سلام به دوستان گلم که همیشه کمکم کردید
عزیزان من تمام فتوشاپ رو تقریبا بلدم .جدیدا تو یه شرکت مشغول به کار شدم و تازه فهمیدم که مشکلم تو رنگ بندی کارهام هست.
حالا دوستان عزیز اگه میتونید یه کتاب برای رنگها بزارید یا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید
سلام به دوستان گلم که همیشه کمکم کردید
عزیزان من تمام فتوشاپ رو تقریبا بلدم .جدیدا تو یه شرکت مشغول به کار شدم و تازه فهمیدم که مشکلم تو رنگ بندی کارهام هست.
حالا دوستان عزیز اگه میتونید یه کتاب برای رنگها بزارید یا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید
کسی نبود به این بنده کوچیک خدا کمک کنه؟
این رو تهیه کنید.
کتاب رنگ
جوهانز ایتن، محمدحسین حلیمی (مترجم)، علی اصغر رستمی (ويراستار)
مشخصات کتاب
* تعداد صفحه: 254
* نشر: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان چاپ و انتشارات
(02 آبان، 1388)
* شابک: 978-964-422-616-8
* قطع کتاب: خشتی
* وزن: 650 گرم
دوست عزیز دستت مرسی
لینکی ازش داری که بتونم دانلودش کنم ؟
اگه باشه چی میشه ؟
از دير زمان اثر رواني رنگ در اشخاص مختلف مورد توجه دانشمندان بوده است و با مرور زمان گسترش يافته است.
، در وبلاگي آمده است: با يک آزمايش و تعويض رنگها بر روي پردهاي از يک سالن نمايش و کنترل حرارت و رطوبت سالن و اظهارات دو نفر ناظر رنگها در سالن در خصوص حرارت و مطبوعيت رنگها و کنترل نبض و درجه حرارت بدن آنها در هر 15 دقيقه ثابت شده است که با تغيير رنگها در هر 15 دقيقه درجه حرارت بدن و نبض دو نفر ناظر صفحه مرتباً تغيير يافته است.
ثابت شده است جعبههايي که رنگ روشن و باز دارند کمتر سنگين بوده و جعبههاي سياه رنگ سنگيني بيشتر دارند و همچنين اتاقهايي از بيمارستانها که رنگ آبي دارند يا شيشههاي آبي رنگ دارند اثر خوبي روي بيماران دارد و به همين دليل است که اطاق عمل جراحي در بيمارستانها به رنگ آبي است.
براي رنگ آميزي کاغذ تحرير و مطبوعات نيز مطالعات زيادي شده است. اشخاصي که نزديکبين هستند و چشم آنها در مطالعه زياد خسته ميشود بايد کاغذهاي سبز و آبي به کار برند که بسيار مناسب است.
اين رنگها در کارخانجات هم مناسباند چون خستگي کارگران را کم كرده و سردرد آنها را رفع ميكند و مانع از حرکات نامناسب ميشود.
انتهاي پيام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)