by Ultra_Black; 04-07-2011 at 11:07.
پیشنهاد من هم همون سیستم پیشنهادی بابک جان هست.
فقط حواستون باشه برای SLI باید پاور رو تعویض کنید(هر موقع قصد داشتید)
موفق باشید.
مصرف هر دو کارت در حالت Full Load حدود 410 وات هست و با یک پاور بالای 750 وات هم میشه این کارتها رو SLI کردنه عرفان جان کافیه...فقط حواستون باشه برای SLI باید پاور رو تعویض کنید(هر موقع قصد داشتید)
این نتیجه گیری سایت Guru3D:
GeForce GTX 570 in 2-way SLI
A second card requires you to add another ~225 Watts. You need a 750+ Watt power supply unit if you use it in a high-end system (800+ to a KiloWatt is recommended if you plan on any overclocking).q[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با در نظر گرفتن اورکلاک،یک پاور بالای 800 وات کاملا جوابگو خواهد بود...
بابک جان این سیستم با در نظر گرفتن 20 درصد توان بالاتر حدود 780 وات مصرف داره. در ضمن آورکلاک CPU در نظر گرفته نشده!
با این سایت:
خوب حالا برای این سیستم پاوری که در شاخه +12V توان 780W ارائه میده به نظرتون کافیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
این سایتها معمولا زیاد دقیق نیستن و به صورت حدودی تخمین می زنندبابک جان این سیستم با در نظر گرفتن 20 درصد توان بالاتر حدود 780 وات مصرف داره. در ضمن آورکلاک CPU در نظر گرفته نشده!
کارت GTX570 هم کارت زیاد پرمصرفی نیست و حتی سایت EVGA حداقل پاور مورد نیاز رو 550 وات اعلام کرده...خوب حالا برای این سیستم پاوری که در شاخه +12V توان 780W ارائه میده به نظرتون کافیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با حساب SLI حداکثر مصرف در شاخه 12V+ زیر 750 وات خواهد بود ( در Full Load)
حتی اگه زیر 750 وات هم باشه... به نظر من پاور نباید تحت فشار قرار بگیره. این یه سیستم حرفه ای هست و باید جا برای آورکلاک و ... هم باشه...و با حساب SLI حداکثر مصرف در شاخه 12V+ زیر 750 وات خواهد بود ( در Full Load)
ولی با این پاور بدون آورکلاک هم حتی کاملا لب مرزه و امکان به وجود اومدن مشکلات هست.
به هر حال این نظر من هست و اگه این سیستم برای خودم بود پاور زیر 1000 نمیگرفتم...
(نظر شما هم محترمه و شما استاد ما هستی یه وقت برداشت نادرست از حرف های من نشه بابک جان)
بدون اینکه تحت فشار باشه جا برای اورکلاک کاربردی هم دارهحتی اگه زیر 750 وات هم باشه... به نظر من پاور نباید تحت فشار قرار بگیره. این یه سیستم حرفه ای هست و باید جا برای آورکلاک و ... هم باشه...
2600K پردازنده خیلی کم مصرفی هست و با اورکلاک تا 4.4Ghz حداکثر مصرفش تو Full Load به 111 وات میرسه (بر عکس پردازنده های پر مصرف AMD)
اگه بخواییم یه حساب سر انگشتی از مصرف قطعات این سیستم طبق جدول مصرفی سایت گرین که کمی هم مبالغه کرده داشته باشیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU:Intel Core i5 2500K@ 4.4Ghz=111W
M.B:Asus P8Z68-V=90W
RAM:Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=30W
VGA:EVGA GTX570 HD 1280Mb=410W
HDD:2 X Samsung F3 500Gb (HD502HJ) RAID0=70W
DVD RW:HP 1270i=25W
Case & Other Devices=50W
All:786W
در حالت Full Load در هر 3 شاخه 3.3V+ و 5.0V+ و 12V+ حداکثر مصرفی برابر با 786 وات خواهد داشت در صورتی که پاور مورد نظر ما میتونه 885 وات در هر 3 شاخه بصورت ممتد به ما توان بده!
و البته باید توجه داشت که این حساب ما بدترین حالت فشار روی سیستم و در صورتی هست که تمام این قطعات در حالت بالاترین مصرف قرار بگیرند که در حالت عادی سیستم خیلی کم امکان داره در حالت باشه...
خیر خواهش می کنم...(نظر شما هم محترمه و شما استاد ما هستی یه وقت برداشت نادرست از حرف های من نشه بابک جان)
فروم برای آموختن هست و دلیل اصلی فعالیتم در اینجا هم به روز نگه داشتن و اضافه کردن به اطلاعاتم هست.
این بحث ها هم علاوه بر ما میتونه برای خیلی های دیگه مفید و مثمر ثمر باشه...
به نظر من از یک پاور 885w نباید 786w توان گرفته بشه. این ممکنه باعث مشکلات کوتاه یا بلند مدت بشه...CPU:Intel Core i5 2500K@ 4.4Ghz=111W
M.B:Asus P8Z68-V=90W
RAM:Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=30W
VGA:EVGA GTX570 HD 1280Mb=410W
HDD:2 X Samsung F3 500Gb (HD502HJ) RAID0=70W
DVD RW:HP 1270i=25W
Case & Other Devices=50W
All:786W
در حالت Full Load در هر 3 شاخه 3.3V+ و 5.0V+ و 12V+ حداکثر مصرفی برابر با 786 وات خواهد داشت در صورتی که پاور مورد نظر ما میتونه 885 وات در هر 3 شاخه بصورت ممتد به ما توان بده!
و البته باید توجه داشت که این حساب ما بدترین حالت فشار روی سیستم و در صورتی هست که تمام این قطعات در حالت بالاترین مصرف قرار بگیرند که در حالت عادی سیستم خیلی کم امکان داره در حالت باشه...
در گیم ها هم معمولا قطعات در Load کامل قرار میگیرن(البته نه در حد 100%)
ولی خوب باز به نظر من یه پاور +1000 وات برای این سیستم نیازه.
لطفا داری عزیز!خیر خواهش می کنم...
فروم برای آموختن هست و دلیل اصلی فعالیتم در اینجا هم به روز نگه داشتن و اضافه کردن به اطلاعاتم هست.
این بحث ها هم علاوه بر ما میتونه برای خیلی های دیگه مفید و مثمر ثمر باشه...![]()
نظر شما محترمبه نظر من از یک پاور 885w نباید 786w توان گرفته بشه. این ممکنه باعث مشکلات کوتاه یا بلند مدت بشه...
ولی آیا حدود 100 وات اضافه (برای احتیاط) به نظرتون کم هست؟!
و تا زمانی که ما افت توان نداریم چرا باید سیستم دچار مشکل بشه؟!
بله گیم ها در سنگین ترین حالت ممکنه 80% قطعات اصلی سیستم رو از جمله پردازنده،رم و کارت گرافیک رو تحت فشار قرار میدن و بقیه قطعات سیستم یا در حالت Idle هستن (از جمله ODD و...) و یا در حالت نیمه Load قرار دارن (مثل HDD و...)در گیم ها هم معمولا قطعات در Load کامل قرار میگیرن(البته نه در حد 100%)
بله 1000 وات مطمئن تر هست و البته هزینه اضافی هم با خودش همراه خواهد داشت...ولی خوب باز به نظر من یه پاور +1000 وات برای این سیستم نیازه.
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه در چنین مواردی بدترین حالت رو مد نظر قرار میدیم و همیشه قطعات رو با بالاترین توان و پرفمنس رو انتخاب میکنیم که این از عواقب کشورهای جهان سوم و جامعه مصرف کننده هست...
ولی در کشورهای اروپایی و آمریکایی همیشه با دقیقترین محاسبات قطعاتشون رو انتخاب می کنند تا هزینه اضافی برای چیزی که بهش نیاز ندارند متحمل نشن (برای همه قطعات از جمله پردازنده،رم و...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)