تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: دی وی دی رایترم درش خود ب خود باز میشه

داره خودمونی میشه djhamido2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض دی وی دی رایترم درش خود ب خود باز میشه

اساتید عزیز
    من یه دی وی دی رایتر Hp 1060 خریدم دو هفته هم از خریدم نمیگذشت که یهو دیدم سیستم رو که زوشن میکنم خود به خود باز میشه و من به زورم که میبندمش همش باز میشه

از رو سیستم بازش کردم گذاشتمش کنار یادم رفته بود و خلاصه الان گارانتیش هم تموم شده

یکی از دوستانم گفت که سنسور اجکتش خراب شده. آیا درسته؟ اگر درسته کدوم قسمتشه ؟ میخوام خودم عوضش کنم . آخه یه سی دی رایتر دارم که اپتیکش خراب شده اگه بشه با مال اون تعویضش کنم.
    امیدوارم زودتر کمکم کنین

ممنون و سپاسگذارم

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اساتید عزیز
    من یه دی وی دی رایتر Hp 1060 خریدم دو هفته هم از خریدم نمیگذشت که یهو دیدم سیستم رو که زوشن میکنم خود به خود باز میشه و من به زورم که میبندمش همش باز میشه

از رو سیستم بازش کردم گذاشتمش کنار یادم رفته بود و خلاصه الان گارانتیش هم تموم شده

یکی از دوستانم گفت که سنسور اجکتش خراب شده. آیا درسته؟ اگر درسته کدوم قسمتشه ؟ میخوام خودم عوضش کنم . آخه یه سی دی رایتر دارم که اپتیکش خراب شده اگه بشه با مال اون تعویضش کنم.
    امیدوارم زودتر کمکم کنین

ممنون و سپاسگذارم
    اونچه كه برگرفته از سرچ گوگل هست اينا ميشه:
    شرح اشكال:
    به طور کلی تمام درایوها طوری برنامه ریزی شدند که اگرنهایتا5 ثانیه بعد از فشار دادن کلید درایو اگر به هر دلیلی درب به طور کامل بسته نشه بنا بر این گذاشته میشه که سی دی گیر کرده و درب دوباره باز میشه(تشخیص درایو از باز یا بسته شدن کامل درب بوسیله سوئیچ کوچکی هست که سمت یکی از شیارهای درب قرار داره)
    علت 1 :
    در لحظه بسته شدن کامل به علت نیاز داشتن نیروی بیشتری برای بالا کشیدن چکاب تسمه تیک آف میکنه و نمیتونه درب رو ببنده و در 90درصد موارد تنها دلیل بازو بسته شدن درب همینه!!!
    راه حل1 : تسمه رو بردارید و یک شماره کوچکتر جاش بزارید-میبینید که مشکل حل میشه.

علت 2:
    دلیل بعدی که معمولا کمتر اتفاق میفته اینه که کلید جلوی درایو خراب میشه و گاهی دائما اتصال برقرار میکنه
    .

علت 3 :
    دلیل سوم هم که باز کمتر اتفاق میفته ابنه که پنل جلوی درایوتون جابجا شده به دائما به کلید فشار میاره و اونو وصل میکنه.

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست گرامی
    وقتی که درب میاد بیرون من دکمه رو میزنم اصلا عکس العملی نشون نمیده و تلاشی برای بسته شدن نمیکنه و من باید خودم به داخل فشارش بدم . اگر سنسورش کار میکرد فک کنم حد اقل وسط راه باید خودش هم درب رو close میکرد اما اصلاً انگار نه انگار... اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنین . ممنونم که وقت میگذاری

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به احتمال خیلی زیادازکش دستگاه شما باید باشه چنج بشه به احتمال زیاد درست بشه

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوست عزیز جلوی دی وی دی رایتر شما پنل داره یا بدون پنله ؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پنل داره .پنلشم در آوردم دوباره جا زدم اما درست نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممکنه مشکل نرم افزاري باشه چون به صورت نرم افزاريم مي شه در مثلا دي وي دي رايترو باز کرد

مثلا ممکنه يه ويروس مرتب در دي وي دي رايترتو باز مي کنه

يا شايد نرم افزاري رو سيستمت هس که مي تونه در دي وي دي رايترتو هر موقه مي خواي با زدن يه کيليد باز کني ولي اون کيليد گير کرده

مثلا بعضي از کيبوردا اين امکانو دارن که با زدن يه کيليد از کيبورد که معمولا اسمش

Eject

هس در دي وي دي رايتر يا سي دي رام و اين جور چيزا رو به صورت نرم افزاري بازش کنن که ممکنه اين دکمه گير کرده باشه يا خراب شده باشه

واسه اينکه بفمي مشکل از کيبورده يا نه کيبوردتو از کيس جدا کن بعد در رايترتو ببند ببين بازم باز مي شه يا نه

اگرم اين مشکل باز حل نشد بازم ممکنه اشکال نرم افزاري باشه مث همون ويروسه که گفتم که واسه فميدن اينکه مشکل نرم افزاريه يا نه بايد رايترتو رو يه سيستمي که مطمئني مشکلي نداره ببندي امتحانش کني ببيني بازم مشکل داره يا نه

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

درايورت بايد سرويس بشه گاهي با تعويض تسمه مشكلت حل ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هم همین مشکل را دارم. البته موقعی که سیستم روشن می شه بلافاصله درب باز می شه و اگر دوباره ببندم دوباره باز می شه. وقتی که ویندوز داره لود می شه دیگر درب باز نمی شه.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید من یکی دو روز نبودم

در جواب دوستای گلم باید بگم که مشکلم میدونم نرم افزاری نیست چون حتی وقتی کابل SATA ازش جدا هستش هم تغییری در وضعیتش به وجود نمیاد و به محض رسیدن برق به دستگاه درش باز میشه و باز میمونه. در هر صورت مجدداً عرض میکنم (کمک-کمک-کمک)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •