تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: با این همه سم چه کنیم؟

  1. #1
    آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    پست ها
    1,235

    پيش فرض با این همه سم چه کنیم؟

    شاید خیلی ها شنیده باشن و خونده باشن که الان متاسفانه در مزارع و باغات از سموم بسیار زیادی استفاده میشه که خطر بسیاری برای سلامت داره, خب مصرف کننده ها هم به ناچار از این میوه ها و سبزی هااستفاده میکنن, حالا میخواستم بدونم برای کاهش ورود سم به بدن چیکار باید کرد؟ چه راه حل هایی هست؟
    کدوم میوه ها کمتر سو رو جذب میکنن ؟ کدوم ها بیشتر جذب میکنن؟
    چه ماده غذایی باعث دفع سموم از بدن میشه؟
    و کلا هر چی که مفید میدونین بگید.

  2. 2 کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)
    پست ها
    9,826

    پيش فرض

    سلام
    به نظرم خطرناک ترین میوه ها اونهائی هست که درسته خورده میشه یعنی با پوستش میخوریمش مثل توت فرنگی و زردآلو و هلو .

    اونهائی که درست شسته نمیشن هم خیلی خطرناکند مثل انگور . بهترین کار اینه که اول دودنه دونه اش کنیم بعد با فشار آب چند بار بشوریمش .

    توت فرنگی فوق العاده خطرناکه چون با خاک تماس داره و درسته خورده میشه و نرم هم هست و نمیشه با دست بشوریمش (مثل سیب ). اگر خاک زمینش کودِ طبیعی داشته باشه احتمال آلوده بودنش به تخم انگلها خیلی زباده.

    تنها راهِ شستنش اینه که دونه دونه با فشار آب شسته بشه و با حوصله همه ی قسمتهاش رو بشوریم .

    خرماهائی که له شده و تو حلب و کرتون به صورتِ پِرس شده فروخته میشه فوق العاده خطرناکه چون هیچ راهی برای شستنش نیست .
    فقط خرمائی که درسته هست و قابل شستشو هست قابل اطمینانه . بیشتر خرماها تا بیاد بسته بندی بشه کلی گرد و خاک میشینه روش و حشرات و مارمولک ئ سوسک و حتی موش , مزه اش رو چشیدند!!! واسه همینه که میگم فقط قابل شستشوش مورد اطمینان هست چون میشه با فشار آب بشورینش یا پوستش رو قلفتی بکنین قبل از خوردن .

    گیلاس و آلبالو و زردالو و هلو و سیب و گلابی و میوه های مثل اینها اکثرشون سم خورده هست و بعضیاش قبل از رفتن به بازار شسته میشه و تا حدی آلودگیش کم میشه اما باز هم باید با آب و یک ماده ی شوینده مثل مایع ظرفشوئی (فقط دو یا سه قطره ) خوب شسته بشه و چند بار آبکشی بشه تا مایع ظرفشوئی که خودش سم هست هم کاملا شسته بشه .

    جداً که چقدر بدبختی داره این شکم بی هنر پیچ پیچ که هر چی توش میریزیم انگار هیچ .


    بهترین میوه فکر کنم نارگیل باشه که عین خودروی زره پوشِ ارتشی هست و میوه اش از دست همه ی بلایای بشری و طبیعی در امانه .
    واسه خوردنش باید با مته و چکش و پُتک و گُرز گران مسلح بشین

    هندونه و خربزه و طالبی هم قابل تحمله چون پوستشون ضخیمه و کسی با پوست نمیخوردشون مگر اینکه اهل شوت آبادِ استانِ گیچستان باشه

  4. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    پست ها
    734

    پيش فرض

    تنها راهِ شستنش اینه که دونه دونه با فشار آب شسته بشه و با حوصله همه ی قسمتهاش رو بشوریم .
    اگه ظرفی رو از آب سرد پر کنیم و این نوع میوه ها رو (توت فرنگی ، گیلاس و.... ) رو به مدت تقریبا نیم ساعت داخلش بندازیم ، هم روش خوبیه ....

    +

    من قبلا شنیده بودم سمی که برای باغبانی استفاده میشه ضرر چندانی برای انسان نداره و ضمنا بعد از شستشو اثرش راحت از بین میره... (البته صحتش رو مطمئن نیستم)
    اما چون این موضوع برام جالبه سعی میکنم در موردش تحقیق کنم ، اگه به نتایج خوب و درستی رسیدم ، تو همین تاپیک براتون مینویسم .

  6. 2 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •