تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل در برد مودم ADSL خانه

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض مشکل در برد مودم ADSL خانه

سلام دوستان
    اقا همین چند وقت پیش بنده یه مودم خریدم مدل TP-LINK W8901G می خوام ازش بعنوان شبکه لن و اینترنت اشتراک گذاری اینترنت برای کل خونه استفاده کنم خوب لن کردم از این لحاظ مشکلی نداره فقط بحث سر بردش هست که کل خونه رو ساپورت نمی کنه!
    خونه ما بصورت دوبلکس هست بطوری که سه تا از اتاقها بالا هستند و اتاق خودم پایینه دو تا لپ تاپ دارم دو تا هم پی سی با لپ تاپ ازمایش کردم بالا از سه اتاق یکدونه موجش تقریبا خوبه یکیش نصفه و نیمه یکی هم موجش خیلی افتضاح می شه اتفاقا اونی که موجش افتضاحه برام خیلی مهمه که حداکثر سرعت و داشته باشه
    الان بفرمایید بنده باید چیکار کنم Access Point بخرم یا router یا آنتن قویتر ؟!
    ایا می تونم یک وسیله ای بخرم که بذارمش تو حال (با مودم ارتباط فیزیکی و کابلی نداشته باشه) و از اون برای قوی کردن موج در کل خونه استفاده کنم؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دو تا نکته به ذهنم میرسه که بهت میگم.

اول اینکه خونه رو اگه مثل یک مکعب در نظر بگیری ، مودم رو باید مرکز اون مکعب بزاری تا ماکزیمم فضای مکعب رو پوشش بده و همچنین تا جایی که میشه از خونه بیرو نره تا از نظر امنیتی بهتر باشه.

دوما از این مودم هایی بگیر که دو تا آنتن داره تا فضای بیشتری رو تحت پوشش خودش قرار بده.

موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.

دو تا نکته به ذهنم میرسه که بهت میگم.

اول اینکه خونه رو اگه مثل یک مکعب در نظر بگیری ، مودم رو باید مرکز اون مکعب بزاری تا ماکزیمم فضای مکعب رو پوشش بده و همچنین تا جایی که میشه از خونه بیرو نره تا از نظر امنیتی بهتر باشه.

دوما از این مودم هایی بگیر که دو تا آنتن داره تا فضای بیشتری رو تحت پوشش خودش قرار بده.

موفق باشی.
    1-ببین نمی تونم بذارم وسطش چون در غیر این صورت باید برای یکی از کامپیوترها 25-30 تومن اضافه بدم و کارت شبکه وایرلس بگیرم خوب ترجیح میدم که این و بدم یه دستگاهی چیزی بخرم که موجم و قوی تر کنه برام تا اینکه بخواد یه موج بخور نمیر بده تازه مشکل تلفن هم هست اینجوری هم نیست که همینجوری بذارم وسط اون مکعبه احتمالا باز هم یکی از اتاقها به مشکل بخوره (ولی امتحان نکردم)
    2-مودم رو دیگه متاسفانه خریدم TP-LINK W8901G

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حق با توئه.

اما من هر چقدر بلد بودم کمک کردم.

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

منم دقیقا هز همین مدل خریدم!
    بردش پایینه!
    با 25 تومن بیشتر میتونستم 3آنتنه بگیرم!
    :(

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام داداش اره مثل اینکه مدل چرتیه لول
    شمام اگه مشکل من و داری یه سر اینجا بزن فعلا تصمیم گرفتم ap بگیرم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ====
    لیستت و برام پی ام کن

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

شما پايين‌ترين مدل در قسمت تجهيزات مودم وايرلس رو خريداري نموده‌ايد و براي همين موضوع شما نمي‌توانيد ازش انتظار كيفيت خوبي داشته باشيد.

در خريد تجهيزات وايرلس حتماً بايستي ابتدا شرايط محيطي رو بررسي كرد و بعد از اين مطلب بايستي اقدام به خريد تجهيزات نمود.

شاد باشيد

8. 3 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

پاسخ این سوال در تاپیک جامع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یادمه که چند بار هم تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث شده

شما نیاز به Wireless Range Extender دارین که شبیه مودم هستش و کافیه اون رو در جایی که سیگنال ها دارن ضعیف میشن قرار بدی و فقط به برق بزنی. خودش سیگنال ها رو تقویت میکنه و شبکه رو گسترش میده.

10. 4 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

سلام

پاسخ این سوال در تاپیک جامع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یادمه که چند بار هم تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث شده

شما نیاز به Wireless Range Extender دارین که شبیه مودم هستش و کافیه اون رو در جایی که سیگنال ها دارن ضعیف میشن قرار بدی و فقط به برق بزنی. خودش سیگنال ها رو تقویت میکنه و شبکه رو گسترش میده.

میشه بپرسم هزینه اش چقدره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

سلام داداش
    اقا این و الان من هیچ جا ندیدم بفروشن البته تو سرچ رسیدم به اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی دقت کنی کنار همه Range Extender ها نوشته Access Point پس منظورتون باید همون AP خودمون باشه دیگه درسته؟! یا اینکه منظورتون یک وسیله جداگانه هست؟!
    Last edited by Mehran NZ; 17-06-2011 at 21:33.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •