تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: بهترین راه برای به اشتراک گذاشتن اینترنت در این وضعیت

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض بهترین راه برای به اشتراک گذاشتن اینترنت در این وضعیت

سلام
    من یه مودم وایرلس دارم که چهار تا پورت شبکه هم داره. مودم من خراب شده و نمی تونم از قابلیت pppoe که خودکار به اینترنت وصل میشه استفاده کنم بنابراین باید بی خیال وایرلس هم بشم.
    خوب وقتی مودم رو طوری تنظیم می کنم که با کانکشن به اینترنت وصل بشم روی یک سیستم کامل کار میکنه.
    من میخوام لپ تاپم رو با دسکتاپم شبکه کنم و اینترنت رو بین اونها به اشتراک بذارم. روی دسکتاپ ویندوز ایکس پی نصب هست و روی لپ تاپ ویندوز 7 نصب شده.
    من کانکشن اینترنتم رو در ویندوز ایکس پی به اشتراک گذاشتم ولی باز هم نمی تونم در لپ تاپ از اینترنت استفاده کنم. لپ تاپ به شبکه وصل شده اما به اینترنت وصل نمیشه. البته یکی دو بار اتفاقی به اینترنت هم وصل شد ولی نمی دونم چرا بعدش قطع شد و دیگه هم وصل نمیشه.
    لطفا راهنمایی کنید بهترین راه حلی که به ذهنتون میرسه برای حل مشکل من چیه
    ممنون

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.
    من خیلی گشتم چه سایت های فارسی و چه سایت های انگلیسی ولی هیچ راه عملی که ارائه شده باشه و کار کنه پیدا نکردم خواهش می کنم اگر دوستان چیزی می دونن بگن.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مراحل کاری که انجام دادیو توضیح بده . شبکه کردن با آی پی دادن به دو تا سیستم انجام شده ؟ رابط شبکه چیه ؟ از چه نوع کابلی استفاده کردی برای ارتباط با مودم ؟ چه کابلی برای شبکه بین دو کامپیوتر ؟ فایر وال و آنتی ویروس ها رو هم غیر فعال کن . تاثیر خیلی زیادی روی کار داره . منتظر جواب هستم .

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مراحل کاری که انجام دادیو توضیح بده . شبکه کردن با آی پی دادن به دو تا سیستم انجام شده ؟ رابط شبکه چیه ؟ از چه نوع کابلی استفاده کردی برای ارتباط با مودم ؟ چه کابلی برای شبکه بین دو کامپیوتر ؟ فایر وال و آنتی ویروس ها رو هم غیر فعال کن . تاثیر خیلی زیادی روی کار داره . منتظر جواب هستم .
    سلام
    مراحل کار این طوره که مودم رو روی bridged 1483 تنظیم کردم. دو تا سیستم رو هم با کابل شبکه به مودم متصل کردم.
    برای آی پی دادن هم DHCP‌ رو روی مودم فعال کردم تا خودش آی پی بده. البته آی پی دستی رو هم تست کردم جواب نداد.
    از نظر فایر وال و آنتی ویروس هم روی هر دو تا نورتون نصبه.
    لازمه بگم که هر دو تا از نظر اتصال به شبکه کاملا درست هستن و من به فایل ها و فولدر های به اشتراک گذاشته شده روی هر دو تا سیستم دسترسی دارم. فقط مشکل اینترنت هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مودم USB نداره ؟ آنتی ویروس هارو غیر فعال کردی ؟ بذار خودم امتحان کنم ببینم چی میشه .

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مودم USB نداره.
    گفتم که به شبکه ها دسترسی کامل دارم پس نمی تونه مشکل از آنتی ویروس باشه.
    از راه های مختلف چک کردم بعضی وقتها که سیستم ایکس پی رو به عنوان GATWAY می شناسه به اینترنت هم دسترسی داره ولی نمی دونم چرا بعضی وقتها این طوری نیست و بعضی وقتها این طوری هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما 7 رو سرور کن . آی پیشو بذار getway سیستم XP . این که میگم آنتی ویروس رو خاموش کن 10 سال تجربه خوابیده پشتش عزیز . از یه مهندس پرسیدم . گفت احتمال اینکه بشه با پورت های خود مودم شبکه راه بندازی ضعیفه . با یه سوییچ انجام بده ببین میشه . چون لن با مودم halfduplex میشه . منم بعید میدونم جواب بده .

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیشب تست کردم. ایکس پی وصل به به اینترنت و 7 رو روش تنظیم کردم. فعلا که جواب داد امیدوارم پایدار باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دیشب تست کردم. ایکس پی وصل به به اینترنت و 7 رو روش تنظیم کردم. فعلا که جواب داد امیدوارم پایدار باشه.
    عزیز سیستم مکانیکی که نیست خراب شه کار میکنه ایشالا . موفق باشی .

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

متاسفانه باز هم ارتباط پایدار نبود. و بعد از یک بار خاموش کردن لپ تاپ و روشن کردن مجدد باز هم مشکل برگشت.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •