تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: آیا امکان پیدا کردن محل افراد با استفاده از آنتن های BTS وجود داره؟

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض آیا امکان پیدا کردن محل افراد با استفاده از آنتن های BTS وجود داره؟

آیا امکان پیدا کردن محل افراد با استفاده از آنتن های BTS وجود داره؟
    دقت این کار چقدره؟مثلا میشه سیمکارتی رو با دقت 10 متر(در حد gps های معمولی) پیدا کرد یا نه؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

بله ، امکان این کار وجود داره اما نه برای شما. این مسابقه گنج ایرانسل که گذاشته به همین صورته دیگه. اگه اون سرویس رو فعال کنی میتونی محل دوستتون رو (اگه خودش اجازه بده) بفهمید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Theran

پيش فرض

بله!
    موقعیت خودتان را نیز می توانید بیابید.
    با برنامه ی Google Map می توانید نقشه، تصویر ماهواره ای و موقعیت خودتان را (با استفاده از آنتنی که به آن متصلید) بیابید.

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منظور من فقط به وسیله آنتن های BTS هست.اونم به وسیله مخابرات نه یک شخص خاص!
    منظورم اینه که مخابرات با استفاده از آنتن های خودش تا چه حد دقیق می تونه محل شما رو پیدا کنه.تا اونجایی که می دونم بر اساس اینکه هر گوشی ای بین سه آنتن BTS(بین 3 ضلع یک مثلث)قرار می گیره میشه محل اشتراک سه شعاع رو به عنوان محل گوشی پیدا کرد،من میخوام بدونم دقت این کار چقدره.
    کسی اینجا هست که برق مخابرات خونده باشه؟

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دقتش اینقدر بالاست که موقعیت شما رو به متر مکعب نشون میده.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

منظور من فقط به وسیله آنتن های BTS هست.اونم به وسیله مخابرات نه یک شخص خاص!
    منظورم اینه که مخابرات با استفاده از آنتن های خودش تا چه حد دقیق می تونه محل شما رو پیدا کنه.تا اونجایی که می دونم بر اساس اینکه هر گوشی ای بین سه آنتن BTS(بین 3 ضلع یک مثلث)قرار می گیره میشه محل اشتراک سه شعاع رو به عنوان محل گوشی پیدا کرد،من میخوام بدونم دقت این کار چقدره.
    کسی اینجا هست که برق مخابرات خونده باشه؟
    یکی از دوستام تو سپاهه. میگفت یه بار یکی از همکارام بهم زنگ زد گفت سریع بیا اینجا من گفتم نمیتونم چون الان شیرازم. اونم قطع کرد و چند دقیقه بعد زنگ زد گفت تو مگه توی پیاده روی فلان خیابون نیستی داری میای به سمت فلان چهار راه.... میگفت من از تعجب دهنم باز مونده بود بعد فهمیدم از موبایلم فهمیده بود. آره دقیق دقیق میتونن موقعیتت رو تشخیص بدن لحظه به لحظه اونم روی نقشه!! فقط شرطش اینه که گوشی روشن باشه و سیم کارت توش باشه

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

حتی یکی میگفت وقتی موبایل تو جیبته میتونن صداتو بشنون از تو مخابرات یعنی حتی موقعی که مکالمه نمیکنی البته من خودم مطمئن نیستم اینو ، خیلی احتمال راست بودنش ضعیفه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آره میشه.
    خیلی راحت هم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حتی یکی میگفت وقتی موبایل تو جیبته میتونن صداتو بشنون از تو مخابرات یعنی حتی موقعی که مکالمه نمیکنی البته من خودم مطمئن نیستم اینو ، خیلی احتمال راست بودنش ضعیفه
    این حرف درباره ی آشغالی به اسم نوکیا صدق میکنه و درباره گوشی های دیگه درست نیست چون تو تمام گوشی هاش یه میکروفون ریز وجود داره که اگر با دیش های مخصوص امواج رو بهش بفرستی فعال میشه (دیش هاش رو هم فروختن به ایران) انقدر هم ما گفتیم نوکیا نخرید مردم عوام و بیسواد ما هر روز دارن بیش تر میخرن

9. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این حرف درباره ی آشغالی به اسم نوکیا صدق میکنه و درباره گوشی های دیگه درست نیست چون تو تمام گوشی هاش یه میکروفون ریز وجود داره که اگر با دیش های مخصوص امواج رو بهش بفرستی فعال میشه (دیش هاش رو هم فروختن به ایران) انقدر هم ما گفتیم نوکیا نخرید مردم عوام و بیسواد ما هر روز دارن بیش تر میخرن
    در مورد اول بله این امکان وجود داره حتی زمانی هم که گوشیتون رو میدزدن شما میرید شکایت میکند اگر IMEI گوشی را تغییر نده طرف و یک سیم کارت تو گوشیتون بزاره گوشی را گیر میارن

شایعه پراکنی نکنید این کار را نه با گوشی های نوکیا میشه کرد و نه با هیچ گوشی دیگه ای

11. 2 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شایعه پراکنی نکنید این کار را نه با گوشی های نوکیا میشه کرد و نه با هیچ گوشی دیگه ای
    میتونی هم بری تو اینترنت هم از کسایی که الان تو زندان هستن بپرسی!!! در ضمن این موضوع رو همه میدونن حالا میخوای خودت رو بزنی به اون راه اون مسئله دیگه ای هست
    من نمیدونم چرا این مد شده که هر کی با این که چیزی در مورد اون موضوع بلد نیست میاد یه پست میده میگه من بلدم
    آره بابا شما حالیته برو نوکیا بخر حالشو ببر فقط یه توصیه دوستانه دارم که با نوکیا حرف 30 ی ا 30 نزنی که سر و کارت با کرام الکاتبینه و میبرنت اون جایی که عرب نی انداخت

13. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •