با سلام
تو یکی از بحث ها در باره ی سریال 100 یه چیز هایی خوندم خواستم ببینم از دوستان اگه کسی داره درباره ش توضیح بده و کیفیت مطالبش چطوره و قیمتش چنده ؟ و آیا ازش خریدش هست یا نه ؟
با تشکر
با سلام
تو یکی از بحث ها در باره ی سریال 100 یه چیز هایی خوندم خواستم ببینم از دوستان اگه کسی داره درباره ش توضیح بده و کیفیت مطالبش چطوره و قیمتش چنده ؟ و آیا ازش خریدش هست یا نه ؟
با تشکر
کسی خبر نداره ؟؟؟![]()
سلام
سریال 100 با ضعف هایی که داره واقعا عالیه. حالا من رشته شمارو نمیدونم ولی درسایی مثل دیفرانسیل، گسسته، تحلیلی و هندسه واقعا چیزی کم نذاشتن. ولی اینم بگم که فیزیک و عربیش کامل نیست
شاید بهتر باشه که این سریال رو بعد از عید تهیه کنی، شایدم تا اون موقع ضعف هاش رو برطرف کنه
یعنی چی؟
سریاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون ولی اگه میشه جامع تر توضیح بید منظور اینه که درس به درس اگه میشه برسیش کنید من سال سومم می خوام از تابستون درس های پیش دانشگاهی رو پیش خوانی کنم می خواستم بدون می تونم با سریال 100 بخونمشون و اینکه درس های پایه رو درس می دن یا فقط پیش هست ؟ ممنون می شم ، راستی قیمتش چنده ، دی وی دی یا سی دی
برای پیش خوانی میتونی از درسهای دیفرانسیل و گسسته و تحلیلیش استفاده کنی. درس فیزیکش که اصن کامل نیست، در واقع درس فیزیک در این سریال کامل مورد بررسی قرار نگرفته، درس شیمیش هم فکر نکنم بتونی ازش استفاده کنی
مدرس دیفرانسیل درس را به خوبی تدریس میکند و نکات کلی را میگوید ولی در بیشتر مباحث به دلیل کمبود وقت به اندازه کافی تست حل نمیکنه
مدرس تحلیلی و گسستش از هیچی کم نمیذارن، هم درس رو خوب توضیح میدن هم تستهای زیادی رو بررسی میکنن
مجموعه ها به صورت دی وی دی هستند
درس های پایه هم درس میدن، ولی باز فیزیک و شیمی رو نمیتونی روشون حساب کنی
مگه دی وی دی هاش درس به درس جداست یا باید یجا همه اش رو خرید
یعنی میشه درس به درس تهیه ش کرد ؟
Last edited by monaa; 25-06-2011 at 13:22.
هر فصلش شامل دو مجموعه است یکی عمومی و یکی اختصاصی که هر کدومشون رو می تونی جداگونه بگیری مثلا یا فقط عمومی شو بگیری یا فقط اختصاصی. کلا هم 8 فصله و تعداد دی وی دی های هر فصل متغیره. می خوام اینو بگم که تو اگه بخوای مثلا گسستشو گوش بدی باید اختصاصی هارو کامل بگیری. این طور نیست که هر درسش جدا باشه
قیمتش چنده؟
واسه من که سومم پیشنهاد میشه یا نه؟ میخوام برم پیش...
صوتیه یا نصویری؟
ممنون...
لینک دانلود معرفی سریال 100:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by solo8; 26-06-2011 at 12:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)