سلام
دوستان برای یادگیری فتوشاپ کلاس برم بهتره یا اینکه CD اموزشی یا کتاب بگیرم کدومش بهتره؟
سلام
دوستان برای یادگیری فتوشاپ کلاس برم بهتره یا اینکه CD اموزشی یا کتاب بگیرم کدومش بهتره؟
به نظر من اگه خودت یاد بگیری (تجربی) بهتر تا اینکه کلاس بری
سی دی آموزشی خوب بگیر حله
من خودم هم با سی دی اموزشی راه افتادم
تمرین ، تمرین ، علاقه
من خودم نه کلاس رفتم نه سی دی گرفتم ، به کار با فتوشاپ علاقه داشتم ، الان اونقدر بلدم که بتونم کارم رو راه بندازم اما اگه میخوای حرفه بشی بهتره کلاس بری و از روی سی دی تمرین کنی
من که کلاس رو پیشنهاد نمیدم یکسری آیتم به شما آموزش میدن فقط
وقتی که خودتون با کتاب و آموزش تصویری و تمرین یه چیزایی یاد گرفتین
اونوقت کلاس سطح بالا برین...
سلام به نظر من کلاس نرو چون توی کلاس ار روی کتاب بهت یاد میدن پس عقل سلیم میگه که کتابشو خودت بخری بخونی بهتره. البته خود من تنها و تنها از اینترنت یاد گرفتم اونم سایتای خارجی سایتای ایرانی خوبم هست که زحمت ترجمه همون آموزشای خارجی رو کشیدن مطمئن باش از کتابم بیشتر یاد میگیری نگران ترجمش نباش میتونی بفهمی چی میگه الانم تو یه شرکت گرافیکی مشغول کارم. CD رو هم توصیه نمی کنم(البته با احترام به نظر hadi1258) ولی اگه از صفر بخوای شروع کنی خوبه چون ابزارا رو فقط معرفی میکنه هر کدومو شروع کردی موفق و موید باشی
CD اموزشی + کار کردن خودت و بالا بردن تجربه
شما خودت مهم ترین عاملی باید کار کنی تا یاد بگیری به نظر من cd ها یا کلاس ها زیاد کاربردی نیستند چون طریقه ی ساخت یه سری کار رو آموزی میدند فقط مگر CD های شرکت لیندا یا مشابه ها که روند آموزشی داره نه این که فقط چند تا طرح خاص مثل اسرار فتوشاپ باشه
فکر کنم این انجمن خیلی به یه تاپیک سوالات متداول نیاز داره.
بعضی سوالا خیلی پرتکراره
ممنون از نظر تمامی دوستان.
CD اموزشی چی بگیرک خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)