سلام دوستان
قبلا یه تاپیک زدم که میخواستم 4 تا قطعه رو آپدیت ببندم ولی دیدم فروش اون قطعات اصلا ارزش نداره و ترجیح دادم یه کیس دیگه بگیرم.
کیس رو فقط برای گیم حرفه ای میخوام.و در کنارش تماشای فیلم.میخوام تا چند سال این سیستم رو داشته باشم و اگه نیاز شد فقط قطعات جزئی رو ارتقاء بدم و مجبور نشم دوباره از اول سیستم ببندم. ولی متاسفانه بودجه ام محدوده. تا 750 تومن.
تا 1 هفته ی دیگه میخوام کیس رو بخرم.چون خیلی سئوال داشتم زودتر تاپیک زدم که در موردشون بحث کنیم.
گرافیک رو نظر خودم GTX 460 1GB هست. برندش رو شما بگین کدوم بهتره؟!
cpu : اینتل یا ای ام دی فرقی واسم نداره ولی میخوام توی گیم کم نیاره.
main: با این بودجه چی میتونم بگیرم که sata3 , usb3 رو ساپورت کنه و قابلیت sli داشته باشه? به نظرتون ارزش داره یه مین با pci2 بگیرم و 1-2 سال دیگه به جای اینکه گرافیک رو بفروشم و یه دونه گرونتر بگیرم, یه 460 دیگه بخرم و sli کنم؟چون از 570 هم قویتر میشه. و تا اون موقع فکر کنم 460 خیلی ارزون و مناسب شده باشه.
و لطفا بگین main که پیشنهاد کردین از بولدوزر پشتیبانی میکنه یا نه.
ram هم هرچی بیشتر تحقیق کردم کمتر به نتیجه رسیدم. ولی یه رم خوب واسه گیم باشه. cl8 یا cl7
هارد و پاور و کیس هم به انتخاب شما. odd دارم.
over هم اگه بشه, چند وقت دیگه قصد انجامش رو دارم.(با توجه به اینکه استفاده از سیستم + دانلود شبانه حدود 20 ساعت در روز هست, آیا اورکلاک عاقلانه هست یا نه؟)
شرمنده که انتظاراتم زیاده و بودجه کمولی میخوام با کمک شما بهترین کیسی که با این بودجه امکان داره رو بگیرم.
نظر همه ی اساتید برام مهم و قابل احترامه.