تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: کمک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض کمک

سلام.من سیستممو تازه گرفتم ولی سی پی یوشو مینشو گرافیکش موقع بازی خیلی داغ میشن.سیستمم اینه.main;asrake 770 icafe/cpu;x4 640/vga gtx 460 1 gig/ بچه های همین جا این سیستمو پیشنهاد دادن.دور فن سی پی یو تو بازی نزدیک 5000 میرسه. بازی هم اویل5 بود .چشه یعنی سیستم نمیکشه؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اول ازهمه برنامه hwinfo32 رو ازسایت پایین دان کنید وقتی که نصبش کردین بعدش برنامه winrar روسیستم خودتون نصب کنید بعد برنامه winrar اجراکنید برنامه hwinfo32 رو هم اجرا کنید بعدش تپ sensor برنامه رو اجرا کنید بعد وارد محیط برنامه winrar بشین کلیدهای alt+b روهمزمان فشاربدین بعد از 3 دقیقه یک عکس ازتپ sensor برنامه hwinfo32 این قسمت بزارین

لینک دانلود hwinfo32
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه مشکلی تو سیستمتون پیش نمیاد عادیه هوا هم گرمه و دمای قطعات کلا میره بالا
    یک عکس در حالت لود از hw monitor بزارید اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دمای پردازنده های AMD و مادربورد هاش به همین شکله مشکل از مادربوردته به نظر من یه خنک کننده خوب برای CPU بگیر و دما رو کنترل کن چاره دیگه ندای باید پلتفرم عوض کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نیازی به تغییر پلتفرم نیست
    دمای سی پی یو بالاست و با هون دور 5000 فن سی پی یو سی پی یو مشکلی نداره اگر میخوان صدای فن کمتر بشه میتونن از یه کولر بهتر استفاده کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نیازی به تغییر پلتفرم نیست
    دمای سی پی یو بالاست و با هون دور 5000 فن سی پی یو سی پی یو مشکلی نداره اگر میخوان صدای فن کمتر بشه میتونن از یه کولر بهتر استفاده کنن
    سی پی یو فنش تو بازی تندو بیرون از بازی کند میشه و با فن خودش خنک میشه ولی کارت گرافیک نه.فنش ثابته.وقتی بازی میکنی داغ داغ میشه وقتی از بازی میای بیرون .معمولی میشه.میتر سم بسوزه.؟همه ی قطعات داغ میشن ولی به اندازه ی کرافیک نه.خدمات کامپیوتری بردم نشون دادم گفت دمای قطعات غیر عادیه ولی دردشو نمیدونس.الکی فقط ویندوز عوض کرد.اینا فقط بلدن ویندوز نصب کنن پول مفت بگیرن.

---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------

دمای پردازنده های AMD و مادربورد هاش به همین شکله مشکل از مادربوردته به نظر من یه خنک کننده خوب برای CPU بگیر و دما رو کنترل کن چاره دیگه ندای باید پلتفرم عوض کنی
    تو سیستم رفیقم همین بازی رو بازی کردیم این همه حرارت نداشت.ضمنا سیستمش خیلی از واسه من ضعیفتره.amd هم هست

---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

اول ازهمه برنامه hwinfo32 رو ازسایت پایین دان کنید وقتی که نصبش کردین بعدش برنامه winrar روسیستم خودتون نصب کنید بعد برنامه winrar اجراکنید برنامه hwinfo32 رو هم اجرا کنید بعدش تپ sensor برنامه رو اجرا کنید بعد وارد محیط برنامه winrar بشین کلیدهای alt+b روهمزمان فشاربدین بعد از 3 دقیقه یک عکس ازتپ sensor برنامه hwinfo32 این قسمت بزارین

لینک دانلود hwinfo32
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دادا با این مودم نمیشه دانلود کرد .adsl م 10-15 روز دیگه نصب میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

AMD همینه بگیر نگیر داره یه دونش خوب در میاد یه دونش بد به نظر من شما تو سیستم AMD باید از کارت گرافیک ATI استفاده می کردین AMD با جیفورس خیلی سازگاری نداره مشکل بر میگرده به چیپست مادربورد اون مشکل ساز شده چون که سیستمت نو خریدی چرا سیستم نو باید مشکل ساز باشه اشتباه تو این بود که سراغ AMD رفتی

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شماهمون دوتا برنامه رو هرطوری شده باید نصب کنید تا عکسی که ازدمای سیستم اینجا قرارمیدین مابقی دوستان هم بتونن نظر بدن دیال آپم باشه زیاد وقت نمیگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

از CMOS هم میتونی دمای قطعات چک کنی البته سی پی یو رو

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

AMD همینه بگیر نگیر داره یه دونش خوب در میاد یه دونش بد به نظر من شما تو سیستم AMD باید از کارت گرافیک ATI استفاده می کردین AMD با جیفورس خیلی سازگاری نداره مشکل بر میگرده به چیپست مادربورد اون مشکل ساز شده چون که سیستمت نو خریدی چرا سیستم نو باید مشکل ساز باشه اشتباه تو این بود که سراغ AMD رفتی
    گرافیک به پلتفرم اصلا ربطی نداره و بالا بودن دمای گرافیک به خاطر نوع سیستم خنک کننده دمای محیط و سیستم تهویه ی کیس هست

سی پی یو فنش تو بازی تندو بیرون از بازی کند میشه و با فن خودش خنک میشه ولی کارت گرافیک نه.فنش ثابته.وقتی بازی میکنی داغ داغ میشه وقتی از بازی میای بیرون .معمولی میشه.میتر سم بسوزه.؟همه ی قطعات داغ میشن ولی به اندازه ی کرافیک نه.خدمات کامپیوتری بردم نشون دادم گفت دمای قطعات غیر عادیه ولی دردشو نمیدونس.الکی فقط ویندوز عوض کرد.اینا فقط بلدن ویندوز نصب کنن پول مفت بگیرن.

---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------

تو سیستم رفیقم همین بازی رو بازی کردیم این همه حرارت نداشت.ضمنا سیستمش خیلی از واسه من ضعیفتره.amd هم هست

---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

دادا با این مودم نمیشه دانلود کرد .adsl م 10-15 روز دیگه نصب میشه.
    شما وقتی میری تو بازی و فن سی پی یو تند تر میچرخه خوب این طبیعی هست فن pwm هست با افزایش دمای سی پی یو دورش بالاتر میره و همچنین گرافیک تا 90 درجه براش مشکلی پیش نمیاد شما از تب sensor نرم افزار gpu-z در موقع بازی یک عکس بزارید ببینیم
    فن گرافیک هم pwm هست و دورش با توجه به دمای گرافیک کم و زیاد میشه
    همچنین دلیل نمیشه چون تو سیستم دوستتون حرارت کمتر بوده پس حرارت گرافیک شما کمتر باشه هم دمای محیط تاثیر گذاره و هم نوع برند گرافیک و سیستم خنک کنندش تاثیر گذاره
    الان من یه 4850 با برند vtx 3d دارم در لود با اور از 70 بالاتر نمیره ولی یک 4850 دیگه در لود تا 90 هم میره
    Last edited by mehrdad mm; 18-06-2011 at 11:23.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •