سلام
مدتی است که لپ تاپ من ساعت و تقویم دسکتاپ را نمایان نمی کند و پیام های آفلاین مسنجر نیز به صورت صفحه سفید بدون متن می باشد و هنگام چت کردن نه پیغام من نمایان می شود نه پیغام طرف مقابل به نظر شما علت کجاست؟
سلام
مدتی است که لپ تاپ من ساعت و تقویم دسکتاپ را نمایان نمی کند و پیام های آفلاین مسنجر نیز به صورت صفحه سفید بدون متن می باشد و هنگام چت کردن نه پیغام من نمایان می شود نه پیغام طرف مقابل به نظر شما علت کجاست؟
Last edited by nkavand; 28-06-2011 at 15:04.
سلام
برای مسنجر با Malware byte anti malware سیستمتون رو اسکن کنید,مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو به خاطر مالویر...
و مشکلی که با گجت ها دارید...کلاً نشون نمی ده یا سیاه نشون میده؟
اگه که کلاً نشون نمیده یه بار سایدبار رو حذف ودوباره نصبش کنید ببینید درست میشه!
تو search قسمت start بنویسید Turn windows feature turn on or off بعد این آیتم رو باز کنید.تو پنجره باز شده ,بین گزینه ها تیک Windows Gadget Platform رو بردارید و ok کنید.ریستارت کنید بعد دوباره بیاید تو همین قسمت تیک این گزینه رو بزارید و دی وی دی ویندوز رو بزارید و ok کنید
که دوباره نصب بشه.
بعداز نصب نرم افزار Real_Desktop این مشکل بوجود اومد!ولی با حذف نرم افزار درست نشد
Last edited by nkavand; 28-06-2011 at 15:08.
این مشکل میتونه به خاطر نصب اینترنت اکسپلورر 9 بوجود اومده باشه.اگه این ورژن را نصب کردی بگو تا راه حل اونو بگم.
شما با همون نرم افزاری که سرورمون عرض کردند سیستم رو بعد از آپدیت اسکن کن. منظور MalwareByte AntiMalware هست .
سیستمتون ویروسی هست .
سیستم رو اسکن کردم چند تروجان پیدا کرد،همع رو دلیت کردم حالا سسیستم با مشکل مواجه شده
چی کار کنم درست بشه
چه مشکلی؟
با anti malware اسکن کردید؟
آره با همون اسكن كردم،زماني كه وينوز بالا مياد هنگ ميكنه
سلام
من IE9 نصب کردم
گدجت تقویم دورش سفید شد
حذف کردم درست شد
شما راه حلی ندارید برای درست کردن گدجت وقتی IE9 نصب است؟
ممنون میشم
همه گدجت ها حتی تقویم خود ویندوز کار میکنه درست
فقط تقویم گیتا سفید میشه دورش
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)