تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین نیمه حرفه ای در رنج قیمتی 700 تا 800 هزار تومان (فوری)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض مشاوره خرید دوربین نیمه حرفه ای در رنج قیمتی 700 تا 800 هزار تومان (فوری)

سلام

همگی دوستان خسته نباشید و پیشاپیش ممنونم از کمکتون ، با توجه به این که انواع مدلهای مختلف دوربین با قیمتهای مختلف وجود داره و من زیاد سر در نمیارم ازتون کمک می خوام ، من یه عکاس آماتورم که به خاطر علاقه ام دوس دارم به صورت حرفه ای یاد بگیرم عکاسیو ولی تو خرید دوربین دچار مشکل شدم از هر کسی پرسیدم انقدر برند و مدل مختلف بهم معرفی کردن که واقعا موندم. واسه من شخصا کیفیت عکس خیلی مهمه چون می خوام تو طراحی ازشون استفاده کنم ، مصرفم حونگیه و برند سونی و کانون رو بیشتر قبول دارم هر چند خیلی از دوستان کانون رو بهتر معرفی کردن ، زوم هم که خوندم هر چی بیشتر کیفیت کمتر در نتیجه به زوم بالا هم نیازی ندارم فقط گفتم عکاسی با کیفیت و وضوح فوق العاده بالا می خوام تو رنج قیمت 700 تا 800 هزار تومان و ترجیح می دم برندش سونی یا کانون باشه!

مرسی پیشاپیش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نبود کسی به ما یه کمک کوچولویی بکنه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11 CAMERA

سلام

همگی دوستان خسته نباشید و پیشاپیش ممنونم از کمکتون ، با توجه به این که انواع مدلهای مختلف دوربین با قیمتهای مختلف وجود داره و من زیاد سر در نمیارم ازتون کمک می خوام ، من یه عکاس آماتورم که به خاطر علاقه ام دوس دارم به صورت حرفه ای یاد بگیرم عکاسیو ولی تو خرید دوربین دچار مشکل شدم از هر کسی پرسیدم انقدر برند و مدل مختلف بهم معرفی کردن که واقعا موندم. واسه من شخصا کیفیت عکس خیلی مهمه چون می خوام تو طراحی ازشون استفاده کنم ، مصرفم حونگیه و برند سونی و کانون رو بیشتر قبول دارم هر چند خیلی از دوستان کانون رو بهتر معرفی کردن ، زوم هم که خوندم هر چی بیشتر کیفیت کمتر در نتیجه به زوم بالا هم نیازی ندارم فقط گفتم عکاسی با کیفیت و وضوح فوق العاده بالا می خوام تو رنج قیمت 700 تا 800 هزار تومان و ترجیح می دم برندش سونی یا کانون باشه!

مرسی پیشاپیش

نگاهی به G12 داشته باش.

4. این کاربر از Ascari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما حرفه ای میخواهید یا کامپکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بنظر من اگه آماتوري اين هزينه زياده واسش يه compact با تنظيمات حرفه اي بگيري بهتره يه چيز تو مايه هاي جي12 يا نيكون p7000 .

7. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elyar...elite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من با نظر دوستمون موافقم، شما اول باید مشخص کنی که کامپکت می خوای یا لنز خور
    اگر کامپکت می خوای که به نظر من لازم نیست 800 تومن هزینه کنی، با 400-500 تومنم می تونی نتیجه ای که گفتیو بگیری
    ولی اگه دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای می خوای به نظرم یه کم بودجه رو زیاد کن و یه Cannon 550D بخر با لنز کیتش
    الان دور و بر 1100000 هستش (با گارانتی ایده آل و بیمه)

9. این کاربر از elyar...elite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من در خرید G12 کنون شک نکن
    اگر هم زوم برات مهمه SX30 کنون انتظارات زوم رو به خوبی برآورده میکنه

11. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام ، ممنون دوستان از راهنماییاتون ، گفتم آماتورم دوربین کامپکت دارم دنبال یه دوربین نیمه حرفه ای هستم که لنز بخوره می خوام در سطح حرفه ای یاد بگیرم عکاسیو ، علاقه شخصیمه کلا ، نظر خودمم Canon EOS 1100D هستش که تقریبا 850 قیمتشه، گفتم زوم بالا واسم مهم نیس اصلا، کیفیت و وضوح بالای تصویر رو می خوام ، کسی با این مدلی که گفتم کار کرده ؟؟ دوربینه خوبیه ؟؟ به نظرم از G12 بهتر میاد اگه نه که G12 ظاهرا همه دوستان ازش راضی هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من شمت می تونید دوربین D-SLR نیکون مدل D3100 رو بگیرید که الان قیمتی حدود 770 با گارانتیو بدون گارانتیش گویا حدود 700 تومن هم گیر میا یاد که کیفیت عکس های فوق العاده ای داره به اضافه فیلمبرداری Full HD و کلاً این دوربین مناسب برای آماتورها معرفی شده و امکانات خیلی خوبی هم داره.

14. این کاربر از Mohandes mamali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه با زوم زیاد میخوای یه کم صبر کن HX100 وارد بشه.اگه کیفیت زیاد میخوای یا میخوای جدی عکاسی کنی G12.

16. این کاربر از Zalamen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •