برام خیلی وقت بود که این سوال مطرح بود که چرا برخی داروها بصورت کپسول عرضه میشه و هیچوقت جوابی نگرفتم
یعنی بصورت قرص معمولی عرضه نمیشن ... دلیلش چیه؟
برام خیلی وقت بود که این سوال مطرح بود که چرا برخی داروها بصورت کپسول عرضه میشه و هیچوقت جوابی نگرفتم
یعنی بصورت قرص معمولی عرضه نمیشن ... دلیلش چیه؟
دليل اصليش اين هست كه با توجه به نوع پوشش كپسول ؛ كپسول در نقطه خاصي از لوله گوارش باز بشه و محتويات كپسول به جاهاي ديگه نريزن
بعضی از مفنامیک اسید ها قرص هستند بعضی ها کپسول , یعنی یک دارو به دو صورت عرضه میشه, چرا؟
مفنامیک اسید قرص هم دارد ؟شما مطمئن هستید ؟
ممنون
البته این مفنامیک اسید تولید ایران نیست . ایرانی که قرص نداریم . داریم ؟
حرف شما صحیحه دکتر جان! منم نمی خوام بحث و دعوا راه بندازم! ولی مفنامیک اسید مثل همه داروها دیگه خارجی هست که ایران هم تولید میکنه ولی اینکه ایران به چه صورت تولید میکنه مثلا کپسول , دلیل نمیشه که قرصش وجود نداشته باشه .شما چنان با قاطعیت گفتین ""مفنامیک اسید قرص هم دارد ؟شما مطمئن هستید ؟"" که من ترسیدم .
این قرص های 250 میلیش به صورت قرص های گرد هست.
ببنید دوست عزیز منظور بنده از پرسش مربوط به داروهای موجود در بازار ایران می باشد که با آن سرو کار داریم و اصلا منظور نحوه تولید دارو نبود . بنده می دانم که فرمهای دارویی متفاوتی در دنیا وجود دارند که در ایران نیست مانند آمپول ایندو متاسین که در ایران وجود ندارد و یا فرم های استنشاقی بسیاری از داروهای برونکودیلاتاتور . دقیقا منظور بنده وجود این دارو در ایران بصورت روتین می باشد و دقیقا به همین علت سوال کردم و پرسیدم آیا مطمین می باشید و قاطعیتی نداشتم و فقط تعجب کردم و بسیار خوشحالم که مطلب جدیدی یاد گرفتم .![]()
در کنار نظر دوستمون ،اثر بخشی کپسول نسبت به قرص سریع تر هست ، به علت حالت ژلاتینی که داره بلع کپسول از قرص بهتره در عوض ؛قرص نسبت به کپسول دیر تر خاصیت خود را از دست میده بنابر این کپسو ل ها نباید در مجاورت هوا قرار گیرند اما قرص ها به علت فشرده شدن ماندگاری بیشتری دارند..
هر کدام ویژگی خاص خود را دارند....
کسی که این دارو ها رو به من داد گفت که اینها عوارض خیلی شدیدی برای کبد دارن یا اصلا نخور! یا همراهش 4-5تا لیوان آب بخور .
حالا میخواستم بدونم کل مفنامیک اسید ها خیلی ضرر دارن اینها فقط ضرر دارن؟ و 4 تا لیوان آب چه اثری داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)