با سلام به شما دوستان عزیز انجمن
من راستش از طریق گوگل با این انجمن آشنا شدم
تصمیم گرفتم عضو شم چون یکی از انجمن ها مهم در میان سایت های فارسیه خب بگذیرم من یه سوال داشتم از دوستان فیزیک
می خواستم بدونم برای من که فقط تا سال اول دبیرستان درس خوندم و حالا درس نمی خونم دیپلم هم حتی ندارم
چه راهی برای خوندن فیزیک و یادگیری اون هست ببینید من می خوام فرمول های فیزیک رو یاد بگیرم و می خوام کمی با فیزیک کار کنم چون خیلی از فیزیک خوشم اومده و کلا عاشقش شدم تمام مباحثی که من به اونها علاقه دارم مثل دوربین عکاسی و دو چشمی تلسکوپ نجوم موشک هواپیما و......... همه به نوعی به صورت مستقیم و غیر مستقیم با فیزیک در ارتباط اند همه دانشمندان معروفی که امروز اسمشون سر زبون هاست فیزیک دان بودند نمونه بارزش هم جناب انیشتن حالا من چیکار کنم که بتونم علم فیزیک رو فرا بگیرم من از نظر مالی وضع مناسبی ندارم و نمی تونم معلم خصوصی بگیرم من فقط می تونم کتاب بخرم یا از اینترنت مقالاتی بگیرم و فیزیک رو کم کم فرا بگیرم
حالا من از کجا شروع کنم خواهشا راهنمایی جید کنید و سعی نکنید من رو نا امید کنید فقط انرژی مثبت
این رو هم بگم سال اول دبیرستان زرنگترین دانش آموز کلاس فیزیک بودم ولی متاسفانه به دلایلی مجبور شدم تحصیل رو رها کنم