سلام جمیعاً
یه گوشی لمسی می خواستم که دوربینش (عکس و فیلم) خوب باشه،صداش هم رضایت بخش باشه.یعنی لازم ندارم که با صداش کل بندازم ولی جوری هم نباشه که اذیت کنه.حتی الامکان Wi-Fi هم ساپورت کنه.از هر برندی بود عیب نداره.راستش خودم از لحاظ ظاهری و نسبت قیمت به کارایی با گوشی های سامسونگ بیشتر حال می کنم ولی می ترسم.احساس می کنم خریدن سامسونگ ریسک باشه.چون خیلی ظریف تر از نوکیا یا حتی سونی اریکسون هست.لا اقل من این جور حس میکنم.یه ترس دیگه از انتخاب سامسونگ دارم که از نظر ساپورت برنامه شاید مشکل داشته باشن.اینرو رو این حساب گفتم چون خودم قبلا D900i داشتم.از امکانات و قیمتش راضی بودم ولی برنامه خوریش افتضاح بود و هرچیزی رو نمیگرفت ضمن اینکه هر برنامه ای هم میخواستی روش بنصبی کلی مکافات داشت (خودتون که میدونید).بعد از مدتی هم که از نظر سخت افزاری مشکل بهم زد و هرجا بردمش درست نشد(مرتبا ریست میشد).اینه که میترسم سامسونگ بخرم.
ولی باز هم با این تفاسیر از شما خواهش میکنم راهنماییم کنید و از هر برندی که گوشی خاصی در نظرتون هست معرفی کنید.ضمنا هرکس با این گفته های من مخالف یا موافق بود با دلیل و نه از سر تعصب به برند یا مارک خاصی نظرش رو بگه.خواهشا فنی بحث کنید و تعصب رو کنار بذارید.
راستی حداقل قیمت 180 و حداکثر 240 تومن باشه یک قرون هم بالا پایین نشه همین رو صلوات بفرستید!!
ممنون از همه