سلام.تا 250 تومان چی پیشنهاد میکنید؟بیت gio @ fit سامسونگ که تقریبا قیمت یکسانی دارند چی پیشنهاد میکنید؟در ضمن چه فرقی با هم میکنند؟
با تشکر از همه ی دوستان
سلام.تا 250 تومان چی پیشنهاد میکنید؟بیت gio @ fit سامسونگ که تقریبا قیمت یکسانی دارند چی پیشنهاد میکنید؟در ضمن چه فرقی با هم میکنند؟
با تشکر از همه ی دوستان
بین این دوتا جیو بهتره بخاطر کیفیت بیشتر صفحه که بیشتر میشه واسش بازی پیداکرد ولی دوربین فیت بالاتره5جیو3.2هست
درکل جیو عالیه تواین قیمت
از نظرتون ممنونم.میخواستم بدونم اندروید چه امکاناتی رو ارایه میده که بقیه سیستم عامل ها ارایه نمیده؟
دوستان چیز دیگه ای پیشتهاد نمی کنید؟
آندروید از نظرگرافیکی خیلی قوی عمل کرده
در مورد نرم افزارهای کاربردی بیشترین رو داره
چون اپن سورس هست هرکسی با داشتن علم برنامه نویسی میتونه واسش برنامه بنویسه که مورد آخری بزرگترین شاخصه آندروید هست
در مورد خرید گوشی جیو بهتره
پس نظر دوستان اینه که تو این قیمت GIO از همه ی گوشی ها ی موجود سرتره؟
سوال بعدیم اینه که میارزه به خاطر اندروید 100 تومن بیشتر پول بدم؟اخه پسر خالم سامسونگ S5250 خریده 160 تومن؟فرقاش هم اینه که اون بادا داره واین اندروید.صفحه نمایش GIO تعداد رنگ بیشتری نشون میده ولی بلوتوث اون نسخه 3.تو قیافه هم زیاد با هم فرق ندارن.
ایا درسته که به خاطر این تغییرات کم 100 تومن بیشتر بدم؟
تو یکی از تاپیک ها خونده بودم چون گوشی ارزونیه(GIO) نمی توان از اندرویدش به خوبی استفاده کرد وکیفیت اندروید های گوشی های گرونتر نداره؟
دوستان خواهش میکنم کامل جواب بدن تا بتونم بهترین انتخاب رو کنم.از همه ی دوستان تشکر می کنم.
تو رو خدا یکی جواب بده خیلی گیرم
بله سرتره تو رنج قیمت خودش
بله میرزه100بیشتربدی واسش
کیفیت گوشی های گرونترو نداره به دلیل سیستم پایین تر نسبت به اونا و نمیشه تمام بازی و نرم افزا را رو روش ریخت
galaxy gio
الن خیلی بازی HD براش اومده (رزولوشن HVGA)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)