تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خرید گوشی تا مرز 450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض خرید گوشی تا مرز 450

سلام دوستان
    من دنبال گوشی با صفحه نمایش بالای 4 اینچ وقیمت تا محدوده 450000هستم.به نظر شما گوشی توی این محدوده قیمت چی خوبه؟خودم این گوشی هارو مد نظر دارم : galaxi s,galaxi sl
    البته نمیدونم تو این رنج قیمت گیرم میادیا نه؟
    البته hd7 رو هم مد نظر دارم ولی میدونم عیب های زیادی داره مثل عدم ساپورت بلوتوث و عدم اتصال بهpcمیخواستم بدونم این عیب ها قابل بر طرف شدنه وآیا میشه آندروید روش نصب کرد؟گزینه های مد نظر شما چیه؟
    لطفاّ نظر خودتون رو بگید وفقط به بودجه هم توجه کنید ممنونم!
    ودر نهایت به نظر شما htc desireبهتره یاgoogle nexus one؟
    دم همتون گرم!
    Last edited by majidre; 30-06-2011 at 22:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اصلا به نکسوز فکر نکن نسبت به قیمتش اصلا نمیارزه بخصوص که سری جدیدش دیگه امو لد ( ال ای دی ) نیست..
    من بین اینا دیزایر اس رو میپسندم . ( ویندوز 7 هم خیلی کاستیا داره و واقعا مضخرفه !)
    -
    منم میخوام گوشی بگیرم بین htc desire و Incredible s گیر کردم! دیزایر فوالعاده زیباست ولی صفحش کوچیکه و قاب دور صفحش زیادی تو چش میزنه ، اینکریدیبل اصلا خوش دست نیست ، اما دوربینش حسابیه و صفحه ی 4 ...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گلکسی اس 500 تومنه و گوشی فوق العاده ایه... گلکسی اس ال هم گوشی ضعیفیه... اچ تی سی دیزایر هم قدیمی شده...
    شما میتونی دیزایر اس بگیرین : از 460 تا 480 ، و گلکسی اس : 500...
    گلکسی اس یه سری برتری هایی داره نسبت به دیزایر اس...
    اگه میخواین حتما زیر 450 هم باشه که X10 هست و گلکسی اس ال... اما ارزششو داره که تا 500 ببرین بالا و گلکسی اس بگیرین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون به خاطر راهنماییتون !
    اما تو سایت گوشی شاپ قیمت desire sرو520000نوشته اونم بدون گارانتی که به نظر من اصلاّبه صرفه نیست .ولی خب اگه واقعاُ470000گیرم بیاد حتماّمیخرم.Incredible S هم 605000اعلام شده که اصلاّ با desire قابل قیاس نیست البته شاید شما منظورت desire hd هست!؟

در مورد galaxi s هم حق با شماست واونم گوشی عالی هست ولی شنیدم گرون شده وقیمتش به طور کاذب بالا رفته وتو سایت گوشی شاپ قیمت رو بدون گارانتی 520000 نوشته که اصلاّ مناسب نیست.حالا اگه دوستان تو اصفهان جایی رو میشناسند که قیمتاش مناسب و بدون گارانتی باشه ممنون میشم راهنمایی کنند.بازم خوشحال میشم نظرات دوستان رو بشنوم!

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

گلکسی اس 500 تومنه و گوشی فوق العاده ایه... گلکسی اس ال هم گوشی ضعیفیه... اچ تی سی دیزایر هم قدیمی شده...
    شما میتونی دیزایر اس بگیرین : از 460 تا 480 ، و گلکسی اس : 500...
    گلکسی اس یه سری برتری هایی داره نسبت به دیزایر اس...
    اگه میخواین حتما زیر 450 هم باشه که X10 هست و گلکسی اس ال... اما ارزششو داره که تا 500 ببرین بالا و گلکسی اس بگیرین...
    ......................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گالاکسی اس نسبت به دیزایر اس چقدر قوی تر هست؟ بصورت محسوس قوی تر هست یا قابل چشم پوشی هست؟ آیا کیفیت فیلم برداری، صدا، ضبط صدا، عکس برداری خیلی بهتری داره؟ اونقدری هست که بشه از نداشتن فلش گذشت؟ به هرحال فلش هم خیلی مهمه و کاربرد داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من هم هر کدوم مزایا ومعایب خودشون رو دارند به نظر من هم اشکال فلش قابل چشم پوشی نیست اما یه سری مزایا داره که اونا هم قابل چشم پوشی نیستند مثل باتری بهتر البته در مورد صفحه نمایش دیزار اس خبر ندارم که نسبت به دیزایر بهتر شده یا نه ولی کیفیت lcd گالکسی واقعاُاز دیزایر سر تره ولی به نظر من شکل ظاهری دیزار خیلی بهتره و شیک تره!کلاّ همش سلیقست ولی بهتره از بحث اصلی منحرف نشیم بازم ممنونم!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گلکسی اس ال که در حد ایکس 10ــه و اصلا چند نقطه نداره دوست عزیز... حداقل دلیل بیارین...
    گلکسی اس هم صفحه نمایشش خیلی خیلی قوی تره ، توی روت این همه زجر نمی کشین ، کاستوم رام واسش خیلی زیاده...
    دیزایر اس هم گوشی خیلی خوبیه... تو تهران چند روز پیش یکی از آشناها 460 دید... فقط یه جا بود البته... شهر خودمون هم که فک میکردم قیمتاش خیلی بالاس 480 هست... تهران خودم زیر 500 گیر نیاوردم... البته خوب جاهای درست حسابی نرفتم... گلکسی هم قیمتش از همون 500 تا 520 هست...

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظر منم یه کم بزاری رو بودجه ات و گالاکسی بگیری اصلا پیشمون نمیشی

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

htc desire بگیر هالشو ببر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •