تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سپاهان-پرسپوليس با ياد ناصر حجازي | سوپر جام ایران

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض سپاهان-پرسپوليس با ياد ناصر حجازي | سوپر جام ایران

سپاهان و پرسپوليس ديدار سوپر جام فوتبال ايران را برگزار مي کنند.

دیدار سوپر جام ایران با نام اسطوره فوتبال،ناصر حجازی مجددا برگزار می شود.این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که از سال 1384 که دیدار سوپر جام بین تیم های صباباتری و فولاد خوزستان برگزار شد دیگر خبری از این مسابقه نشده است.

به گزارش خبرآنلاین وقتی چند روز قبل بحث برگزاری این دیدار در سازمان لیگ به میان کشیده شده مسئولان فوتبال ایران با پیشنهادی روبرو شدند که سوپر جام را هر ساله با نام و یاد ناصر حجازی برگزار کنند.

طبق اخبار رسیده از سازمان لیگ برتر،سوپر جام دیداری است که می تواند قبل از آغاز فصل جدید لیگ برتر شور و هیجان خاصی را نزد طرفداران فوتبال بیاورد.

به همین دلیل فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر برنامه خاصی برای برگزاری منظم این دیدار در نظر گرفته اند و با توجه به پیشنهاد مطرح شده برای نامگذاری این مسابقه به یاد اسطوره،دیدار قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی قطعی است.

varzesh3.com

2. 13 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط میتونم بگم
    در حیرتم از این مردم پست...........این زنده کشان مرده پرست

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط میتونم بگم
    در حیرتم از این مردم پست...........این زنده کشان مرده پرست
    من هم در حيرتم كه خيلي ها از اين شعر به گونه اي استفاده ميكنن كه گويي خودشون از اين مردم نيستن
    طبق اصول جامعه شناسي همه ما روي رفتار همديگه تاثير ميزاريم پس همه ما در به وجود اومدن همچين ذهنيتي مقصر اصلي هستيم
    اولين زنده كش مرده پرست خود من هستم
    اما مثل اينكه من نوعي هميشه قبل از خودم مردم رو محكوم ميكنم و ديواري كوتاه تر از مردم پيدا نميكنم

5. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هم در حيرتم كه خيلي ها از اين شعر به گونه اي استفاده ميكنن كه گويي خودشون از اين مردم نيستن
    طبق اصول جامعه شناسي همه ما روي رفتار همديگه تاثير ميزاريم پس همه ما در به وجود اومدن همچين ذهنيتي مقصر اصلي هستيم
    اولين زنده كش مرده پرست خود من هستم
    اما مثل اينكه من نوعي هميشه قبل از خودم مردم رو محكوم ميكنم و ديواري كوتاه تر از مردم پيدا نميكنم
    سوء تفاهم نشه .... منظور در وحله اول مسئولین هستن و در وحله دوم خیل وسیع مردم که گول حرف اینارو میخورن که من و شما و... هم شاملش میشیم و قتی به خودمون میایم که دیگه فایده ندارهو به فکر بزرگداشت ثوری و نمادین میفتیم تا بازم همین مردم رو گول بزنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •