سلام
فردا پسفردا میخوام برم لپتاپ بخرم . میخوام 14 اینچ باشه و حداکثر وزن 2.3 کیلو و سخت افزارشم خوب باشه. حداکثر بودجه هم 1 میلیون.
حالا بین دو مدل Acer 4750G or lenovo G470 موندم؟مدل بهتری هم اگه هست معرفی کنید.
سلام
فردا پسفردا میخوام برم لپتاپ بخرم . میخوام 14 اینچ باشه و حداکثر وزن 2.3 کیلو و سخت افزارشم خوب باشه. حداکثر بودجه هم 1 میلیون.
حالا بین دو مدل Acer 4750G or lenovo G470 موندم؟مدل بهتری هم اگه هست معرفی کنید.
هر دو مدل مناسب هستند ، مدل ایسر طراحی و کانفیگ مناسب تری داره و خرید بهتری می تونه باشه
سلام .. .
بی شک Acer 4750G نسبت به قیمت و کانفیگی که داره جز مدلهایی که ارزش خرید بالا دارن محسوب میشه . . .
چیزی بهتر از این مدل نیست . .
موفق باشید..
توی این موضوع که کانفیگ بالایی نسبت به قیمتش داره شکی نیست فقط من شنیدم کیفیت ساختش افتضاحه و میترسم باگ سخت افزاری هم داشته باشه . میخواستم از کسایی که این مدل رو دارند بپرسم که راضین یا نه ؟
من با سری 4742 کار کردم و مشکلی هم ندیدم ....
فکر نکنم هم این مدل مشکلی داشته باشه
در ضمن داری با گارانتی خرید می کنی
مطمئن باش که باگ سخت افزاری توش نیست . .. مگر اینکه بد بیاری .. .توی این موضوع که کانفیگ بالایی نسبت به قیمتش داره شکی نیست فقط من شنیدم کیفیت ساختش افتضاحه و میترسم باگ سخت افزاری هم داشته باشه . میخواستم از کسایی که این مدل رو دارند بپرسم که راضین یا نه ؟
من واس دوستام زیاد ایسر میگیرم تا الان کسی به مشکلی نخورده . ..
بالاخره 4750G خریدم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارک باشه دوست من . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)