تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: درخواست دانلود منیجری که سرعت مرور صفحات رو کاهش ندهد

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض درخواست دانلود منیجری که سرعت مرور صفحات رو کاهش ندهد

من یه مشکلی که دارم اینه که مواقعی که با دانلود منیجر دارم فایل دانلود میکنم سرعت لود صفحات به شدت میاد پایین و مجبورم سرعت دانلود رو بصورت دستی تو دانلود منیجر مرتب بالا و پایین کنم
    حالا میخواستم بدونم دانلود منیجری هست که مواقعی که داریم صفحه باز میکنیم خودش بطور اتوماتیک سرعت رو بیاره پایین و اولویت رو به مرور صفحات بده
    Last edited by MAHY@R; 24-06-2011 at 19:52.

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

اگه پیدا کردی به ماهم خبر بده!

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

اگه پیداش کردم حتما
    ولی مثل اینکه همیچین چیزی وجود خارجی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Freedownloadmanager.org در این زمینه بهتر از بقیه هست. سه تا کلید داره. Low medium high هر کدوم رو که کلیک کنی به یک مقدار خاصی از ترافیک رو اشغال میکنه. خوبیش اینه که نمی خواد عددی مقدار ترافیک اشغال شده توسط مدیر دانلود را تعیین کنی. برای رسیدن به نتیجه بهتر قبلش به برنامه باید بگی که سرعت اینترنتت چقدر هست.

5. 2 کاربر از msm43njn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ya abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زیر چتر محبت خدا

پيش فرض

برنامه dap هم چنین قابلیتی داره
    میتونی تنظیم کنی که چه مقدار از پهنای باند اشغال بشه

7. این کاربر از ya abbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مجبورم سرعت دانلود رو بصورت دستی تو دانلود منیجر مرتب بالا و پایین کنم
    شما اینکارو چگونه انجام میدی؟ من خودم از IDM استفاده میکنم و قابلیتی بنام Speed Limiter داره که میشه سرعن دانلود رو کنترل کرد. به فرض مثال سرعت دانلود من که 250 KB/s هست تعیین میکنم سرعت از 200 بالاتر نره و 50 مابقی برای وبگردی فو ق العاده کافی هست . شما از IDM استفاده کن .
    از منوی Downloads و از زیر مجموعه Speed Limiter روی Setting کلیک کن و در کادر خالی سرعت دلخواه رو بهش بده البته این سرعت برای یک فایل هست ، اگر شما مثلا 4 فایل رو همزمان دانلود میکنی باید سرعت رو تقسیم بر 4 کنی برای مثال برای من باید تو کادر خالی 50 بنویسم .
    در همون صفحه تیک گزینه Show "speed Limiter " .... رو هم بزن تا در صفحه ای که به هنگام دانلود با عنوان Download Progress بالا میاد گزینه Speed Limiter اضاف بشه . حالا به دو طریق میتونی فعالش کنی : یا از همون زیر مجوعه On یا Off کنی یا در Download Progress قبل از شروع دانلود ، تیک گزینه اضافه شده رو بزنی .

اینم بگم برای وبگردی سرعت 15 کیلوبایت بر ثانیه هم کافی هست.

9. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

Freedownloadmanager.org در این زمینه بهتر از بقیه هست. سه تا کلید داره. Low medium high هر کدوم رو که کلیک کنی به یک مقدار خاصی از ترافیک رو اشغال میکنه. خوبیش اینه که نمی خواد عددی مقدار ترافیک اشغال شده توسط مدیر دانلود را تعیین کنی. برای رسیدن به نتیجه بهتر قبلش به برنامه باید بگی که سرعت اینترنتت چقدر هست.
    این نرم افزار رو تابحال امتحان نکردم امیدوارم مشکلو حل کنه

برنامه dap هم چنین قابلیتی داره
    میتونی تنظیم کنی که چه مقدار از پهنای باند اشغال بشه
    Dap رو داشتم قبلا اونم باید دستی سرعت رو کم و زیاد کرد وگرنه سرعت لود صفحات به شدت میاره پایین

شما اینکارو چگونه انجام میدی؟ من خودم از IDM استفاده میکنم و قابلیتی بنام Speed Limiter داره که میشه سرعن دانلود رو کنترل کرد. به فرض مثال سرعت دانلود من که 250 KB/s هست تعیین میکنم سرعت از 200 بالاتر نره و 50 مابقی برای وبگردی فو ق العاده کافی هست . شما از IDM استفاده کن .
    از منوی Downloads و از زیر مجموعه Speed Limiter روی Setting کلیک کن و در کادر خالی سرعت دلخواه رو بهش بده البته این سرعت برای یک فایل هست ، اگر شما مثلا 4 فایل رو همزمان دانلود میکنی باید سرعت رو تقسیم بر 4 کنی برای مثال برای من باید تو کادر خالی 50 بنویسم .
    در همون صفحه تیک گزینه Show "speed Limiter " .... رو هم بزن تا در صفحه ای که به هنگام دانلود با عنوان Download Progress بالا میاد گزینه Speed Limiter اضاف بشه . حالا به دو طریق میتونی فعالش کنی : یا از همون زیر مجوعه On یا Off کنی یا در Download Progress قبل از شروع دانلود ، تیک گزینه اضافه شده رو بزنی .

اینم بگم برای وبگردی سرعت 15 کیلوبایت بر ثانیه هم کافی هست.
    من از LeechGet استفاده میکنم که قابلیت تنظیم سرعت دانلود رو داره ولی باید مرتب سرعت کم و زیاد کنم که خسته کننده میشه
    250 KB/s
    با سرعتی که شما داری دیگه هیچ مشکلی برای وبگردی و دانلود هم زمان وجود نداره اما من اگه بخوام 15 کیلوبایت به وبگردی بدم دیگه
    چیزی باقی نمیمونه میمونه 5 کیلوبایت
    الان مجبورم از اوپرا برای دانلود استفاده کنم چون دقیقا همون چیزیه که میخوام سرعت وبگردی رو حین دانلود اصلا کاهش نمیده علاوه بر اینکه
    از تمام پهنای باند باقی مونده استفاده میکنه ولی بدیش اینه که هیچ امکاناتی برای دانلود نداره

11. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض IDM بهترین گزینه

از آی دی ام استفاده کن بهترین گزینه هست شما کافیه یه بار تنظیمات رو اعمال کنی و هر وقت داشتی دانلود میکردی فقط یه تیک بزنی تصاویر رو نگاه کن

من سرعت رو به 10 کیلو بایت محدود کردم و هر وقت دانلود داشته باشم کافیه اون تیک محدود کننده دانلود رو تو صفحه دانلود بزنم یا برش دارم
    البته من وقتی در حین دانلود با ای دی ام وب باز میکنم خود سرعت ای دی ام میاد پایین و صفحه باز میشه و وقتی سرچ صفحه تموم شد با بر میگرده به حالت اولیه

13. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی خیال شو .

15. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فری دانلود منجر هم مثل ای دی ام هست جفتشون محدودیت سرعت اعمال میکنن.
    من خودم از این دو راه استفاده میکنم:
    1.تعداد زیادی از صفحات وب رو برای هر کدوم توی یک تب باز میکنم و بعد مثلا 15 صفحه رو میخونم
    2.با ای دی ام محدودیت سرعت رو اعمال میکنم بعد صفحه ام که لود شد محدودیت سرعت رو برمیدارم.گاهی وقتها توی یک دقیقه 2-3 بار اینکار رو مجبور میشم انجام بدم.واسه وبگردی سرعت 5 هم کافیه (البته اگه مثل من خوره دانلود باشی.جوونیه دیگه)

17. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •