تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: صدای کامپیوترم قطع شده، نمی دونم چرا!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض صدای کامپیوترم قطع شده، نمی دونم چرا!

سلام
    الان سه ساعته دارم دنبال تاپیکی می گردم که جواب سوالمو بگیرم اما نیست.

تا دیروز همه چیز اوکی بود که مشکلی برای ویندوزم پیش اومد و عوضش کردم، قبلاً ویندوز sp2 استفاده می کردم و بعد از نصب سی دی مادربرد همه چیز اوکی میشد اینبار هم همون sp2 رو نصب کردم و سی دی مادربرد رو هم کامل نصب کرد و هیچ مشکلی هم نداشت اما صدای کامپیوتر قطعه هنوز... آهنگ اجرا میشه ولی صدا قطعه.
    هر کاری که به ذهن خودم می رسید و رو نت بود رو امتحان کردم و درست نشد میشه راهنمایی کنید. خیلی ممنون...

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اول ازهمه واردستاپ مین خودتون بشین ببینید صدای سیستم ازاون قسمت disable نیست بعدش به سایت مادربورد خودتون برین آخرین درایورمربوط به مین خودتون دان کنیدبعد به قسمت device manager برین ازاونجا صدای سیستم رو پاک کنید بعد صدای مین که ازداخل سایت سازنده گرفتین نصب کنید بعد سیستم ریستارت کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشید من هم الان سرم داره گیج میره و هم زیر دیپلمم! : ستاپ مین کجاست؟ اصلا مین چیه؟!

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منظورم ازمین همون مادربوردکه کلیه قطعات روش سوارمیشه همون قسمتی که واردش میشین واسه نصب ویندوز رو بوت سیدی تنظیم میکنید.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما اول چک کن اسپیکرت سالمه؟!! روشنه؟! وصله؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورم ازمین همون مادربوردکه کلیه قطعات روش سوارمیشه همون قسمتی که واردش میشین واسه نصب ویندوز رو بوت سیدی تنظیم میکنید.
    مشکلی نداشت
    آخه من قبلا با همین ویندوز ( دقیقا همین سی دی ) با همین مادربورد و همین سی دی مادربرد نصب می کردم و همه چیز اوکی بود... الان هم کارت صدا نصب شده.
    اسپیکر و اینا همه درستن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید DEL رو بزن برو تو Setup ببین که گزینه مربوط به صدا فعال هست یا نه.گزینه هم تو قسمت Chipset باید باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    اصولاً وقتی موزیک پخش میشه یعنی تنظیمات درایوری شما سالمه
    چون اگر درایور نصب نباشد یا در خروج صدا مشکلی باشد دستگاه با اخطار مواجه شده و موزیک پخش نخواهد شد.
    همانطور که دوستان اشاره داشتن شما :
    1 - تنظیمات بایوس را دیفالت کنین .
    2 - اسپیکر ها را چک کنید .
    3 - اتصال بین کارت صدا و اسچیکر را کنترل کنید که در نیامده و یا شاید کسی اشتباهاً جابجا نکرده باشد .
    4 - بر اساس نوع و مارک و مدل مادربرد آخرین بروزرسانی کارت صدا را از سایت سازنده آن دانلود کرده و دوباره نصب نمایید .
    5- تنظیمات کارت صدا را در کنترل پنل منوی Sound چک کنید .

در نهایت باید مشکل شما حل شود .
    پی نوشت :
    البته در ویندوزی که نصب کرده اید سرویس پک 2 است و همانطور که دوستان می دانند در بعضی سرویس پک های 2 قدیمی شما ابتدا باید یک آپدیت روی دستگاه نصب کرده و سپس درایور کارت صدا را نصب کنید .
    مدل مادربرد را بگویید لطفاً

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    اصولاً وقتی موزیک پخش میشه یعنی تنظیمات درایوری شما سالمه
    چون اگر درایور نصب نباشد یا در خروج صدا مشکلی باشد دستگاه با اخطار مواجه شده و موزیک پخش نخواهد شد.
    همانطور که دوستان اشاره داشتن شما :
    1 - تنظیمات بایوس را دیفالت کنین .
    2 - اسپیکر ها را چک کنید .
    3 - اتصال بین کارت صدا و اسچیکر را کنترل کنید که در نیامده و یا شاید کسی اشتباهاً جابجا نکرده باشد .
    4 - بر اساس نوع و مارک و مدل مادربرد آخرین بروزرسانی کارت صدا را از سایت سازنده آن دانلود کرده و دوباره نصب نمایید .
    5- تنظیمات کارت صدا را در کنترل پنل منوی Sound چک کنید .

در نهایت باید مشکل شما حل شود .
    پی نوشت :
    البته در ویندوزی که نصب کرده اید سرویس پک 2 است و همانطور که دوستان می دانند در بعضی سرویس پک های 2 قدیمی شما ابتدا باید یک آپدیت روی دستگاه نصب کرده و سپس درایور کارت صدا را نصب کنید .
    مدل مادربرد را بگویید لطفاً
    دقیقا با همین مادربرد و ویندوز و سی دی مادربرد قبلا کار کردم... یعنی فقط ویندوز قبلیمو عوض کردم... و همون ویندوز رو دوباره نصب کردم ( دقیقا همون سی دی )
    میشه در باره تنظیملات sound بیشتر توضیح بدید؟

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

دوست عزیز وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید DEL رو بزن برو تو Setup ببین که گزینه مربوط به صدا فعال هست یا نه.گزینه هم تو قسمت Chipset باید باشه.
    این کار رو کردم، اصلا چیزی مشخص نیست... یعنی فقط یه گزینه ریبوت داره و یه گزینه دیگه که اونم وقتی می زنی ریبوت می شه...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •