سلام
فکر کنم بهتره یه توضیحی در مورد فرمت RAW بدم تا دوستانی ه می خوان دوربین بخرن بهتر بتونن تضمیم بگیرن
بعضی از دوربین ها و فکر می کنم همه SLR ها ! از این فرمت پشتیبانی می کنند.این فرمت در مقایسه با JPEG تعداد رنگ های خیلی خیلی بیشتری رو می تونه ذخیره کنه و خروجی مستقیم سنسور دوربین با حد اقل پردازش هست.البته حجم فایل RAW هم چند برابر JPEG هست .gif)
در صورتی که برای تولید عکس JPEG پردازنده دوربین باید مقدار زیادی از اطلاعات دریافتی از سنسور رو از بین ببره !
عکس RAW رو نمی تونید مستقیما توی مانیتور ببینید (منظورم اینه که همه داده ها رو همزمان نمی بینید .ولی نرم افزار های پردازش RAW بهتون Preview میدن !) و باید با نرم افزار هایی مثل Adobe Camera RAW یا Adobe Lightroom یا نرم افزار همراه دوربین ببینید و خودتون به JPEG تبدیل کنید
در نتیجه خیلی از کار های مثل زیاد و کم کردن Brightness و Contrast وSaturation و هر اصلاحی که بخواید روی عکس انجام بدید که احتمالا با عکس های JPEG با افت کیفیت موجه میشن می تونید با عکس RAW با کیفیت خیلی بهتر انجام بدید. مثلا این عکس رو با دوربین Panasonic FZ35 گرفتم :
عکس خیلی مشکل داره.قسمت هایی از عکس سفید شده و قسمت هایی هم جزییاتشون رو از دست دادند.ولی چون این عکس توی حالت RAW + JPEG گرفته شده می تونیم از عکس RAW برای اصلاحش استفاده کنیم :
خیلی از جزییات توی عکس RAW ثبت شده بود که توی JPEG نبود !
برای اطلاعات بیشتر می تونید این مقاله رو بخونید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا هر مطلبی که به نظرتون جا افتاده (که حتما همینطوره
) یا اشتباه گفتم اضافه کنید
متشکرم