دوستان چند روزيه ۱ مشکل اساسی پيدا کردم.اين ويروس وارد سيستمم شده و فايل های mp3 رو با فايل اجرايی تبديل ميکنه و فايل اصلی رو هم hidden ميکنه.
اگه ميشه کمکم کنيد...
دوستان چند روزيه ۱ مشکل اساسی پيدا کردم.اين ويروس وارد سيستمم شده و فايل های mp3 رو با فايل اجرايی تبديل ميکنه و فايل اصلی رو هم hidden ميکنه.
اگه ميشه کمکم کنيد...
طبق ادرس بالا اسپای هانتر میتونی این ویروس رو پاک کنه ضمنا میتونی فایل ویروسی رو توی ویروس توتال اپلود کنی و بعد از اسکن شدن از همون انتی ویروسی که توی ویروس توتال اون رو شناسایی کرده استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دیسک نجات کسپر یا اویرا رو داشته باشی هم میتونه در رفع الودگی کمکت کنه
Last edited by AlexanderMahone; 04-07-2011 at 23:42.
برای پاک کردن تروجانها و فعال سازی فودلدر آپشن و نمایش فایلهای مخفی و خلاصی از شر آتوران ها و افزایش سرعت لود سیستم و پاکسازی سیستم از تمامی تروجانها و نه ویروسها
درضمن برنامه یک قسمت برای پیدا کردن کرمها داره که میتونین یک فایل کرم ( مثل NewFolder.exe ) را بهش بدین و کل درایو را براتون میگرده و اونو پیدا و به یک پوشه انتقال میده تا اشتباهی روش کلیک نکنین و دوباره سیستم آلوده نشه
میتونین از برنامه کوچک و کم حجم من استفاده کنید ولی لطفا نظر فراموش نشه تا بتونم برنامه را کامل تر کنم
آدرسش
ممنون میشم نظر بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مشکلات برنامه را هم بگین تا کامل کنم
نظرات شما باعث دلگرمی من هستش
وگرنه برنامه را میرزیم سطل زبانه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)