تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: dell یا acer یا asus

در آغاز فعالیت komeil313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض dell یا acer یا asus

سلام
    من یک میلیون پول دارم می خوام لب تاپ بین سه برند dell-acer-asus بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام رفیق بنظر من ASUS سریهای K,N مناسبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست من شما هم مثل من هستید من هم همین مقدار بودجه دارم رفتم حسابی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم فقط ایسوس...

و با این قیمت K53SV که یکی از دوستان در همین سایت به من معرفی کرد گزینه ی خوبی هست به نظرم خیلی عالی هست و من با قیمت 1 میلیون و 20 گیر آوردم ...

توی اینترنت سرچ بزن و کانفیگش را ببین خوشت میاد چیز خیلی خوبی هست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه میخوای 1 تومن پول بدی چرا سراغ سری کا ایسوس رفتی هفته پیش رفیقم n53 ایسوس رو با گارانتی سازگار گرفت 1 میلیون و 50 سری n ایسوس از سری k فوق العاده حرفه ای تره

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست من ایشون مثل من میخوان یک میلیون هزینه کنن درصورتی که n53jn حدود 1میلیون 300 هست پس همون k53sv انتخاب خوبی هست در ضمن وقتی که k53sv با سی پی یو i7 یک میلیون 200 هست و فقط فرق این مدل با سری n توی مولتی مدیا هست پس خیلی بهتره که همون سری k را بخره

6. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من ایشون مثل من میخوان یک میلیون هزینه کنن درصورتی که n53jn حدود 1میلیون 300 هست پس همون k53sv انتخاب خوبی هست در ضمن وقتی که k53sv با سی پی یو i7 یک میلیون 200 هست و فقط فرق این مدل با سری n توی مولتی مدیا هست پس خیلی بهتره که همون سری k را بخره
    n53jn رو که من تا حالا ندیده و نشنیده بودم ولی منظور من n53sv بود اونم با کانفییگ i7 و گرافیک 540 و 4 گیگ رم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

n53jn رو که من تا حالا ندیده و نشنیده بودم ولی منظور من n53sv بود اونم با کانفییگ i7 و گرافیک 540 و 4 گیگ رم
    خوب دوست من این کانفیگ که دیگه 1 میلیون نیست سری مولتی مدیا قیمت زیر 1 میلیون 200 ,300 نداره ...

من که حسابی تحقیقات و پرس و جو کردم و با این رنج قیمت این مدل خیلی عالی هست امکانات و کیفیت خیلی خوبی داره فقط نبودن USB 3 یکی از معایبش میتونه باشه که زیادم مهم نیست ...

9. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

9

خوب دوست من این کانفیگ که دیگه 1 میلیون نیست سری مولتی مدیا قیمت زیر 1 میلیون 200 ,300 نداره ...

من که حسابی تحقیقات و پرس و جو کردم و با این رنج قیمت این مدل خیلی عالی هست امکانات و کیفیت خیلی خوبی داره فقط نبودن USB 3 یکی از معایبش میتونه باشه که زیادم مهم نیست ...
    خوب شما سعی کن پرس و جوتو بری توی بازار لپ تاپ بکنی نه توی تاپیکها هفته پیش دوست من n53sv رو از پایتخت بدون ویندوز و با گارانتی سازگار گرفت 1050 شما قیمت سایت سازگار رو میبینی که زده 1250
    حالا منم به این دوست عزیزم توصیه میکنم اگه تهرانه از سری n انتخاب کنه توی این رنج قیمت در ضمن هرچی به اواسط ماه رمضان نزدیک بشیم شما میتونی لپ تاپ رو به قیمت پایینتری تهیه کنی.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب شما سعی کن پرس و جوتو بری توی بازار لپ تاپ بکنی نه توی تاپیکها هفته پیش دوست من n53sv رو از پایتخت بدون ویندوز و با گارانتی سازگار گرفت 1050 شما قیمت سایت سازگار رو میبینی که زده 1250
    حالا منم به این دوست عزیزم توصیه میکنم اگه تهرانه از سری n انتخاب کنه توی این رنج قیمت در ضمن هرچی به اواسط ماه رمضان نزدیک بشیم شما میتونی لپ تاپ رو به قیمت پایینتری تهیه کنی.

موفق باشید
    شما از کجا میدونید که من از بازار قیمت ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 2 روز پیش در بازار n53jn را قیمت گرفتم 1200 به بالا بود ولی نمیدونم n53sv کانفیگش چی هست و چه فرقی با jn داره ولی اون چیزی که دیده بودم را گفتم خودم هم میدونم که قیمت سایتها بروز نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان بین acer 4750g , asus k43sv کدوم رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
    اینطور که کانفیگاشون رو دیدم کاملأ شبیه هم هستند و فقط usb3 acer داره .میترسم کیفیت acer راضیم نکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •