سلام دوستان خوبم
یک سوال داشتم .
میشه با یک اکانت دو کامپیوتر با هم به صورت همزمان وارد اینترنت بشن.
این اکانتی هم که دانشگاه به دانشجویانش می ده چیه(Dsl . Adsl. یا Dial-up ) با این اکانت چی میشه وصل شد.
ممنون از کمکتون.![]()
سلام دوستان خوبم
یک سوال داشتم .
میشه با یک اکانت دو کامپیوتر با هم به صورت همزمان وارد اینترنت بشن.
این اکانتی هم که دانشگاه به دانشجویانش می ده چیه(Dsl . Adsl. یا Dial-up ) با این اکانت چی میشه وصل شد.
ممنون از کمکتون.![]()
فقط در صورتی که کامپیوتر ها شبکه شده باشند میشه
سلام دوست خوبمنوشته شده توسط gamehackir
یعنی نمی شه پس اگه من با یک اکانت به اینترنت وصل بشم بعد یکی دیگه (کامپیوتر ش شبکه نیست) بخواد با همون اکانت وصل بشه نمی تونه یا منو از اینترنت خارج می کنه و خودش وارد می شه.
نه نمي شه !
ولي اگه اكانتت چند كاربره باشه مي شه كه مي دونم 100% چند كاربره نيست .
بعضی از شرکت ها با يه کم هزينه بيشتر اکانت چند کاربره ميدن
اما اکانت های معمولی رو من تست کردم نفر دوم اصلاً نميتونه وارد شبکه بشه و اتصالش قطع ميشه
سلام دوستان خوبم
در این مورد هم سوال کرده بودم .
شرمنده به خدا.این اکانتی هم که دانشگاه به دانشجویانش می ده چیه(Dsl . Adsl. یا Dial-up ) با این اکانت چی میشه وصل شد.
نوشته شده توسط morteza_k
منظورتو نفهميدم اگه اكانت رو ميفروشه پس Dial-up است اگه تو همون دانشگاه شبكه كردن احتمالا" ADSL است چون Dial-up را با اين سرعته پاينش نميان شبكه كنن
البته موقع دانلود يه فايل ميشه فهميد Dial-up است يا ADSL
سلام دوست خوبمنوشته شده توسط boys_won
موقعی که دارم دانلود می کنم سرعت دانلود 9 تا 10 bps است با دیال اپ اینقدر می تونه دانلود کنه.
دوست عزيز اين سرعتي كه نوشتي حتي براي ديال آپ هم كمه!؟
تنها راهش اينه كه يا كامپيوتر ها شبكه باشند كه براي خطوط ديال آپ بيشتر از 3 كامپيوتر توصيه نميشه و براي adsl هم حداكثر 10 عدد. يا از شركتي كه اينترنت مي خري يك اكانت چند كاربره بگيري. من خودم يك اكانت 4 كاربره دارم كه البته شبانه است.
در ضمن هر سوالي در باره شبكه داشتي بگو. شايد بتونم جوابتو بدم.
سلام مهرداد جون خوبی داداشیmehrdad.fدوست عزيز اين سرعتي كه نوشتي حتي براي ديال آپ هم كمه!؟
ببین با این حرفت من بعد جور گیج کردی .
مگه شما وقتی با دیال اپ وصلی موقع دانلود با چند bps برات دانلود می کنه .
اخه برای من متغییره بعضی مواقع 5 یا 6 یا 10 یا در مواقع خیلی زیاد کمتر 3 هستش .
در این مورد هم بگم خیلی می خوامت .در ضمن هر سوالي در باره شبكه داشتي بگو. شايد بتونم جوابتو بدم.
چشم هر مشکلی داشتم مزاحمت می شم.
دوستار شما مرتضی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)