سلام دوستان !
مدتی هست که می خوام نوت بوک بخرم تا یک ملیون هم می تونم هزینه کنم !
اول نظرم این بود :
HP ProBook 4320s-A
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2.0 کیلوگرم
پردازنده: Intel 480M Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 530v 512 MB UpTo 1783 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
امروز رفتم بخرم وقتی دست گرفتمش دیدم واقعا 13 اینچ کمه و حتی دستهام دو تایی با هم روی صفحه کلید جا نمی شه (البته سایز دستام خیلی بزرگه ! تازه پاهامم 49 هه
(چه ربطی داشت ؟ دیگه ببخشید اگه پرت و پلا می گم پنج شنبه کنکور دارم بزارید به حساب اون !) )! خلاصه به مشکل خورم و اومدم بیرون !
الان من دنبال یه لب تاب می گردم که ترجیها سبک باشه 2-2.5 کیلو ! صفحه نمایشش بیشتر از 15 نباشه ! ایسر نباشه ! هیچ دلیل خاصی ندارم از این برند بدم می آد ! ترجیها سندی بریج باشه ! (اینو نمی دونم چیه ولی خوب حتما چیز خوبیه دیگه
) خلاصه باحال باشه ! خودم یه گشتی زدم این نظرم رو گرفته :
این مدل وخصوصا اون بدنش ! بد جوری چشمم رو گرفته :
HP Pavilion DV6-6050
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.9 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
فقط مشکلم با ایشون اضافه وزنشون هست ! به نظرتون وزن زیادییه که هر روز ببریش دانشگاه و بیاریش ؟
در ضمن با خرید این نوت بوک می رم زیر خط فقر دیگه نمی تونم روتر بیسیم و هدفون مورد علاقم رو بخرم .gif)
اما فکر کنم ارزششو داره ! نه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مجمو ازتون راهنمایی می خوام اگه شما جای من بودین چی کار می کردین ؟