تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 132

نام تاپيک: بازگشت انجمن موسیقی

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

12 بازگشت انجمن موسیقی

سلام

بازگشایی انجمن موسـیقی رو به همه ی دوستان تبریک میگم. امیدوارم انجمن موسیقی جدید بتونه انتظارات دوستان رو برآورده کنه. همون طور که
    اطلاع دارید انجمن موسیقی در تیر ماه سـال گذشته بسته شد، اما با اعمال تغییـرات و تطابق انجمن با شرایط و ضوابط جدید، زمینه ی فعالیت مجدد
    انجمن موسیقی فراهم شد. نکته ای که باید به اون توجه کنیم اینه که رعایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که برگرفته از قانون جرايم رايانه اي هست) در
    حال حاضر اهمیت دوچندان داره، چون اگر در این مورد کوتاهی صورت بگیره، باعث ایجاد مشکل برای کل مجموعه میشه. کلیه ی تغییرات اعمال شده
    در انجمن موسیقی، با توجه به این قوانین بوده که همگی اون ها در اعلان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شده.

خوشحالم که در فرآیند استاندارد سـازی انجمن موسیقی، یک پست از تعداد ارسال ها و حتی یک تشـکر، از تعداد تشکر های هیچ کاربری کم نشد.

امیدوارم همه بتونیم خودمون رو با قوانین و شرایط جدید انجمن موسیقی وفق بدیم و مثل گذشته، در کنار هم در انجمن فعالیت کنیم، رکود یک ساله
    ی انجمن رو جبران کنیم و انجمن موسیقی رو به نقطه ی اوج برسونیم...

به نوبه ی خودم از دوستان و عزیزانی که در مدت این یک سال، حامی و به نوعی عامل اصلی بازگشت انجمن موسیقی بودند، تشکر می کنم...

کاربران P30World: دوستان عزیزی که در زمان وجود انجمن موسـیقی ظاهرا حضور فیزیکی خاصی نداشتن ولی در این مدت پیگیر وضعیت انجمن
    بودند و از اینجا میشد فهمید که طرفداران انجمن موسیقی خیلی بیشتر حد تصور بودند. و حتی دوستانی که در این یک سال اخیر به جمع ما پیوستن
    و انجمن موسیقی رو ندیدن، اما پیگیر بازگشت انجمن موسیقی بودن.

کاربران فعال انجمن موسیقی: از حدود بیست و پنج کاربر فعال، بیست و سه کاربر بعد از یک سال، هنوز در انجمن هستند و منتظر فعالیت مجدد
    در انجمن بودند. بعید میدونم اگر حذف ناگهانی و حدود ده ماه بی اطلاعاتی از آینده ی انجمن برای انجمنی جز موسیقی بوجود می اومد می تونست
    هنوز کاربران فعالش رو در کنارش نگه داره. جدا در طول 6 سال فعالیت انجمن موسـیقی در هیچ دوره ای انجمن همچین کاربرانی رو نداشته. کاربرانی
    که همیشه به آینده و بازگشت انجمن و تکرار دوران خوش با هم بودن در انجمن موسیقی، امید داشتن.

گروه موقت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی عزیز، بالافاصله بعد از حذف انجمن، این گروه رو ایجاد کرد تا همچنان فعالیت موسیقیایی در فروم جاری باشه. قطعا
    وجود این گروه در اشتیاق کاربران به انجمن موسیقی تاثیر بسزایی داشت. کورش جان و دوستان دیگه با فعالیت بسیار پر رنگ در گروه، در حداکثر توان
    سعی کردن جای خالی انجمن موسیقی رو پر کنن. بعلاوه، کورش عزیز در استانداردسازی انجمن موسیقی زحمات زیادی کشید.

تشکر ویژه از:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان، ادمین عزیز که وضعیت نهایی انجمن موسیقی به نظرش بستگی داشت. در حالیکه بیشترین علت مسدود شدن فروم ها، موسـیقی
    هست و از طرفی اگر فرومی فعالیتی فراتر از قوانین کشـور داشته باشه، اول کسی که باید پاسخگوی مسئولین باشه ادمین هست، خیلی از ادمین
    ها به طور کامل از بخش موسیقی صرف نظر می کنن. اما میثم جان این کار رو انجام نداد، به بچه های انجمن موسـیقی اعتماد کرد، و از انجمن جدید
    حمایت کرد تا انجمن موسیقی بتونه برگرده و مجددا فعالیت کنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، مدیـر اول و آخر و همیشگی انجمن موسـیقی. کسی که عامل اصـلی بازگشت انجمن موسـیقی بود. کسی که در کنار مسئولیتی که
    در قبال همه ی انجمن ها داشت، یکی از مـهمترین دغدغه هاش بازگشت انجمن موسیقی بود. بدون شک بی حضور و همراهی بابک جـان، بازگشت
    انجمن محال بود. به جرات تکیه گاه اصلی انجمن موسـیقی بابک هست. شاید کسی که بیشتر از هر کس دیگه ای از بازگشت انجمن خوشحالِ، بابک
    عزیز هست. از اونجایی که انجمن موسیقی، به نوعی خـط قرمز P30world هست، بابک جـان تلاش زیادی کرد تا از طرفی انجمن موسیقی برگرده، و
    از طرف دیگه این بازگشت مشکلی رو برای فروم ایجاد نکنه. من شخصا از ته دل ازش تشکر میکنم و یه خسته نباشید جانانه بهش میگم...

با تشکر مهران...

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

گفتنی‌ها رو مهران جان فرمودند، من هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه‌ی موسیقی این انجمن از حسن نظر مدیران و سیاست‌گذاران پیسی‌ورلد، به خصوص شخص میثم عزیز نسبت به تیم انجمن موسیقی قدردانی می‌کنم.
    همین طور جا داره از بابک جان به نوبه‌ی خودم تشکر کنم که در نبود انجمن عزیزمون، همواره برگردوندن اون از دغدغه‌هاش بود، هیچ وقت کاربران موسیقی رو تنها نذاشت و همیشه خالصانه در کنارشون حضور داشت.

در این بین از زحمات بی‌دریغ و عاشقانه‌ی مهران برای این انجمن نمیشه به این راحتی عبور کرد. شاید برای ما عادت کردن به نبود انجمن اون قدری سخت نبود که برای مهران عزیز بود. چرا که انجمن موسیقی از نظر‌های ما به ناگاه پنهان شد و دیگه هم دسترسی‌مون به اون امکان‌پذیر نبود، در نتیجه سعی کردیم با موضوع کنار بیایم و منتظر بمونیم.
    اما مهران که سال‌ها انجمن رو پر جنب و جوش و پویا می‌دید، ناگهان اون رو بخشی خالی از سکنه دید که سوت و کوری از در و دیوار اون می‌بارید. فرق ما با مهران مثل فرق ساکنان شهری جنگ‌زده است که به خاطر جنگ، شهرشون رو ترک کرده‌اند با کسی که تک و تنها تو شهرش مونده ... اولی با خاطراتش خوشه، اما دومی خاطراتش جلو چشماشن، اما دیگه اون حال و هوای قبل رو ندارن ...

مسلماً در انجمن جدید محدودیت‌هایی خواهیم داشت، اما مطمئنم اکثرمون باور داریم که وجود یه انجمن محدود بهتر از نبود اونه ... طبیعی است که هر کس بتونه با شرایط جدید کنار بیاد و در همین قالب فعالیت کنه، حضورش باعث افتخاره، هر کس هم نتونست با شرایط جدید خودش رو سازگار کنه، می‌تونه انجمن رو هم‌چنان بسته فرض کنه ...

تبریک میگم به همه‌ی دوستانی که دغدغه‌ی موسیقی داشتن و دارن ...

به امید روز‌های بهتر ...
    Last edited by Kurosh; 03-07-2011 at 17:39.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

تبریک میگم این بازگشت رو...

خیلی انجمن پر کار آمدی هست انجمن موسیقی. امیدوارم که بازگشت انجمن همیشگی باشه و باقی بمونه.

جا داره به کلیه تیم مدیریت این انجمن خسته نباشید عرض کنم. زحمات زیادی کشیده شده در پاکسازی انجمن برای بازگشت.

همگی خسته نباشید.

تشکر ویژه از بابک عزیز.

تشکر از همه ی عزیزان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

مبـــــــارک باشه....
    تشکر میکنم از ادمین و مدیران و ناظرین و کاربرای فعال و همه کسایی که موسیقی رو دوست دارن و این مدت زحمت کشیــدن

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

خسته نباشین از این تلاش و از این صبرتون

و فوق العاده فوق العاده ممنون

6. 13 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

wow.........شکار لحظه ها کردم تبریک مهران.......................تبریک بچه های انجمن موسیقی..........

8. 10 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوشحال می شویم ....

10. 12 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Dreamland
    Guest

پيش فرض

ایــــول !

12. 13 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تبریک میگم !

14. 10 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تبریک فراوان.تو جشن تول گفته بودم یک سال دیگه بدون انجمن موسیقی گذشت ایکاش سال بعد بیاد!!!چه سریع دعام قبول شد!!

16. 10 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •