تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: ویندوز 7 امن تر است یا ویندوز XP؟

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش
    پست ها
    315

    پيش فرض ویندوز 7 امن تر است یا ویندوز XP؟


    بنا بر اطلاعات منتشر شده در این تحقیق، به صورت كلی سیستم عامل های جدید مایكروسافت در حالتی كه آخرین اصلاحیه ها بر روی آنها نصب شده باشند، امن تر از سیستم عامل های قدیمی این شركت هستند. بر همین اساس ویندوز 7 و ویندوز سرور 2008 R2 بالاترین امتیازات امنیت را دریافت كرده اند.





    با نگاه به آلودگی های مشاهده شده به ازای هر 1000 رایانه، مایكروسافت دریافته است كه ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارای كمترین میزان با رقم 2.5 آلودگی به ازای هر 1000 رایانه بوده است. این در حالیست كه نسخه 32 بیتی دارای 3.8 آلودگی به ازای هر 1000 رایانه بوده است.
    ویندوز XP با SP3 دارای 15.9 آلودگی به ازای هر 1000 رایانه و ویندوز XP با SP2 دارای 19.3 آلودگی به ازای هر 1000 رایانه گزارش شده است.
    تحلیل داده های فوق نشان دهنده اینست كه ویندوز 7، چهار تا پنج برابر امن تر از ویندوز XP است. همچنین ویندوز ویستا نیز در این آزمایشات نتایج بهتری را نسبت به ویندوز XP نشان داده است، اما همچنان ویندوز 7 نسبت به ویستا نیز دو برابر امن تر است.
    اگر كمی عمیق تر بشویم خواهیم دید كه نسخه های 64 بیتی نیز دارای نتایج امنیتی بهتری نسبت به نسخه های 32 بیتی هستند.
    دلیل این امر می تواند اولاً به این موضوع برگردد كه كاربران نسخه های 64 بیتی معمولاً افراد متخصصی هستند كه غالباً بهتر می دانند چگونه امنیت رایانه های خود را تأمین كنند. همچنین یك دلیل دیگر مرتبط به امكان خاصی است كه ویندوز های 64 بیتی ارائه می كنند. این امكان كه بسته محافظتی هسته یا Kernel Protection Patch نام دارد، از هسته ویندوز در برابر تغییرات تأیید نشده محافظت می كند.
    در تحلیل سیستم عامل های مبتنی بر سرور مشاهده شده است كه ویندوز سرور 2003 كه هم نسخه 32 بیتی و هم نسخه 64 بیتی ارائه می كند دارای 5.8 آلودگی به ازای هر 1000 رایانه است. در مقابل ویندوز سرور 2008 R2 كه تنها دارای نسخه 64 بیتی است، دارای 3.6 آلودگی به ازای هر 1000 رایانه است.
    بنا بر گزارش مایكروسافت تعداد حفره‌های امنیتی در برنامه‌های كاربردی در مقابل حفره‌های امنیتی موجود در سیستم عامل‌ها و مرورگرها، در سال 2010 بیشتر بوده است. به هر حال، تعداد كل حفره‌های امنیتی یافت شده در برنامه های كاربردی در سال 2010 نسبت به سال 2009 دارای 22.9 درصد كاهش بوده است. اما سوءاستفاده هایی كه با به كارگیری آسیب پذیری های جاوا انجام شده است در سه ماهه سوم سال 2010 دارای افزایش بسیار چشمگیری بوده است به طوری كه همه كارشناسان را به تعجب واداشته است.


  2. 2 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •