من کنکور سراسری رشته ریاضی سال 89 شرکت کردم ولی چون خوب نخونده بودم رتبم جالب نشد! به خاطر همین چون مشکل سربازی نداشتم نرفتم و یه سال دیگه موندم برای کنکور امسال یعنی 90 ! ولی سال دوم مشکلات زیادی که داشتم به علاوه تنبلی های خودم باعث شد تا نتونم در حدی که هستم بخونم و بتونم ازمون رو خوب بدم! حالا امسال دیگه هرچی قبول شم باید یرم چه ازاد یا چه غیر انتفاعی! به خاطر همین به ذهنم زده که تو دانشگاه همزمان درسای کنکورم بخونم و در حین دانشگاه برا کنکورم اماده بشم! اینم بگم که به نظر خودم تواناییشو دارم چون همیشه جز شاگرد زرنگای کلاس بودم! حالا سوال اینجاست که
1 . ایا این کار اصلا ارزششو داره یا نه؟
2 . اایا اصلا درسای دانشگاه در حدی هست (منظورم اینه که زیاد سنگین نیست؟)که بشه تو دو ترم اول برا کنکورم خوند یا نه در صورتی که درس خوب بخونی نه با تنبل بازی!
3 . بعد اینکه چون الان کتابای حسابان و ریاضی 2 مثل اینکه تغییر کرده میخواستم بدونم این تغییرا خیلی زیادن یا نه؟ کتابای دیگه تغییر کردن یا نه؟
4. بعد اینکه حالا گیریم که شد و من سال یعد رتبم خوب شد که تونستم یه چیزی بهتر از امسال قبول شم مثلا یا سراسری یا یه غیر انتفاعی خوب حالا اگه الان برم ازاد یا غیر انتفاعی میشه از دانشگاه اومد بیرون یا نه؟ منظورم اینه که اجازه میدن یا نه؟ اصلا همچین کاری شدنیه؟ یعنی میشه که از ازاد یا غیر انتفاعی انصراف بدی بری به اون دانشگاهی که قبول شدی؟ من شنیدم باید کل شهریه اون دانشگاهی که توشی حالا چه ازاد چه غیر انتفاعی رو باید بدی بعد میتونی بیای بیرون! درسته یا نه؟ یعنی کل شهریه 4 سال برای لیسانس رو باید بدی یا نصفشو؟
5. بعد واحداییرو که خوندی تو این دو ترم چی؟ یعنی میتونی تطبیق بدی یا باید بری از اول بخونی دوباره؟ کلا شرایطش جه جوریاست دیگه؟ خواهشا هرکی جواب این سوالارو میدونه یه کمکی به ما کنه که بدجوری فکرمو به هم ریخته!![]()