سلام
مدتی صدای سیستمم قطع شد و از درگاه پشتی کار نمیکرد ولی از درگاه جلو درست کار میکرد بعد از یه مدت ویندوز از بین رفت و حالا هم نمیشه هیچ ویندوزی رو نصب کرد چون هارد پیدا نمیشه و وقتی هم پیدا میشه ویندوز روش نصب نمیشه .
میتونه از ویروس باشه ؟
سلام
مدتی صدای سیستمم قطع شد و از درگاه پشتی کار نمیکرد ولی از درگاه جلو درست کار میکرد بعد از یه مدت ویندوز از بین رفت و حالا هم نمیشه هیچ ویندوزی رو نصب کرد چون هارد پیدا نمیشه و وقتی هم پیدا میشه ویندوز روش نصب نمیشه .
میتونه از ویروس باشه ؟
مشکل سخت افزاری هست دوست من بهتره اونو پیش تعمیر کارهای مطمئن ببرید تا سیستم از نظرسخت افزاری کامل چک بشه
Last edited by AlexanderMahone; 14-06-2011 at 13:56.
ممنون که کمک کردی!
گمون نکنم باشه چون به سختی ویندوز هم نصب کردم ولی بعد از نصب دوباره پرید !
یه صفحه ی آبی میاد که نوشته یه مشکلی مثل ویروس داخلش هست ( گمانم بدونید کدوم صفحه رو میگم )!
اگه ویروس نزاره ویندوز رو نصب کنم باید چیکار کنم ؟
سلام دوست من
اون صفحه باید ابی مرگ به قول دوستان باشه .
از مشکل سخت افزاری اون به وجود میاد کم بودن فضای رم سیستم و مشکل نرم افزاری و ناسازگاری ویندوز با نرم افزار ها هم به وجود میاد.
برای اینکه خیالت راحت باشه که ویروس نیست هاردتو به یه سیستم دیگه وصل کن که دارای انتی ویروس بروز و قدرتمندی باشه و هاردو با اون چک کن یا میتونی از دیسک نجات کاسپر یا اویرا هم استفاده کنی تا خیالت از بابت ویروس راحت بشه .
در مورد سوال اخر : احتمال ویروسی بودن 60% و خراب بودن هارد 95% هست میتونی هاردو زمانی که به سیستم دیگه ای وصل کردی فرمت کنی یا از منو تولز قسمت پروپرتیز یه بار هارد رو چک کنی و نتیجه رو ببینی اما اگر نشد بازم میگم پیش یه تعمیر کار سخت افزار معتبر ببرهارد و یا کل سیستم رو تا به صورت کلی چک بشه که در اینده مشکلی باز برات پیش نیاد
مرگ!
این ویندوز رو قبلا با همین رم نصب کردم و مشکل خاصی نداشت!
وصل کردن هارد به یه سیستم دیگه رو هم میخوام امتحان کنم . اما دیسک نجات چیه ؟ میتون درباره اش توضیح بدی ؟
در مورد تعمیرکار هم خیلی سخت میتونم هاردم رو با اطلاعاتش به کسی بسپرم احتمالا آخرین کاری که بکنم فرستادن پیش تعمیرکار باشه ! البته اگه با اسکن یه سیستم دیگه درست نشه !![]()
سلام
دیسک نجات همون انتیویروسه که روی سیستم نصبه اما به اینصورت که روی سی دی رایت میشه و قبل از ورود به ویندوز توی محیط مخصوص خودش بالا میاد و قدام به اسکن میکنه و مشکلاتی رو که انتیویروس توی ویندوز نمیتونه حل کنه توی اون محیط حل میکنه.که معروفترینشون دیسک نجات کاسپر هست که الان از بیت دفندر و اف سیکیور هم میتونی اونو دریافت کنی و حتی نورتون .
حق با شماست هارد رو با اطلاعات مهم به کسی نمیشه سپرد.
اما میتونی اطلاعات مهمتو روی فلش بریزی و کل هارد رو فرمت کنی و اگر مشکل حل شده بود اطلاعات رو روی سیستم کپی کنی و اگر حل نشده بود هارد خالی از اطلاعات رو به تعمیر کار بدی
سلام دوستان
بنده یه کیس قدیمی و ویروسی دارم که واسه ارشیو عکس هام ازش استفاده میکنم
دیشب داشتم توی عکسام چرخ میزدم ، صبح که پاشدم دیدم اون درایو تقریبا خالی شده جز چند تا فایل ،
حالا کسی میتونه بگه دلیلش چیه و اینکه چطور میشه عکس ها رو برگردوند چون کل زندگیم اونجا بود
مرسی اگه جواب فوری بهم بدین و دقیق
مشکل صفحه آبی رو در این تاپیک عنوان کنید,اول فایل های خواسته شده را تهیه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)