تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: صدای عجیب مانند گیز گیز از پاور سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض صدای عجیب مانند گیز گیز از پاور سیستم

با سلام و خسته نباشید

من تازه یه پاور green 885w گرفتم و جدیدا یه صدایی مانند گیز گیز یا حالت جرقه زدن یا یه چیزی مثل این که دقیقا نمیدونم چیه ازش میاد بیروون البته باید دقت کنم تا صدا رو بشنوم.دقیقا نمیدونم این صدا از پاور هست یا نه چون این صدا تو کیس میپیچه البته وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم ولی برق هنوز تو پاور جریان داره این صدا ریز بازم میاد البته با فاصله های کمتر.هر 10 ثانیه 2 تا.

میخواستم بدونم این خطرناک هستش یا چیز عادی هست.چون سیستمم که مشکل خواصی رو نشون نمیده و همه ولتاژها رو چک گرفتم درست بودن.

ممنون میشم در این مورد من رو راهنمایی کنید

موفق باشید

در آغاز فعالیت zupir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مال منم این طوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

یعنی گیز گیز میکنه پاور؟

یه تست کن ببین بدنه کیست برق داره؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام .
    گرچه پست قدیمی شده اما برای کسایی که بعدا میخونن خوبه .
    داخل پاور معمولا چند خازن الکترولیت بزرگ هست که بعد از مدتی کار کردن ممکنه نشتی پیدا کنند و عملکرد کل سیستم رو هم مختل کنند . بعضی مواقع این صداها از این خازنهاست که نشونه خوبی نیست .
    علت محتمل تر صدا ممکنه از ترانسفورمرهایی باشه که داخل پاور هست که این مورد معمولا اشکال خاصی رو در منبع تغذیه ایجاد نمیکنه .

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

یعنی گیز گیز میکنه پاور؟

یه تست کن ببین بدنه کیست برق داره؟

ممنون
    بدنه کیس من برق داره این نشونه بدیه ؟ من دیدم اینطوریه دوشاخه برق رو برعکس کردم که مشکل حل شه .

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان منم این مشکل دارم با این تفاوت که وقتی وارد بازی میشم این صدا میاد و به محض خارج شدن فوری قطع میشه اعصابمو خراب کرده (memonex 700w)
    از چی میتونه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .
    گرچه پست قدیمی شده اما برای کسایی که بعدا میخونن خوبه .
    داخل پاور معمولا چند خازن الکترولیت بزرگ هست که بعد از مدتی کار کردن ممکنه نشتی پیدا کنند و عملکرد کل سیستم رو هم مختل کنند . بعضی مواقع این صداها از این خازنهاست که نشونه خوبی نیست .
    علت محتمل تر صدا ممکنه از ترانسفورمرهایی باشه که داخل پاور هست که این مورد معمولا اشکال خاصی رو در منبع تغذیه ایجاد نمیکنه .

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

بدنه کیس من برق داره این نشونه بدیه ؟ من دیدم اینطوریه دوشاخه برق رو برعکس کردم که مشکل حل شه .
    دوست عزیز اینکه بدنه کیست برق داره خیلی بده من این مشکل رو داشتم که یک سیم به بدنه کیس وصل کردم و سر دیگش رو به حیاط بردم وزیر خاک دفن کردم یعنی سیم ارت مشکلم کامل حل شد دیگه کیسم برق نداره در ضمن برق دار بودن کیس امکانداره قطعاتتون رو بسوزونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •