سلام ب همه دوستان.فکر میکردم مشکل پیدا کردن در منوسرویس مخفی مال کاسانیه ک از دیجیتال و منو ها چیزی نمی دونن .ما ک خودمون طراح مدار و برنامه ریزی و ساخت منو بر روی آی سی ها هستیم ب مشکل نمی خوریم.
حالا برو توی منو ،فارسی درست کن و تیونر دیجیتال راه بنداز اینترنت فعال کن.چشمتون روز بد نبینه وسط منو سویس برق رفت!(برای شما هم ممکنه پیش بیاد.اینجا 100 سال 1 بار هم برق نمیره).چیزی هم تغییر نداده بودم!هیچی دیگه تی وی اصلا دیگه بالا نمییاد،نه صدا داره نه تصویر،نه ریست میشه نه .....هیچی.به همین راحتی!(اشکال نرم افزاری پیدا کرد)
گارانتی هم نداره، مدلشم جدیده سام سرویس اصلا نمیدونه چی هست! چه برسه بخواد دوباره برنامه ریزیش کنن و...
حالا مگه (اگه)(شاید)یکی دیگه (مثلا ال سی دی شکسته)پیدا کنم مینشو کلا عوض کنم.حتما یه 200 یا 300 پیاده میشم اگه بیشتر نشه.حالا داستانهای دیگه بماند...
پس
توی منو سرویس نرید!چیزی که نمیدونی چیه تغییر ندید! برو یه تیونر دیجیتال بخر خیالتو راحت کن!با لپتاپت برو توی اینترنت ....
مخصوصا اگر بدون گارنتی خریدید و یا مدل جدیده....اصلا به هیچ وجه(سعی کنید با گارانتی بخرید)
بله منم منو و زیر نویس و...فارسی کردم و خوب بود ولی آخرش...
حالا دیگه خود دانید.ما گفتیم بیاییم اینجا تجربمون رو بگذاریم شاید 1 بنده خدا از دردسر نجات پیدا کنه
برقرار باشید