سلام
یه گوشی میخوام بخرم که دوربینش خوب باشه کیفیت بدنش خوب باشه -اندورید باشه -پردازنده و رمش و گرافیکش بالا باشه پشتیبانیش از برنامه ها خوب باشه... خلاصه از هر نظر عالی باشه
سلام
یه گوشی میخوام بخرم که دوربینش خوب باشه کیفیت بدنش خوب باشه -اندورید باشه -پردازنده و رمش و گرافیکش بالا باشه پشتیبانیش از برنامه ها خوب باشه... خلاصه از هر نظر عالی باشه
گلکسی اس بهترین انتخابه![]()
Disire S گوشی زیبا و فوقوالعاده ای هست!قیمت هم در بندرعباس 550 هزار تومن!
گلکسی S بهتره یا Disire s ؟
HTC Incredible s چطوره؟ قیمتش چنده؟
به جز بدنه زیبا تر و مقاوم تر و اینترفیس بهتر که سلیقه ایه دیزایر اس هیچی بیشتر نداره... گلکسی اس خیلی قوی تره...
اینکردیبل هم به نسبت قیمت اصلا نمی ارزه و تو دست هم یه حس مزخرفی به آدم میده کلا من قبولش ندارم...
incredible s که خیلی زشته من دیدمش حالم بد شد! Galaxy s به صرفه است نسبت به امکانات ولی توی رابط کاربری Disire s بهتره!
galaxy s تایید میشه ولی HTC Incredible S دوربین خیلی بهتری داره درکل اگر دوربین براتون خیلی در اولویت قرار نداره galaxy s بگیرید![]()
Desire S انتخاب خوبیه اگه دوربین برات مهمه دوربین این فلش هم داره گلکسی اس صفحه نمایش بهتری داره و رم کمتری نسبت به دیزایر اس
دیزایر اس 768
گلکسی اس 512
من خودم گلکسی دارم واقعا اون حسی که دیزایر اس بهم میدادو نداره![]()
من تا یک ساعت پیش قصد خرید دیزایر اس رو داشتم و الان می خوام گلکسی اس بخرم
ببین اچ تی سی روی گوشی های جدیدش اکثرا S-On هستن که روت نمی شن و بخوای S-off کنی و روت کنی پدرت در میاد... رم دیزایر اس هم اصلا به کار نمیاد... واس چنین سخت افزاری 768 الکیه کلا... جی پی یو گلکسی هم خیلی قوی تره و سی پی یوش هم به نظر من بازده بهتری داره... از اونجایی که گوشی فوق العاده پر طرفداری بوده حالا حالا ها واسش کاستوم رام زیاد میاد و کلا انتخاب بهتریه... من بیشترین تنفر رو از سامسونگ و به ویژه گلکسی اس داشتم... اما کلا نظرم عوض شده... چون باید قبول کرد که گوشی های فوق العاده ای میزنه...
میگم گلکسی اس که فلش نداره مثلا کیفیت عکسش چطوریه؟ اگر شب تو اتاق که لامپ مهتابی روشن هست میشه عکس با کیفیت گرفت؟
شیلد چه مدلی براش بگیرم که هم ظاهر خوبی داشته باشه و هم کاراییش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)