من سال گذشته ی مادربورد p6tاسوز گرفتم با شش گیگ رم ژل اما روی سیستم با ویندوز شصت وچار بیتی تنها چهار گیگشو نشون میده با نرم افزار cpuzهر شش گیگ رو نشون میده و تک تک رم ها رو چک کردم سالم هستن نمیدونم چرا شش گیگ رو نشون نمیده لطفا کمکم کنیدبا تشکر.
من سال گذشته ی مادربورد p6tاسوز گرفتم با شش گیگ رم ژل اما روی سیستم با ویندوز شصت وچار بیتی تنها چهار گیگشو نشون میده با نرم افزار cpuzهر شش گیگ رو نشون میده و تک تک رم ها رو چک کردم سالم هستن نمیدونم چرا شش گیگ رو نشون نمیده لطفا کمکم کنیدبا تشکر.
سلام چند تا رم به مادربرد وصل کردین؟؟
1: بایوس مین آپدیت کنید
2: رم داخل اسلاتهای مشکی قرارداده بشه
3: ازتو ستاپ سیستم باس رم ازقسمت Extreme Memory Profile به همون باسی که روی رم شما نوشته چنجش کنید![]()
شما باید بایوس مین رو آپدیت کنید تا مشکلتون حل بشه
برای آپدبت بایوس از ez flash استفاده کنید این مین یادمه یک سری باگ هایی در بایوسش داشت و باید حتما بایوسش آپدیت میشد
مادربرد شما اتصالی به بدنه داره
سیستم را open air تست کنید
ممنون از همفکریتون اما من سه تا رم دو گیگ ژل استفاده میکنم بعدم بدون بصورت باز هم تست کردم بازم درست نشد.
p6t بایوسش باگ داشت و حتما باید بایوسش آپدیت بشه
سلام دوستان بایوس رو اپدیت کردم درست نشد بعدم با نرم افزار پی سی پروگ اسوس میگه رم یک رو نمیشناسه چرا ؟خواهشا کمکم کنید
رم هارو روی اسلات های حافظه تک تک چک کردین؟
اگه با همه ی اسلات های حافظه سیستم بالا میاد و با تک تک رم ها هم سیستم بالا میاد رم و اسلات حافظه درست هست
رم ها هم که با هم سازگارن
ممکنه این رم با مین شما سازگار نباشه با یه رم دیگه از یه برند دیگه امتحان کنید نتیجرو بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)