سلام دوستان
ساعت ویندوزم همیشه یک ساعت قبل تر رو نشونم میده مدام هم تنظیمش می کنم ولی فایده نداره چه کنم؟
![]()
سلام دوستان
ساعت ویندوزم همیشه یک ساعت قبل تر رو نشونم میده مدام هم تنظیمش می کنم ولی فایده نداره چه کنم؟
![]()
سلام
اگه تنظیمش کردید که با اینترنت آپدیت و ست بشه منطقه ای زمانی رو بزارید رو کابل ...
ولی می تونید از حالت اتوماتیک خارجش کنید و دستی تنظیم کنید,فکر نمی کنم دیگه در اینصورت تنظیماتش به هم بخوره.
شمامیتونید ساعت سیستم خودتون براساس صدم ثانیه هم تنظیم کنیدبرای اینکارداخل منوی run تایپ کنید cmd واینتربزنیدبعدش درپنجره جدیدکه باز میشه گزینه time تایپ کنید بعداینتربزنید توی خط بعدی میتونید ساعت سیستم واسه اینکه دقیقترنشون داده بشه دستی وارد کنید یا میتونید ازبرنامه Atomic Alarm Clock استفاده کنید که خودش ساعت اتومات ازتو اینترنت ست میکنه![]()
باطری مین هم یک چنج کنید با موارد بالا اگررفع نشد.
دوباره ساعت رو تنظیم کنید .
دراین صورت بازم برمیگرده ؟
منم همچین مشکلی داشتم که بعدا با تعویض ویندوز درست شد .
نمیدونم گیرش کجاست.![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 28-06-2011 at 15:37.
بانصب ویندوزاگرمشکلتون رفع نشد باطری روی مادربوردرو هم عوض کنید.
فکر نمی کنم به باطری مادربرد مربوط باشه...
چون اگه مربوط به اون میشد همیشه از ساعت 12 و یا ... شروع میشد,نه اینکه یک ساعت عقب بمونه!!!
من این مشکل رو در سون داشتم که بر میگشت به تنظیمات ساعت تابستانی و زمستانی که مایه افتضاح! گاهی ویندوز قاطی میکنه.
مطمئن شو غیرفعاله و دستی تنظیمش کن، و همونطور که گفته شد تیک اتوماتیک رو بردار، نکته اینه که دوسه بار این کار رو بعد ار استارت سیستم کردم تا جواب داد!
شاید تداخلی با بایوس رخ میده.
برای من که به این ترتیب حل شد
![]()
Last edited by Arash4484; 28-06-2011 at 23:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)