سلام دوستان اگه یه نفر که یه بیماری لاعلاجی داشته باشه میتونه تو ایران درخواست یه مرگ بی درد رو بده
کلا همچین امکانی حالا قانونی یا غیر قانونی هست
سلام دوستان اگه یه نفر که یه بیماری لاعلاجی داشته باشه میتونه تو ایران درخواست یه مرگ بی درد رو بده
کلا همچین امکانی حالا قانونی یا غیر قانونی هست
تا اونجا که من میدونم نه قانونی نیست و نمیشه
نخير هيچ پزشكي اين كار رو حق نداره انجام بده . اگر هم انجام بده معادل همون قتل عمد هست
البته اين رو عرض كنم كه توي ايران كسي بيماري لاعلاج داشته باشه و هزينه هاي درمان رو نداشته باشه نيازي به اين كار نداره اصلا![]()
ولی فک کنم از نظر شرعی میشه ! ...
کلا بهتر هست که کارو تموم کنه چون خودش راحت میشه !....
به این عمل اتانازی میگن.... در برخی کشور ها به .یژه اسکاندیناوی این عمل انجام میشه اما در بسیاری از کشور ها قتل به حساب میاد ویا اگه آدم خودش رو بکشه خودکشی محسوب میشه....
همچنین در ایران این عمل جرم هست.....
(در دین اسلام هم حرام هست.... چون اسلام معتقد هست که خداوند هیچ بلایی رو بی دلیل به انسان نمیده... و در هر صورت پاداش این صبر و تحملش رو میبینه.این هم از دیدگاه اسلام)
کلا کار شایسته ای نیست در نا امیدی بسی امید است.
خوب از نظر علمی فک کنم میشه روش علمیشو توضیح بدین به جنبه مذهبی کاری ندارم
از نظر علمی میشه ولی همانطور که دوستان گفتند تقریبا در همه جای دنیا هنوز این مساله غیر قانونی و جرم محسوب میشه و بحث و جدل بر سر آن بسیار زیاده .
من نمیدونم منظورتون از علمی دقیقآ چیه؟
معمولآ سوال میکنن که آیا از لحاظ علمی امیدی به نجات هست یا خیر...؟!!!!!!!!!!!!!!
نه اینکه از لحاظ علمی میشه کشت یا خیر. چه علمی و چه غیر علمی میشه انسان هارو کشت. روش های بسیار زیادی هم وجود داره.
بنا براین فقط اینجا میشه راجع به قانونی بودن یا نبودن و از لحاظ شرع تو ادیان مختلف بررسی کرد قضیه رو نه علم!!!
به نظر من هم اصلآ نا امید نباشید....
تزریق سرنگ خالی (هوا)
ایجاد حباب توی رگها میکنه و کمی بعد مرگ (بدون درد)
توصیه نمیشه البته![]()
سرنگ هوا که درد خیلی شدیدی داره عزیزم منظور من همون روشی هست تو کشورهای خارجی انجام میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)