تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در مورد ویروسی که نود Win32/Sality.NB شناساییش میکنه

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض کمک در مورد ویروسی که نود Win32/Sality.NB شناساییش میکنه

سلام چنروز قبل یه هارد خراب زدم به سیستم اونوقت سیستم ویروسی شد تا خ=حد فجیع

اونقدر ویروس از سی پی یو می گیره که سیستم کم اورده.تمام exe ها رو الوده کرده بانودم که اسکن میکنم نود Win32/Sality.NBA virus شناسایی میکنه فایلهای اگزه رو ولی نمیتونه پاکشون کنه فقط میبره برای قرنطینه.

به نظر شما راه نجاتی هست؟

لازم به ذکره که این ویروس در اصل سالیتی نیست ولی اگزه های ویندوز رو الوده میکنه یعنی همه چیز سر جا خودشه الا اینکه خیلی سیستم رو کند میکنه
    یعنی اثر این ویروس سالیتی هستش چندین بار اسکن کردم ویندوزم عوض کردم ولی بازهم اگه اگزه ها اجراشه همون اش همون کاسه
    Last edited by BLACK-BLACK; 03-07-2011 at 18:54.

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من 4 ساله از نود برای سیستم استفاده می کنم اما الان یه ماهه نو اصلا ضعیف شده من الان تو سیستمم هم کومودو دارم هم نود اما نود انگار نیست .ولی کومودو خوب ویروس می کشه در حالی که قبلا برعکس بود......توی یک کامپیوترم هم مکافی دارم یه ماه هم هست اونو ابدیت نکردم اما وقتی فلش بهش می زنم و به کامپیوتر اولم وصل می کنم دو سه تا ویروس بیشتر پیدا نمیکنه اما سیستم سومم که فقط نود 32 آبدیت شده داره وقتی ازش به سیستم اولم فلش می زنم کومودو بالای 90 تا ویروس پیدا کرد من خودم تا یه دو سه ماه پیش هر کی تو سیستمش مکافی بود مسخره می کردم و واقعا هم اینجوری بود اما الان برعکس شده

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام چنروز قبل یه هارد خراب زدم به سیستم اونوقت سیستم ویروسی شد تا خ=حد فجیع

اونقدر ویروس از سی پی یو می گیره که سیستم کم اورده.تمام exe ها رو الوده کرده بانودم که اسکن میکنم نود Win32/Sality.NBA virus شناسایی میکنه فایلهای اگزه رو ولی نمیتونه پاکشون کنه فقط میبره برای قرنطینه.

به نظر شما راه نجاتی هست؟

لازم به ذکره که این ویروس در اصل سالیتی نیست ولی اگزه های ویندوز رو الوده میکنه یعنی همه چیز سر جا خودشه الا اینکه خیلی سیستم رو کند میکنه
    یعنی اثر این ویروس سالیتی هستش چندین بار اسکن کردم ویندوزم عوض کردم ولی بازهم اگه اگزه ها اجراشه همون اش همون کاسه
    دیسک نجات کسپر میتونه کمکتون کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •