تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل با باد کولر و پنکه

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل با باد کولر و پنکه

وقتی تابستون میشه و هوا دیگه خیلی گرم میشه مشکل من با کولر و پنکه شروع میشه به باد پنکه شدیدا حساسیت دارم سردرد میشم عطسه میزنم حتی اگر روبه روی من نباشه کولر از یه لحاظ بهتره سردرد نمیشم ولی کلیه هام نمیدونم پهلوهام درد میاد دچار تکرر ادرار میشم تا اینکه برم خاموشش کنم نمی دونم چیکا رکنم ؟ هر راهنمایی دارین بگین.

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تنها پیشنهادی که میکنم اینه که تا حد امکان سعی کنید در معرض باد مستقیم قرار نگیرید...
    موفق باشید..

3. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

شما متخصص گوش و حلق و بینی رفتی؟!

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بیشترین مشکلاتی که بر اثر وجود کولر ها ی آبی به وجود میاد به خاطر عدم بهداشت درست پوشال هاست
    مخصوصا در تهران
    در تهران به خاطر وجود هوای آلوده و پر گرد و خاک همراه با دود ه تعویض پوشال ها و نظافت داخل محوطه ی کولر با ضد عفونی کننده هایی مانند سابلون بسیار در امر تهویه ی سالم و باد مناسب کمک کننده هست و گرفتگی بینی یا سردرد هارا بسیار کمتر می کند

اگر از کولر گازی استفاده کنید خیلی بهتر هست، استاندارد ترین نوع تهویه محیط منزل و کار ، مخصوصا اسپلیت ((البته گرانتر هست و انرژی بیشتر صرف می کنه))

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بیشترین مشکلاتی که بر اثر وجود کولر ها ی آبی به وجود میاد به خاطر عدم بهداشت درست پوشال هاست
    مخصوصا در تهران
    در تهران به خاطر وجود هوای آلوده و پر گرد و خاک همراه با دود ه تعویض پوشال ها و نظافت داخل محوطه ی کولر با ضد عفونی کننده هایی مانند سابلون بسیار در امر تهویه ی سالم و باد مناسب کمک کننده هست و گرفتگی بینی یا سردرد هارا بسیار کمتر می کند

اگر از کولر گازی استفاده کنید خیلی بهتر هست، استاندارد ترین نوع تهویه محیط منزل و کار ، مخصوصا اسپلیت ((البته گرانتر هست و انرژی بیشتر صرف می کنه))
    ما شهرستانیم کولر هم نو هست اولین باره نصب کردیم!

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

نه باید برم؟

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

نه باید برم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

وقتی تابستون میشه و هوا دیگه خیلی گرم میشه مشکل من با کولر و پنکه شروع میشه به باد پنکه شدیدا حساسیت دارم سردرد میشم عطسه میزنم حتی اگر روبه روی من نباشه کولر از یه لحاظ بهتره سردرد نمیشم ولی کلیه هام نمیدونم پهلوهام درد میاد دچار تکرر ادرار میشم تا اینکه برم خاموشش کنم نمی دونم چیکا رکنم ؟ هر راهنمایی دارین بگین.
    دوست من شما حساسیت فصلی داری!
    پیشنهاد من اینکه از قرص "هیدروکسی زین" 10 میلی گرم استفاده کنی
    فقط یادت باشه 48 ساعت یکی استفاده کنی
    البته بهتره هروقت این مشکلو پیدا کردی از این قرص استفاده کنی نه اینکه روزانه و سر ساعت مشخصی
    اگه مشکلت حل شد دعام کن
    مخصوصا در تهران

حرفت درسته دوست من اما مشکلی که در مورد کولر های آبی هست اینکه پوشال های نو و به اصطلاح بهداشتی بهداشتی نیستن و...
    مشکل دوستمون حساسیت فصلیه و امیدوارم با مصر هیدروکسی زین مشکلش حل بشه

9. این کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوست من شما حساسیت فصلی داری!
    پیشنهاد من اینکه از قرص "هیدروکسی زین" 10 میلی گرم استفاده کنی
    فقط یادت باشه 48 ساعت یکی استفاده کنی
    البته بهتره هروقت این مشکلو پیدا کردی از این قرص استفاده کنی نه اینکه روزانه و سر ساعت مشخصی
    اگه مشکلت حل شد دعام کن

حرفت درسته دوست من اما مشکلی که در مورد کولر های آبی هست اینکه پوشال های نو و به اصطلاح بهداشتی بهداشتی نیستن و...
    مشکل دوستمون حساسیت فصلیه و امیدوارم با مصر هیدروکسی زین مشکلش حل بشه
    سلام
    حساسیت فصلی که بر اثر استفاده ی کولر به وجود نمیاد ...
    دلایل مختلف حساسیت فصلی گرده افشانی گیاهان هست که در مناطق پر دود و و دم به علایمی شبیه سر ماخوردگی منجر میشه
    کولر های آبی به خاطر نرسیدن نور خورشید به مخزن آب و دخال بدنه ی کولر باعث ایجاد قارچ و جمع شدن به مرور خاک و دوده هست که با روشن کردن کولر همه ی(( باکتری ها و قارچ ها دود و خاک)) همراه باد خنک به داخل منزل یا محل کار وارد می شوند و ایجاد آلودگی نامحسوسی می شوند
    البته این مشکل یک مسئله ی همگانی هست .
    و بنظرم بهتره به جای تجویز دارو برای مقابله با حساسیت فصلی از خوردن ادویه جات، غذاهایی با طبیعت گرم و هوای آلوده بپرهیزیم و از سبزیجات، سبوس گندم، نان سبوس دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر استفاده کنیم
    Last edited by eMer@lD; 15-06-2011 at 15:42.

11. این کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

والا مشکل شما مربوط به دکتر داخلی و عمومی هست ولی خوب فکر نکنم ضرر داشته باشه اگه با یه متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنی.
    معمولا امپول های کورتن به شدت حساسیت رو تقلیل میده ولی اصلا برای دستگاه ایمنی بدن خوب نیست و در دراز مدت عوارض غیر قابل جبرانی داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

سلام
    حساسیت فصلی که بر اثر استفاده ی کولر به وجود نمیاد ...
    دلایل مختلف حساسیت فصلی گرده افشانی گیاهان هست که در مناطق پر دود و و دم به علایمی شبیه سر ماخوردگی منجر میشه
    کولر های آبی به خاطر نرسیدن نور خورشید به مخزن آب و دخال بدنه ی کولر باعث ایجاد قارچ و جمع شدن به مرور خاک و دوده هست که با روشن کردن کولر همه ی(( باکتری ها و قارچ ها دود و خاک)) همراه باد خنک به داخل منزل یا محل کار وارد می شوند و ایجاد آلودگی نامحسوسی می شوند
    البته این مشکل یک مسئله ی همگانی هست .
    و بنظرم بهتره به جای تجویز دارو برای مقابله با حساسیت فصلی از خوردن ادویه جات، غذاهایی با طبیعت گرم و هوای آلوده بپرهیزیم و از سبزیجات، سبوس گندم، نان سبوس دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر استفاده کنیم
    خب این کاملا معلومه که حساسیت فصلی به دلیل کولر و.. بوجود نمیاد
    شاید تشدید بشه ولی دلیلش نیست
    و حرفاتون کاملا درسته
    اما منظور من اینجا حساسیت فصلی نبود دقیقا ، منظور حساسیت به این فصله خاصه
    حساسیتی که در تابستون ایجاد میشه!
    متاسفانه روش هایی که شما گفتی خیلی کم تاثیر داره البته به جز خاکشیر که به نظر در این مورد خاص تاثیر گذارتره
    البته با وضعی که خاکشیر داره در عطاری ها همون بهتر که مصرف نشه! ، خیلی غیر بهداشتی و پر از آشغاله...
    بهترین راه استفاده از دارو های ضد خارش و حساسیت هست که هیدورکسی زین یک مورد از اوناست
    با تشکر

14. این کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان باد کولر می تواند حساسیت را تشدید کند . حساسیت به معنای واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به مواد خارجی می باشد . این مواد می تواند در اثر رشد قارجها بر روی پوشالهای کولر هم ایجاد شو د که راه بر طرف کردن آن مواد ضد عفونی کننده نیست .
    از طرفی کولر خودش هوای بیرون از منزل را که می تواند سرشار از ریزگردها باشد را به داخل منزل هدایت می کند که این خود تشدید کننده آلرژی می باشد .
    بهترین کار دوری از باد مستقیم کولر و شاید استفاده از کولر گازی باشد

16. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •