من ریو دارم ولی می خواستم ماشینمو عوض کنم
حالا موندم ال 90 بهتره یا 206 کدوم قطعاتش عمرش بیشتره و کیفیتش بالاتره منظورم ماشین صفری هست که الان داره تولید می شده نظرتون رو بدید ممنون می شم ( هر دو فول option)
L90
206
ریو
من ریو دارم ولی می خواستم ماشینمو عوض کنم
حالا موندم ال 90 بهتره یا 206 کدوم قطعاتش عمرش بیشتره و کیفیتش بالاتره منظورم ماشین صفری هست که الان داره تولید می شده نظرتون رو بدید ممنون می شم ( هر دو فول option)
Last edited by payan_zaman; 25-06-2011 at 00:10.
دوست عزیز اگه ظاهر خودرو براتون مهم نیست 100% ال90 فول
اینو خود شما باید با نوع کاربردی که خودت داری مشخص کنیحالا موندم ال 90 بهتره یا 206
206 یک هاچبک اقتصادی برای خانواده با حدعقل تعداد نفرات یعنی 2 نفر هست
تندر هم یک سدان خانوادگی با فضای سرنشین کافی هست
فکر می کنم در حال حاضر تندر دارای قطعات با کیفیت تر و البته به طبع گرونتری هستکدوم قطعاتش عمرش بیشتره و کیفیتش بالاتره منظورم ماشین صفری هست که الان داره تولید می شده نظرتون رو بدید ممنون می شم ( هر دو فول option)
هر دو خودرو در مدل فول دارای ایربگ راننده و سرنشین ترمز abs+ebd و سایر تجهیزات ایمنی هستند
البته 206 دارای ترمز عقب دیسکی می باشد ولی در کمال تعب تندر با ترمز عقب کاسه ای عملکرد بهتری در ترمز گیری داره
کیفیت رانندگی 206 بهتر به نظر میاد و شتاب تندر هم به مقدار ناچیز از از 206 بیشتر هست
پس انتخاب نهایی به کاربری خودتون بر می گرده
قیمت تندر فول کارخانه ای 14500000 هست و 206 کار خانه ای هم فکر کنم حدود 16500000 می باشد
سلام.
با توجه به مواردی که در نمایندگی های ایران خودرو دیدم عمر قطعات تندر 90 نسبت به 206 بیشتره
البته نه خیلی زیاد چون 206 استهلاکش بیشتره.
در مورد کیفیت به نظر من 206 نمره بیشتری میگیره چون مواد اولیه ادوات داخلی تندر 90 زیاد کیفیت مناسب
و دلنشینی نداره نسبت به 206
این نظر من بود و نظر دوستان محترم.
انتخاب با شماست.
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
تندر 90 E2 LP مدل 90 قیمت 15500000 تومان
قیمتی که من اعلام کردم قیمت کارخانه هستتندر 90 E2 LP مدل 90 قیمت 15500000 تومان
فکر می کنم قیمتی که شما اعلام کردین قیمت بازار باشه
دوست من قیمت کارخانه ای با توجه به شرایطی که شرکت ها برای فروش دارن با پولی که میخوابونن
و سودی که حساب میکنن تقریبا نزدیک میشه به قیمت بازار و گاهی بالاتر هم میزنه.
من نظرمو به عنوان کسی که با ال 90 E2 سابقه چند روز رانندگی داره و الانم 206 تیپ 5 داره میگم
زیبایی داخلی که 206 خیلی شکیل تره و حین رانندگی احساس واقعا بهتری به آدم میده
زیبایی ظاهری هم که بازم 206 به نظرم قشنگ تره
راننگی با ال 90 یه جوری عجیبه, مثلا دنده عقب دید کافی نداری, ارتفاع بدنه زیاد به نظر مرسه
درسته اگه ارقامشو بخوای حساب کنی شاید یا ماشینای دیگه اختلافی نداشته باشه ولی طراحی بدنه طوریه
که ماشین انگار قد وایساده
من گیربکس ال 90 رو با اختلاف کمی بیشتر پسندیدم ولی هندلینگ 206 بهتره و بر خلاف دوستمون شتاب 206 فکر کنم بهتره شایدم اشتباه میکنم
ترمز تیپ پنجم واقعا جای هیچ حرفی نداشته تا بحال و من خیلی تستش کردم, ولی ال 90 اینقدر دستم نبود که اینجوری تستش
کنم. راستش ظرفیته صندلی های پشتم تا حالا مشکل ساز نشده, اکثر مواقع 3 یا 4 نفری سوار بودیم که یکی 170 و اونیکی 182 قدش بود ولی شکایتی نداشتند!
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه , تمام اینها نطر شخصی بود و هیچ الزامی بر درست بودن 100 درصدیش نیست, فقط خواستم
تو تجربه هام شریک شی
Last edited by آرش-19; 25-06-2011 at 17:46.
دوستان زیبایی سلیقه ای هست من خودم از ظاهر 206 زیاد خوشم نمی یاد ولی داخلش قشنگه متاسفانه یکم تنگه
من بیشتر دنبال این هستم که تو تعمیرگاه نرم چون اصالا از سیستم فنی ماشین و خرابی هاش سر در نمی آرم
میخوام سواریش هم در حد پولی که می دیم باشه بهر حال از نظر همتون تشکر دارم
هر ماشینی که بگیری بعد از یه هفته قیافه اش برات عادی میشه
من l90 ثبت نام کردم فکر می کنم کیفیت قطعاتش بهتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)