سلام.دوستان بنده پس از بررسی بسیار و مشورت با چند نفر از دوستان سرانجام به دو گزینه 5750 و 4750_core i5 رسیدم و قصد دارم تا 2 3 روز آینده گزینه نهایی را خریداری کنم.
بودجه من 850 و کاربری اصلی نیز اینترنت برنامه های آفیس چند نرم افزار مهندسی و نرم افزارهای گرافیکی فتوشاپ و کورل است.در ضمن اهل بازی هم نیستم اما بدم نمیاد به عنوان تفریح هر چند صباحی بازی هم بکنم.
حالا با توجه به سوالات زیر و با کمک شما دوستان عزیز قصد دارم گزینه نهایی را انتخاب کنم.البته اینم بگم به علت مسافت طولانی کارم و سبکی 4750 , ترجیحم به این مدل بیشتر است.اما سوالات :
1. چون در ابتدا قصدم 5750 بود به همین علت این مدل را از نزدیک چند بار دیدم اما 4750 را فقط در صفحات وب دیدم.آیا تفاوتی از نظر ظاهری بین این دو مدل است؟(هر چند کوچک)
2. آیا 4750 نیز دارای دو بلندگو استریو مثل 5750 است؟بلندی صدا بلندگو در حد مطلوب است؟
3. شنیدم این دو مدل با اینکه دارای گرافیک قدرتمندی هستند اما در بازیها اذیت و به اصطلاح بازی را با لگ اجرا میکنند.آیا این موضوع صحیح است؟
4. در صورتی که 4750 بگیرم آیا این امکان هست که 4g رم نیز به آن اضافه کنم؟هزینه این رم اضافی چقدر میشه؟
5. اینکه برخی دوستان میگن wifi این دو مدل قوی نیست تا چقدر درست میباشد؟
6. جنس بدنه ایسر و خصوصا این دو مدل در چه حد است؟چرا اینقدر از بدنه و طراحی ایسر ایراد میگیرن؟
7. کیفیت صفحه نمایش ایسر آیا در حد مدلهای معمول بازار است؟زاویه دید چطور؟
8. تفاوت خاصی چه از نظر ظاهر و چه از نظر سخت افزار بین این دو مدل است؟
9. یک موضوع جالبی که هست توی سایت chare.ir که سایت معتبری هم هست قیمت این دو مدل به طرز جالبی پایینتر از رنج بازار است.4750 819 تومان و 5750 799 تومان با گارانتی سازگار.امروز زنگ زدم چک کردم همه چیز دقیق و درسته.خرید بصورت اینترنتی در مورد لپتاب توصیه میشه؟مخاطره آمیز نیست؟
و در پایان نظر خودتون هم در مورد اینکه کدوم یک از این لپتاپها مناسب کاربری بنده است را هم بیان کنید ممنون میشم