تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 48

نام تاپيک: کمک در مورد وصل مودم با کابل لن

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض کمک در مورد وصل مودم با کابل لن

سلام به همه عزیزان
    من یک مودم Adslتپلینک مدل td-8811دارم که دارای دوپورت یو اس بی ولن هست من الان از usbاستفاده میکنم که برای ان درایور را نصب کردم و کانکشن ساختم و مشگلی با usbندارم
    الان میخواهم با کابل لن وصل بشم بدون احتیاج به usbاین کارو میکنم کابل سالم هست وصل میکنم چراغ پشت لن کامپیوتر روشن میشود چراغ لن خود مودم هم روشن میشود در تنظیمات کانکشن هم یه کانکشن به این نام ساخته میشودLocal Area Connection 2
    من شنیدم اینطوری که با لن وصل بشه نیاز به کانکشن نداره و مروگر را که باز کنی خود مستقیم وصل به اینترنت هست
    ولی من تمام این کارهای رو که گفتم انجام دادم ولی مروگر را که باز میکنم وصل نیست که سایتی را باز کند ایا نیاز به کانکشن هست تنظیمات خاصی دارد؟
    ممنون میشم کمک کنید
    پیشایش از همه شما سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از دوستان عزیز کسی نیست مشگل منو حل کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز 2 مدل لن وصل شدن داریم...یکی اینکه همیشه کانکت باشه و یکی اینکه با کانکشن وصل بشید که میشه بریدج

شما مودم رو با کابل لن که به کامپیوتر وصل کردید اگر به صورت کانکشنی بخاید وصل شید یه کانکشن بسازید و با دادن یوزر و

پسورد براحتی وصل شید.. من این نوع وصل شدن رو پیشنهاد میکنم بهتر از اتو کانکته چون هر موقع بخایید بدون خاموش کردن

مودم میتونید اتصالتون رو قطع کنید که یکی از ضعفهای اتو کانکت اینه کا باید مودم رو خاموش کنید برای قطع شدن از اینترنت..

برای اینکه همیشه کانکت باشید شما ابتدا باید برید داخل پنل ادمین مودم ایتدا باید یک آی پی برای مودمتون تعیین کنید

سپس با زدن 192.168.1.1 وارد پنل بشید و اونجا با کمک اپراتور ای اس پی یا سی دی راهنما فارسی که آی اس پی میده

مودم رو به صورت NAT ببندید که باید تو همین پنل ادمین یوزر و پس رو بهش بدید که خود مودم همیهش کانکت بشه

که در اون صورت هم از usb هم لن میتونید به صورت همزمان برای 2 کامپیوتر از اینترنت استفاده کنید

در آخر با ساخت یه کانکشن همیشه کانکت به اینترنت وصل بشید..

4. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز 2 مدل لن وصل شدن داریم...یکی اینکه همیشه کانکت باشه و یکی اینکه با کانکشن وصل بشید که میشه بریدج

شما مودم رو با کابل لن که به کامپیوتر وصل کردید اگر به صورت کانکشنی بخاید وصل شید یه کانکشن بسازید و با دادن یوزر و

پسورد براحتی وصل شید.. من این نوع وصل شدن رو پیشنهاد میکنم بهتر از اتو کانکته چون هر موقع بخایید بدون خاموش کردن

مودم میتونید اتصالتون رو قطع کنید که یکی از ضعفهای اتو کانکت اینه کا باید مودم رو خاموش کنید برای قطع شدن از اینترنت..

برای اینکه همیشه کانکت باشید شما ابتدا باید برید داخل پنل ادمین مودم ایتدا باید یک آی پی برای مودمتون تعیین کنید

سپس با زدن 192.168.1.1 وارد پنل بشید و اونجا با کمک اپراتور ای اس پی یا سی دی راهنما فارسی که آی اس پی میده

مودم رو به صورت NAT ببندید که باید تو همین پنل ادمین یوزر و پس رو بهش بدید که خود مودم همیهش کانکت بشه

که در اون صورت هم از usb هم لن میتونید به صورت همزمان برای 2 کامپیوتر از اینترنت استفاده کنید

در آخر با ساخت یه کانکشن همیشه کانکت به اینترنت وصل بشید..
    دوست عزیز میشه روش کانکت شدن با کانکشن رو بهم بگید با استفاده از کابل لن یه جوری هم بگید که دیگه احتیاج به پشبانی سرویسم نداشته باشه که زنگ یزنم اخه خیلی ضعیف عمل میکنن بعد از دوساعت گوشی رو بر میدارن بعد از اون هم میگم اشگال از کجاست و کجا و بعد هم قطع میکنن
    ممنون میشم روش رو بگید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوباره پستم رفت اخر مجبور شدم پست بدم ببخشید شرمنده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی نیست مرا راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با کانکشن usb رو جدا میکنی از کامپیوتر .. بعد با کابل لن وصل میکنی به مودم و یه کانکشن مثل usb میسازی

یوزر و پسورد رو میدید و کانکت رو میزنید هیچ فرقی نمیکنه بجای usb از لن مودم استفاده میکنید...

من الان همینطوری استفاده می کنم یه کامپیوترم رو با usb به مودم وصل کردم و اون یکی هم با لن به همون 1 مودم که دارم

و کانکشنشون هم مثل همه یوزر پسوردیه ساختش هم سادست اگر بلد نیستید مرحله به مرحله بگم؟

9. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

12

با کانکشن usb رو جدا میکنی از کامپیوتر .. بعد با کابل لن وصل میکنی به مودم و یه کانکشن مثل usb میسازی

یوزر و پسورد رو میدید و کانکت رو میزنید هیچ فرقی نمیکنه بجای usb از لن مودم استفاده میکنید...

من الان همینطوری استفاده می کنم یه کامپیوترم رو با usb به مودم وصل کردم و اون یکی هم با لن به همون 1 مودم که دارم

و کانکشنشون هم مثل همه یوزر پسوردیه ساختش هم سادست اگر بلد نیستید مرحله به مرحله بگم؟
    بله دوست عزیز اگه میشه روش ساختن کانکشن لن رو بگید اخه من با همون کانکشنی که برای usbاستفاده میکنم وقتی یو اس بی را جدا میکنم لن را وصل میکنم یوزر پسور د را وارد میکنموصل نمیشه وپیغام خطا نیده دلیلش هم اینه که کانکشن مربوط به سو ای بی است
    ممنون میشم بگید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز اگه میشه روش ساختن کانکشن لن رو بگید اخه من با همون کانکشنی که برای usbاستفاده میکنم وقتی یو اس بی را جدا میکنم لن را وصل میکنم یوزر پسور د را وارد میکنموصل نمیشه وپیغام خطا نیده دلیلش هم اینه که کانکشن مربوط به سو ای بی است
    ممنون میشم بگید؟
    اول اون کانکشن رو پاک میکنید ..بعد دقیقا همونطوری مثل کانکشن که برای usb یسازید برای لن هم میسازید

و وصل میشه به اینترنت..

12. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

تاريخ عضويت
    Aug 2010

6

اول اون کانکشن رو پاک میکنید ..بعد دقیقا همونطوری مثل کانکشن که برای usb یسازید برای لن هم میسازید

و وصل میشه به اینترنت..
    همین کارو کردم ولی موقع کانکت شدن مثل همیشه ارور691میده دیلیلش هم اینه که این کانکشن مربوطه به usbهست چون در قسمت pppoeساخته شده
    من برام فرقی نمیکنه با کانکشن باشه یا بی کانشکن ولی اگر با کانکشن باشه بهتره مهم اینه که میخواهم با کابل لن وصل بشم نمیشه
    کمک کنید ترو خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •