تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: نظر شما درمورد حل این 2برنامه چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض نظر شما درمورد حل این 2برنامه چیه؟

سلام.
    برنامه ی اولی که میخوام مطرح کنم برنامه ی ساده ای ولی وقتی که شرط عدم استفاده از
    آرایه رو نداشته باشیم.حالا نظر شما چیه؟

برنامه ای میخوام بنویسم که از صفحه کلید n عدد دلخواه بگیره و بدون استفاده ار آرایه بزرگترین آنها و دومین بزرگترین آنها رو نمایش بده.

و برنامه ی بعدی که باز توش مشکل دارم اینه:

میخوام یه برنامه بنويسم که عدد سه رقمي را از صفحه کليد گرفته، کليه اعداد اولي که با ارقام آن قابل نمايش هستند را چاپ کنه

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه متغیر در نظر میگیری به اسم max ویکی هم به اسم Min اولین عدد رو که میگیری میریزی توی اون دو تا و اعداد بعدی رو هم که میگیری برای هر کدوم با Min و max مقایسشون میکنی اکه کوچکتر از min بود میریزیش توی min یا اگه بزرگتر از max بود میریزی توی max و اگه هیچکئوم نبود که هیچی اینجوری وقتی همه اعداد وارد شد min و max بزرگترین و کوچکترین مقادیر وارد شده رو دارن

سوال دوم رو هم دقیقا کجاش اشکال داری ؟

3. این کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه متغیر در نظر میگیری به اسم max ویکی هم به اسم Min اولین عدد رو که میگیری میریزی توی اون دو تا و اعداد بعدی رو هم که میگیری برای هر کدوم با Min و max مقایسشون میکنی اکه کوچکتر از min بود میریزیش توی min یا اگه بزرگتر از max بود میریزی توی max و اگه هیچکئوم نبود که هیچی اینجوری وقتی همه اعداد وارد شد min و max بزرگترین و کوچکترین مقادیر وارد شده رو دارن

سوال دوم رو هم دقیقا کجاش اشکال داری ؟
    ممنون من مین نمیخواستم البته من ماکس دوم میخواستم که الان اکی شد(چقدر سوالم ساده بودااا نمیدونم چرا همش تو این فکر بودم که همه ی داده هام رو سیو کنم)
    سوال دوم رو هم اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید بلکه یه چیزی برسه به ذهنم.بازم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ای بابا من چرا مینیمم رو نوشتم پس ؟!

سوال دوم رو هم خب بگو کجاشو مشکل داری یه عدد 3 رقمی میگیری بعد یکی یکی رقم هاشو جدا میکنی و میریزی تویه آرایه 3 خونه ای

مثلا n عدد سه رقیمشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد چک میکنی ببینی عدد ها اول هستن یا نه (غیر از 1 و خودشون وقتی تقسیم میشن بر اعداد دیگه نباید باقیموندشون 0 بشه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من از اول عدد رو توی آرایه ریختم یعنی کاربر که وارد میکنه میریزم تو آرایه که راحت تر شه.
    حالا باید با این 3 رقم عدد بسازم بعد ببینم اول هستن یا نه دیگه.یعنی میشه 3 تا تک رقم 6 تا دورقمی(که البته اصلش میشه 9تا 2 رقمی که 3 تاش چون حتما بر 11 بخش پذیره دیگه حساب نکنیم بهتره) و چندین تا عدد 3 رقمی.حالا موندم اینارو چطور بنویسم و عدش برای اینکه بگم اوله یا نه باید به همه عددا تقسیم کنم؟؟خیلی سخت میشه که!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرکارمون گزاشتی ها ازاول اینطوری توضیح میدادی من فکر کردم یه عدد 3 رقمی قراره بگیری بعد تک تک رقم هاشو چک کنی

مشکل بزرگ شما اینه که تمام اعدادی که میشه با این 3 تا رقم ساخت رو پییدا کنی نه تقسیم و تشخیص اول بودن
    برای تشخیص اول بودن باید اعداد صفر تا خوده اون عدد رو در تقسیم کنی
    مثلا اگه 4 داشته باشی 2 و 3 رو تقسیم میکنی اگه باقی مونده صفر نداشت اوله
    دیگه 4 رو تقسیم بر 5 و اعداد بزرگتر از خودش که نمیکنی

حالا مثلا اگه یه عدد 3 رقمی مثل 345 داشتی شاید یکم رقم بزرگ بنظر بیاد که از صفر بخای شروع کنی به تقسیم ولی یه حلقه for و کامپیوتر این کارو در عرض چند ثانیه انجام میده

برای مشکل اول هم اگه تابع بازگشتی خونده باشی میشه با اون حالت های مختلف رو بدست آورد , برای عدد تا حالا امتحان نکردم ولی حالت های مختلف کلمات رو با توابع بازگشتی زیاد امتحان کردم
    Last edited by MAXXX; 23-06-2011 at 23:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •