تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: تجربه تلخ ،گران قیمت .وارد منو سرویس نشوید.حتی شما حرفه ای ها!!!

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض تجربه تلخ ،گران قیمت .وارد منو سرویس نشوید.حتی شما حرفه ای ها!!!

سلام ب همه دوستان.فکر میکردم مشکل پیدا کردن در منوسرویس مخفی مال کاسانیه ک از دیجیتال و منو ها چیزی نمی دونن .ما ک خودمون طراح مدار و برنامه ریزی و ساخت منو بر روی آی سی ها هستیم ب مشکل نمی خوریم.
    حالا برو توی منو ،فارسی درست کن و تیونر دیجیتال راه بنداز اینترنت فعال کن.چشمتون روز بد نبینه وسط منو سویس برق رفت!(برای شما هم ممکنه پیش بیاد.اینجا 100 سال 1 بار هم برق نمیره).چیزی هم تغییر نداده بودم!هیچی دیگه تی وی اصلا دیگه بالا نمییاد،نه صدا داره نه تصویر،نه ریست میشه نه .....هیچی.به همین راحتی!(اشکال نرم افزاری پیدا کرد)
    گارانتی هم نداره، مدلشم جدیده سام سرویس اصلا نمیدونه چی هست! چه برسه بخواد دوباره برنامه ریزیش کنن و...
    حالا مگه (اگه)(شاید)یکی دیگه (مثلا ال سی دی شکسته)پیدا کنم مینشو کلا عوض کنم.حتما یه 200 یا 300 پیاده میشم اگه بیشتر نشه.حالا داستانهای دیگه بماند...
    پس
    توی منو سرویس نرید!چیزی که نمیدونی چیه تغییر ندید! برو یه تیونر دیجیتال بخر خیالتو راحت کن!با لپتاپت برو توی اینترنت ....
    مخصوصا اگر بدون گارنتی خریدید و یا مدل جدیده....اصلا به هیچ وجه(سعی کنید با گارانتی بخرید)
    بله منم منو و زیر نویس و...فارسی کردم و خوب بود ولی آخرش...

حالا دیگه خود دانید.ما گفتیم بیاییم اینجا تجربمون رو بگذاریم شاید 1 بنده خدا از دردسر نجات پیدا کنه

برقرار باشید

2. 18 کاربر از pooladi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی منوی اصلی که خوب نری بهتره ! چون اگه قرار بود بی خطر باشه که مخفی نمی شد ! اما مطمعن باش نیازی نیست مینت رو عوض کنی . ببر سام ردیفش میکنه . این tv ها خیلی هم با هم تفاوتی ندارند البته به جز پنلشون .

4. 3 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[
    گارانتی هم نداره، مدلشم جدیده سام سرویس اصلا نمیدونه چی هست! چه برسه بخواد دوباره برنامه ریزیش کنن و...
    حالا مگه (اگه)(شاید)یکی دیگه (مثلا ال سی دی شکسته)پیدا کنم مینشو کلا عوض کنم.حتما یه 200 یا 300 پیاده میشم اگه بیشتر نشه.حالا داستانهای دیگه بماند...
    پس
    توی منو سرویس نرید!چیزی که نمیدونی چیه تغییر ندید! برو یه تیونر دیجیتال بخر خیالتو راحت کن!با لپتاپت برو توی اینترنت ....
    مخصوصا اگر بدون گارنتی خریدید و یا مدل جدیده....اصلا به هیچ وجه

سلام دوست عزيز . اين جرياني رو كه تعريف كردي كه همزمان با ور رقتن به منو مخفي همون موقع هم برق بره ديگه ENDeeeeeeeeeeeee بد شانسيه كه شما شاملش شدي .
    درسته گارانتي نداره ولي اگه از جيب مبارك هزينشو بدي خود سام سرويس تا گوشه پولو ببينه رديفش ميكنه .

6. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hc3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خدا ال سی دیتونو بیامرزه
    درست نشد

8. 2 کاربر از hc3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

توی منوی اصلی که خوب نری بهتره ! چون اگه قرار بود بی خطر باشه که مخفی نمی شد ! اما مطمعن باش نیازی نیست مینت رو عوض کنی . ببر سام ردیفش میکنه . این tv ها خیلی هم با هم تفاوتی ندارند البته به جز پنلشون .
    سلام.خب بردم سام ، ک اینجوری میگم.هیچ کس قبول نکرد(ب خاطر مدلش).جمهوری هم همینطور.
    [

سلام دوست عزيز . اين جرياني رو كه تعريف كردي كه همزمان با ور رقتن به منو مخفي همون موقع هم برق بره ديگه ENDeeeeeeeeeeeee بد شانسيه كه شما شاملش شدي .
    درسته گارانتي نداره ولي اگه از جيب مبارك هزينشو بدي خود سام سرويس تا گوشه پولو ببينه رديفش ميكنه .
    چی بگم،حتما خیره.
    عزیزم گفتم اصلا جیب مبارک مهم نیست.کسی بلد نبود!شما میتونی بسم...
    خدا ال سی دیتونو بیامرزه
    درست نشد
    خدا همه رفتگان رو بیامورزه.آمین
    شاید یکی از دوستان زحمت خرید مینبرد از دبی(سام سرویس دبی) رو بکشه.الان اونجاست(اگر قبول کنند و بهش بدن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مدلش چیه؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من که شاید درست هم نباشه این جور پستها از فروشنده یا نصابها است که تاکید کنند اقا دستکاری نکنید و فقط ما باید راه اندازی کنیم.......

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

به نظر من که شاید درست هم نباشه این جور پستها از فروشنده یا نصابها است که تاکید کنند اقا دستکاری نکنید و فقط ما باید راه اندازی کنیم.......
    آخه چی بگم به شما؟؟؟؟؟؟حداقل 1نگاه کن ببین کجاها من پست گذاشتم بعد...
    آدرس بدم بیای خونمون ال سی دی رو ببینی؟؟؟ قابش کردیم زدیم ب دیوار هر کی میاد میخنده!
    البته حق هم داری ها،داستان اون چوپانه شده.خدا آخرعاقبت مردم رو ختم ب خیر کنه

13. 5 کاربر از pooladi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Y.a.s.h.a.r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیـراز

پيش فرض

شاید شما ناخوداگاه دکمه ای رو فشار دادین و بدون اطلاعتون گزینه ای تغییر کرده و....

ولی فکر نمیکنم در صورتی که توی منو بچرخید و گزینه ای رو عوض نکنید مشکلی پیش بیاد.

در کل احتیاط شرط عقله،لااقل زمانی این کارها رو انجام بدین که از قطع نشدن برق مطمئن باشد .
    Last edited by Y.a.s.h.a.r; 23-06-2011 at 12:41. دليل: ا

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

شاید شما ناخوداگاه دکمه ای رو فشار دادین و بدون اطلاعتون گزینه ای تغییر کرده و....

ولی فکر نمیکنم در صورتی که توی منو بچرخید و گزینه ای رو عوض نکنید مشکلی پیش بیاد.

در کل احتیاط شرط عقله،لااقل زمانی این کارها رو انجام بدین که از قطع نشدن برق مطمئن باشد .
    سلام.امیدوارم این اتفاق برای کسی نیوفته
    من 100% اطمینان دارم که چیزی رو عوض نکردم.اگرم عوض کرده باشم شما تا خودتون تی وی رو خاموش نکنید.چیزی سیو نمیشه.وقتی شما وارد منو میشید اطلاعات از روی یک آی سی به نام ایپرام لود میشه(فقط لود) وقتی تی وی رو آف میکنید.اطلاعات جدید به جای قبلی روی ایپرام نوشته میشه و اگر شما ناگهان اونو از برق بکشید،یا برق قطع بشه!فرصت نمیشه که عملیات سیو انجام بشه! پس با قطع برق نباید مشکلی پیش بیاد!ولی خب میبینید که اومده!!!
    دوست عزیز چطور از قطع نشدن برق مطلع شیم؟ مگه هواشناسیه؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •