سلام
چرا گاهی اوقات چاپ عکس سیاه و سفید کیفیت پایین میاد به رنگ بنفش میزنه شارژ هم انجام دادم ولی باز همونجوره فنوکپی از خود پرینتر مطلوب ولی از کامپیوتر د در میاد
پرینتر:hp c4683
سلام
چرا گاهی اوقات چاپ عکس سیاه و سفید کیفیت پایین میاد به رنگ بنفش میزنه شارژ هم انجام دادم ولی باز همونجوره فنوکپی از خود پرینتر مطلوب ولی از کامپیوتر د در میاد
پرینتر:hp c4683
کارتریج هدش ضعیف شده.
باید جوهر تخلیه بشه و یک بار با حلال شارژ بشه و 2 بار شارژ بشه.
احتمالا یکی از نازل های هد بسته شدهاو یک تست کلین بگیرید درست نشد هد رو به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار بدید بعدش تست کلین بگیرید و مجددا امتحان کنید
ممنون از راهنماییتون
حلال ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟و یک بار با حلال شارژ بشه
شرمنده درست متوجه نشدم تست کلین به چه شکل اگه میشه لطفا توضیح بیشتر بدید ممنون می شماحتمالا یکی از نازل های هد بسته شدهاو یک تست کلین بگیرید درست نشد هد رو به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار بدید بعدش تست کلین بگیرید و مجددا امتحان کنید
و هد رو یعنی منظورتون اینه که کلا کاتریج رو اون قسمت پایینی هد رو داخل آب جوش قرار بدم؟
اگه میشه لطفا ...
درضمن می خواستم عکس مستقیم آپلود کنم که شما ببینید ولی حتی صفحه پیشرفته در ادیتور، من فایل ضمیمه نمی بینم آیا واسه کاربران فعال قابل استفاده هست؟ من پیدا نمیکنم
دوست عزیزم شما میتوانید در سرور قدرتمند ایران بلاگu عکس مورد نظر را اپلود کنید و لینکش را در سایت بزارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حلال 2 نوع دارد.
1-حلال بیرونی {برای بیرون هد به کار میرود.
2-حلال داخلی {داخل هد به کار میرود
ممنون دوست عزیز از لینک آپلود.دوست عزیزم شما میتوانید در سرور قدرتمند ایران بلاگ
البته سوال من از همین سایت برای پیوست فایل بود که مستقیم قرار بدم ولی گویا این ابزارو جود نداره... برای همین پرسیدم حتی آیکن لینک هم ندارم به جزء چندتا تگ کد به هر حال تشکر فراوان .
![]()
Last edited by yas khatoon; 20-06-2011 at 16:16.
خیلی عذرخواهی میکنم این رو پرینت کن و اپ کن![]()
خیلی ممنون از پاسخ گویی تون
در ضمن کارتریچ رنگی رو تعویض کردم ولی ...این نتیجه پرینت !
![]()
خوب عزیزم کارتریج خراب است.
اگر کارتریج نو خریدی همین هالن پس بده.
مشکی رو خوب میزنه اون 3 تا رنگ خرابه کارتریج رنگی رو عوض کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)