سلام دوستان. من می خوام Sapphire HD 6850 بخرم. آیا این کارت خوبیه؟
تمام بازی های سنگین مثل Metro2033 رو جواب میده راحت؟؟
سلام دوستان. من می خوام Sapphire HD 6850 بخرم. آیا این کارت خوبیه؟
تمام بازی های سنگین مثل Metro2033 رو جواب میده راحت؟؟
کارت خوبیه تا 3 سال دیگه جواب میده و بهنظر من ارزش خرید نداره اگه میخواین بازی کنین یکم پول بزارین و یه کنسول بازی بخرید اگه این گرافیک رو بخرید جز ضرر چیزی براتون نداره اینم تست های 6850
کنسول ضررش از گرافیک کمترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت خوبیه... ولی شما اگه بودجه تون + مشخصات بقیه سیستم رو بگید دقیق تر میشه گفت.سلام دوستان. من می خوام Sapphire HD 6850 بخرم. آیا این کارت خوبیه؟
GTX 580 هم روی آخرین تنظیمات مترو رو خوب جواب نمیده! شما رزولیشن مانیتورتون چیه؟ انتظارتون از فریم ریت حدودا چنده؟تمام بازی های سنگین مثل Metro2033 رو جواب میده راحت؟؟
علاقه ای به کنسول ندارم- بعدا با 6870 کراس می کنم. مشکلی که نداره؟
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
مانیتور من CRT هستش- می خوام همه بازی هارو جواب بده - کل بودجه نهایت 350 هستش - گرافیک + پاور باید بخرم. حالا نظرت چیه؟؟
با CRT میخوای بازی کنی؟
چه خبره اینقدر براش خرج میکنی؟
6850 براش زیاد هم هست! ولی GTX460 1GB مناسبتره برای خرید! و اورکلاک
برای CRT کاملا کفایت میکنه... ولی اگه فکر میکنید بعدا مانیتور بزرگ تر بگیرید به نظرم بودجه رو افزایش بدید و 6870 یا 560TI بگیرید. وگرنه برای CRT 6850 و 460 کافین!مانیتور من CRT هستش- می خوام همه بازی هارو جواب بده - کل بودجه نهایت 350 هستش - گرافیک + پاور باید بخرم. حالا نظرت چیه؟؟
اگه بعدا مانیتور رو عوض کنم - یه 6870 می گیرم با 6850 کراس می کنم - میشه دیگه؟؟؟
حداقل پاور واسه کراس چقدر باید باشه؟؟
همون طور که در پست قبلم گفتم شما اگه مشخصات PC رو میگفتید دقیق تر میتونستم بگم!اگه بعدا مانیتور رو عوض کنم - یه 6870 می گیرم با 6850 کراس می کنم - میشه دیگه؟؟؟
حداقل پاور واسه کراس چقدر باید باشه؟؟
6870 با 6850 اگر هم CF بشه به نظرم جالب نیست... ولی اگه 6850CF داشته باشید خیلی خوب میشه. شاید در حد 5970.
مشخصات PC...حداقل پاور واسه کراس چقدر باید باشه؟؟![]()
مشخصات سیستمتون چیه؟
ولی کلی بخوایم بگیم حداقل 700 وات!
جالب اینجاس که آقا یاشار نیستن و ما اینجا منتظریم!دوستان عزیز بریم تو یه تاپیک دیگه! توقف بیجا مانع کسب است!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)