سلام
من یه گوشی w800i دارم ولی گوشی پسوند jar را تشخیص نمی دهد چه کار کنم؟
اساتید نظر بدهید
سلام
من یه گوشی w800i دارم ولی گوشی پسوند jar را تشخیص نمی دهد چه کار کنم؟
اساتید نظر بدهید
ممكنه برنامه اي كه روي گوشيت كپي كردي زيپ باشه و اين جوري نميخونه يه چك بكن آخه بعضي وقتها آدم يادش ميره بازش كنه توي گوشي كه نميشه نصبش كرد
برنامه ها را از حالت زیپ خارج کردم اما بازم نشد
برنامه هایی با پسورد jar مثل sis نیستند که رو یه موبایل بریزید و نصبشون کنید برایه نصب باید از جایی خارج از موبایل روش نصب بشه و با برنامه که این رو رو یه موبایل نصب کنهنوشته شده توسط s2005
مثلآ من برایه نصب این برنامه ها از برنامه nokia pc suit استفاده می کنم که با بلو توس رویه موبایل برنامه رو نصب می کنه
چي چي چي خواهشا در مورد چيزايي كه نميدونيد نظر نديد بابا تازه برعكس گفتي sisهارو بايد با برنامه ريخت من با بلوتوث هم برنامه به دوستام ميدن نصب ميشه موندم اين نظر از كجا سرچشمه گرفتهنوشته شده توسط hesam
اساتید بالاخره من چه کار کنم؟راه حل پیشنهاد کنید.راه حل خودم مستر ریست است،فایده ای داره؟؟؟؟
من كه يه بار اين كارو كردم به غير از پاك شدن قسمتي از حافظهم اتفاقي نيفتاد در نهايت ميتوني فلشش كني البته چرا نمي بري گارانتي؟
از كجا فهميدي اينارو؟معلومه تو موبايل خيلي واردي؟نوشته شده توسط hesam
بيشتر توضيح بده شايد فهميديم.
یه بار یه بلایی سر گوشی ام اومد بردم گارانتی گفتن درست می کنیم اما از این به بعد هر بلایی سر گوشی تو بیاد به ما ربط نداره!نوشته شده توسط e.iglesias
![]()
![]()
![]()
![]()
اسم گاراتنيت چيه؟نوشته شده توسط s2005
اگه ميبيني كارتو را نميندازن ببر flash كن احتمالا درست ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)